Rozpoczęcie sezonu.
- Kudlaty
- teksciarz
- Imię: Kamil
- województwo: małopolskie
- Kontakt:
Rozpoczęcie sezonu.
Dzisiaj ja rozpocząłem:D chciałem tylko wyciągnąć VFR i ją przepalić, ale nie wytrzymałem i musiałem się przejechać. Po 5 miesiącach stania (od października nie jeździłem) odpaliła tak jakby nie jeździła od wczoraj. Sam byłem zaskoczony:) Uczuci zajebiste. Ludzie patrzyli się jak na idiotę, a ja jechałem cały czas z wielkim bananem na twarzy:) Polecam wszystkim;p
- śliniak290
- klepacz
- Imię: Wojciech
- województwo: mazowieckie
Re: Rozpoczęcie sezonu.
gratulacje
, ja jeździłem ostatni raz na początku stycznia 

Najpierw naucz śmiać się z siebie , a potem śmiej się z innych !!!
- figaro
- ostry klepacz
- Imię: Tomasz
- województwo: pomorskie
Bo trzeba się było ubrać i kask założyćKudlaty pisze:Ludzie patrzyli się jak na idiotę, a ja jechałem cały czas z wielkim bananem na twarzy:)

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
-
- teksciarz
- Imię: Piotr
- województwo: śląskie
- Kontakt:
Czyli szczęśliwie nie pozostałem jedyny w lutowym szaleństwie. 
Wczoraj już nie wytrzymałem, gdy w trakcie pracy jadąc samochodem ujrzałem kierownika na ciemno zielonej CB-ce samotnie przemierzającego okolice Katowic sam stwierdziłem, że już czas na nowo rozpalić romans z czerwoną, która już od miesiąca baardzo kusiła.
Po pracy skrzętnie udałem się do garażu. Założyłem akumulator, dopełniłem luftu w kołach, ustawiłem zawiechę, sprawdziłem wszystkie płyny eksploatacyjne i nastąpiła chwila prawdy... moto odpaliło zaraz po nabraniu paliwa do gaźników.
Chyba każdy zna to uczucie, gdy po dłuższej rozłące z siodłem waszego moto nadchodzi chwila na ponowne jego zajęcie.
Skończyło się na 15 kilometrowej przejażdżce z tankowaniem na stacji włącznie, a spojrzenia przechodniów i pasażerów w autach na mój widok, oraz rozmowa z miłą panią sprzedawczynią na stacji rozbawiły mnie do końca dnia.
Jednak to co najbardziej ucieszyło mnie, to fakt odbycia pierwszej przejażdżki w sezonie 2012

Wczoraj już nie wytrzymałem, gdy w trakcie pracy jadąc samochodem ujrzałem kierownika na ciemno zielonej CB-ce samotnie przemierzającego okolice Katowic sam stwierdziłem, że już czas na nowo rozpalić romans z czerwoną, która już od miesiąca baardzo kusiła.
Po pracy skrzętnie udałem się do garażu. Założyłem akumulator, dopełniłem luftu w kołach, ustawiłem zawiechę, sprawdziłem wszystkie płyny eksploatacyjne i nastąpiła chwila prawdy... moto odpaliło zaraz po nabraniu paliwa do gaźników.

Chyba każdy zna to uczucie, gdy po dłuższej rozłące z siodłem waszego moto nadchodzi chwila na ponowne jego zajęcie.
Skończyło się na 15 kilometrowej przejażdżce z tankowaniem na stacji włącznie, a spojrzenia przechodniów i pasażerów w autach na mój widok, oraz rozmowa z miłą panią sprzedawczynią na stacji rozbawiły mnie do końca dnia.
Jednak to co najbardziej ucieszyło mnie, to fakt odbycia pierwszej przejażdżki w sezonie 2012

- Ruda i Piotr
- stary wyjadacz
- Imię: Kasia
- województwo: pomorskie
- Kontakt:
Nie jesteście osamotnieni 
My też w poniedziałek śmigaliśmy, tylko troszkę słoneczka się pokazało i już biegusiem po motki do garażu
Jakieś 100km nakręcone, frajda niesamowita po tak długiej przerwie, a przerwa trwała od 25grudnia 2011
R

My też w poniedziałek śmigaliśmy, tylko troszkę słoneczka się pokazało i już biegusiem po motki do garażu

Jakieś 100km nakręcone, frajda niesamowita po tak długiej przerwie, a przerwa trwała od 25grudnia 2011

R
Mamy dwie miłości-
i
VFR Viking SeXszyn North Roads

VFR Viking SeXszyn North Roads
- piotrex6
- bywalec
- Imię: piotrek
- województwo: mazowieckie
- Kontakt:
Ja również wczoraj nie wytrzymałem
niestety za pierwsze rumakowanie w tym roku, prawdopodobnie będę musiał słono zapłacić bo naciąłem się na chytrze ustawiony fotoradar 

- Kudlaty
- teksciarz
- Imię: Kamil
- Kontakt:
Będziesz miał zdjęcie pamiątkowe z pierwszej wyprawy w sezonie;p Poproś o odbitkę;p
- husky
- zadomowiony
- Imię: Tomek
- województwo: dolnośląskie
Ja swoją poczciwą RFkę też musiałem przepalić, nie dało się inaczej przy nawet tak skromnym słońcu, a VFRka już zapewne niebawempiotrex6 pisze:Ja również wczoraj nie wytrzymałem niestety za pierwsze rumakowanie w tym roku, prawdopodobnie będę musiał słono zapłacić bo naciąłem się na chytrze ustawiony fotoradar

Odnośnie fotoradarów jak znajdę artykuł to wkleję, policja ma ponad 300 nowych analnych fotoradarów, do woj.dolnośląskiego ma trafić coś około 22. W Długołęce trasa Oleśnica-Wrocław stoją już dwa działające, każdy w jedną stronę, znajomy już sprawdził...
- GrzesiekBstok
- zadomowiony
- Imię: Grzegorz
- województwo: podlaskie
zazdraszczam 
u nas wczoraj śnieg sypał
temperatura poniżej 0
imho jeszcze ze 2 tygodnie trzeba będzie poczekać

u nas wczoraj śnieg sypał
temperatura poniżej 0
imho jeszcze ze 2 tygodnie trzeba będzie poczekać
VFR 800 FI, 2001
Astra G Caravan Z16XE, 2002
Astra G Caravan Z16XE, 2002
- Buła
- klepacz
- Imię: Marcin
- województwo: świętokrzyskie
- Kontakt:
Ja właśnie niedawno obudziłem VFR z zimowego snu
,w sobotę trzeba jechać na przegląd.

Wszędzie dobrze ale na VFR najlepiej 
1Była VFR 750-90r
2.Była VFR 750-96r
3Była VFR 800FI-99r
4.Był CBR 1100 XX-1997r
5.Była VFR 800 Fi-1999 r.
6.Jest CBR 900 RR Fireblade 98 i 99r+Varadero 1000 2006

1Była VFR 750-90r
2.Była VFR 750-96r
3Była VFR 800FI-99r
4.Był CBR 1100 XX-1997r
5.Była VFR 800 Fi-1999 r.
6.Jest CBR 900 RR Fireblade 98 i 99r+Varadero 1000 2006
- Revolut
- pisarz
- Imię: Grzegorz
- województwo: podkarpackie
Ehhhh... Miałem w sobotę odpalić VFR i zrobić jakieś 50km... Ale dzisiaj znów sypie śnieg 

- Piotr_Pan76
- teksciarz
- Imię: Piotr
A ja na razie cieszę się że udało mi się cały motor poskręcać po zimowym serwisie, ale jak tylko śnieg z dróg zniknie to wyciągam maszynę na pierwszą jazdę, a pogoda kusi dziś u mnie + 7 i słoneczko