PROBLEM OFF TOPU
-
- klepacz
- Imię: ...
- województwo: warmińsko-mazurskie
- Kontakt:
- MadziX
- stary wyjadacz
- Imię: Magdalena
- Kontakt:
popieram Was ptaki i zwierzaki (Sowa i Mors) w tej kwestii..SOWA pisze:Podbudowany tą wypowiedzią (dzięki morsie, my zwierzaki musimy się trzymać razemmors pisze:Mnie się dowcip Sowy odnośnie zakupu kartek podobał i jako osobne ogłoszenie nie zaśmiecał Forum. Dokładnie tak go odczytałem jak autor i właśnie w tym dziale okazał dodatkową siłę komizmu., bo inaczej zjedzą nas na obiad, albo co gorsze na kolację) i umocniony w przekonaniu, że zamieszczenie "ogłoszenia" w dziale GIEŁDA nie było pozbawione sensu, a i znalazło konstruktywną kontynuację ze strony ogólnie szanowanych ownersów
![]()
![]()
, nieśmiało ośmielam się wnosić o przywrócenie tematowi "KARTKI NA GWAŁT KUPIĘ" pierwotnego miejsca w dziale GIEŁDA, co byłoby potwierdzeniem pochopności decyzji o wyoutowaniu
oraz wystarczającym zadośćuczynieniem za poniesione straty moralne. Dziękuję.

-
- cristo
- pisarz
- Kontakt:
Chyba nic nie wychodzi z tego ograniczania ilosci postow...
Kiedys czytalem od deski do deski a teraz sie straszny burdel zrobil i ciezko znalezc cos ciekawego w postach typu 'tak masz racje' albo 'szkoda, ze nie dam rady' itp.
Po dwoch dniach odpalam forum a tam 500 postow. Ja sobie odpuszczam, ale wspolczuje modom jesli to wszystko czytaja.
'To poczatek konca' - jak spiewal nasz wielki bard.
Widze, ze nie tylko mnie to zniecheca.
Kiedys czytalem od deski do deski a teraz sie straszny burdel zrobil i ciezko znalezc cos ciekawego w postach typu 'tak masz racje' albo 'szkoda, ze nie dam rady' itp.
Po dwoch dniach odpalam forum a tam 500 postow. Ja sobie odpuszczam, ale wspolczuje modom jesli to wszystko czytaja.
'To poczatek konca' - jak spiewal nasz wielki bard.
Widze, ze nie tylko mnie to zniecheca.
Krzysiek
'Hasta la victoria siempre'
http://picasaweb.google.com/boootak/
http://www.bikepics.com/members/cristo/
'Hasta la victoria siempre'
http://picasaweb.google.com/boootak/
http://www.bikepics.com/members/cristo/
- Dresik
- klepacz
- Imię: Piotr
Zauważyłem i sam się do tego przyznaje ze pisze może nie tyle offtop co po prostu za dużo... Wiem że to nawyk z "grona" gdzie komentuje się wszystko i zawsze
Wiem tez ze na naszym forum moze byc to bardzo denerwujące dlatego postaram się coś z tym zrobic i od teraz pisać same konkrety, zero zbędnego gadania
I mam nadzieje ze wybaczycie mi niektore poprzednie peplanie
Co do samej ilości nowych postów - istotnie trzeba zwrócić uwage na rosnącą liczebność zarejestrowanych osób..
pozdrawiam

Wiem tez ze na naszym forum moze byc to bardzo denerwujące dlatego postaram się coś z tym zrobic i od teraz pisać same konkrety, zero zbędnego gadania

I mam nadzieje ze wybaczycie mi niektore poprzednie peplanie

Co do samej ilości nowych postów - istotnie trzeba zwrócić uwage na rosnącą liczebność zarejestrowanych osób..
pozdrawiam

- Krajan
- klepacz
- Imię: Paweł
- Kontakt:
Może dział techniczny tego wymaga, ale dzięki takiemu "rozpisywaniu" dowiadujemy się o innych trochę więcej i dlatego spotykając się np. na zlocie VFR-OC czujemy się jakbyśmy znali się od wielu latPiotrek B. pisze:Wiem tez ze na naszym forum moze byc to bardzo denerwujące dlatego postaram się coś z tym zrobic i od teraz pisać same konkrety, zero zbędnego gadania

- mors
- stary wyjadacz
- Imię: Jacek
- Kontakt:
a ja będę plótł trzy po trzy za siebie i poważnego Piotrka B.
oczywiśnie tam gdzie można.
A jak będę chciał wysłuchac powaznych komentarzy do otaczającej nas rzeczywistości to se włączę Radio Marysia i posłucham bezdzietnego ojca Smardzyka oraz bezdzietnego ojca sprowadzającego.

A jak będę chciał wysłuchac powaznych komentarzy do otaczającej nas rzeczywistości to se włączę Radio Marysia i posłucham bezdzietnego ojca Smardzyka oraz bezdzietnego ojca sprowadzającego.
alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS