W 100% się zgadzam, nic dodać, nic ująć. Skoro ktoś coś może przerabiać tak czy inaczej na własny użytek, tak inni mogą to oceniać w taki czy inny sposób, nic złego w tymivan pisze:Motocykl jest przebrzydki
I nawet jak właściciel ma problem z kręgosłupem co po co się pcha w vfr. Jest tyle motocykli z prostą pozycją kierowcy (też z v-ką).
Poza tym chciałbym zobaczyć jak się opiera o ten kufer... No chyba że na światłach stoi
Tak czy inaczej duży podziw za ilość pracy, ale moim zdaniem bez sensu przerabiać coś co nie jest do tego stworzone.
Chyba że właściciel wyjaśni mi motywy jego działań postaram się zrozumieć
Zaraz się zrobi drugi temat o Tobie;p;p Jak to VFR nie była szałowo ładny motorkiem?:D Pokaż ładniejszy;p Według mnie 800Fi nawet na dzisiejsze czasy wygląda ładnie i młodo. Ten motocykl się nie starzeje. No może zadupek jest trochę za duży, bo traz wszędzie pakuje się cieniutkie, ale poza tym dla mnie jest bardzo ładna i morda mi się cieszy za każdym razem ja patrzę na VFR:Dbialy-murzyn pisze:motocykl elegancki, tylko że czarny to i brzydki
srebrny byłby super z tymi dodatkami
helibars + turystyczne siedzenie + duża szyba = piękna sprawa
niestety VFR ma za małą szybę, zbyt kiepskie akcesoryjne siedzenie oraz za niska kierownicę
a ten motocykl ma to wszystko co powinien mieć ten motorek : >
po za tym VFR nigdy nie był szałowo ładnym motorkiem - Honda to Honda : >
Już takowe bywałyKudlaty pisze:Zaraz się zrobi drugi temat o Tobie
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 18 gości