No i wywołałem burzę w szklance wody
Fakir pisze:Chyba kolega nas nie zrozumial

Pokaz tą swoją misterną konstrukcje stelaża, no chyba ze chcesz ją opatentowac, i zbijać na niej fortune

Nie, nie mam zamiaru nic patentować, nadal będę udostępniał swoje "pomysły/wymysły" na forum.
Groszek pisze:Otóż to. Zrób test drogowy i wtedy się chwal albo i nie.
swoją drogą...pewnie wykręciłeś śrubę od wlewu paliwa i wkręciłeś w jej miejsce nagwintowaną z dwóch stron, zgadłem? ... chociaż nie, bo to byłoby tańsze niż Twoje 5zł.
Ok, jakbym umiał to bym "zamknął" już ten wątek. Skoro nie umiem to zamykam buźkę i czekam na efekt finalny.
Twój pomysł ze śrubą jest oki, ale ja wymyśliłem coś innego a 5 zł w tym przypadku to metafora. Chciałem pokazać, że nie trzeba uchwytu kupić na alledrogo za 60 czy 85 zł, które nawet nie tłumią drgań w żaden sposób.
olo pisze:moim zdaniem kamera powinna być trochę wyżej bo w aktualnym ustawieniu połowę obrazu zajmują zegary...
Dzięki, postaram się inaczej ustawić kamerę przed wyjazdem na trasę.
darecki-30 pisze:oj ,ten silnik to strasznie chodzi , kolega moze niech lepiej serwis moto zrobi a nie zawraca sobie czwórke pierdołami

No, a tu to mam ZONKA pełną gębą!!! W kwietniu tego roku "kochanka" poszła do serwisu na zaworki. Ja wymieniłem filtry, świece, przewody WN,olej, płyn chłodzący i hamulcowy... Coż Ty kolego usłyszałeś w pracy silnika?