Jak spieprzyc sobie VFR!Tragedia!
- emil
- stary wyjadacz

- Imię: Łukasz
- województwo: śląskie
Re: Jak spieprzyc sobie VFR!Tragedia!
to dobry temat jest przecież/ o gustach sie nie dyskutuje, więc jak nam coniektórym się nie podoba, to o tym mówimy
może właściciel wcześniej jeździł jakim burgmanem albo co 
- dixon
- klepacz

- Imię: rafał
- województwo: mazowieckie
może i tak było, ale takich moto jest zapewne więcej w naszym przepięknym kraju
tylko mało kto o nich wie i je widział, tak jak tą vfr;)
ale niech się teatrzyk kręci;) przynajmniej nie jest nudno na forum
tylko mało kto o nich wie i je widział, tak jak tą vfr;)
ale niech się teatrzyk kręci;) przynajmniej nie jest nudno na forum
Jest: Honda VFR RC46 '01
Yamaha WR250F '08
Yamaha FZR 600 '93
Yamaha XS400 Special '81
Honda Lead 125 '83
Vespa ET4 125 '98
Wfm 125 '61
Ex: VFR RC46 '01, Suzuki DR-Z 400 SM '04, Honda Transalp 650 '04, Awo Simson Tourist '51, MZ ES250 '61, Jawa Perak 250 '52
Yamaha WR250F '08
Yamaha FZR 600 '93
Yamaha XS400 Special '81
Honda Lead 125 '83
Vespa ET4 125 '98
Wfm 125 '61
Ex: VFR RC46 '01, Suzuki DR-Z 400 SM '04, Honda Transalp 650 '04, Awo Simson Tourist '51, MZ ES250 '61, Jawa Perak 250 '52
- PozytywnieZakreconyWariat
- pisarz

- Imię: Grzegorz
- Kontakt:
Oczywiscie przyjmuje na klatę słowa krytyki w swoim kierunku...jednak mam prawo wyrazić swoją opinię.
Wstawiłem to na forum,jako "perełkę".Nie umniejszajac tutaj wlascicielowi czasu i pracy wlozonej w jej oszpecenie
Wstawiłem to na forum,jako "perełkę".Nie umniejszajac tutaj wlascicielowi czasu i pracy wlozonej w jej oszpecenie
"Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci"
- ivan
- klepacz

- Imię: Mariusz
Motocykl jest przebrzydki 
I nawet jak właściciel ma problem z kręgosłupem co po co się pcha w vfr. Jest tyle motocykli z prostą pozycją kierowcy (też z v-ką
).
Poza tym chciałbym zobaczyć jak się opiera o ten kufer... No chyba że na światłach stoi
Tak czy inaczej duży podziw za ilość pracy, ale moim zdaniem bez sensu przerabiać coś co nie jest do tego stworzone.
Chyba że właściciel wyjaśni mi motywy jego działań postaram się zrozumieć
I nawet jak właściciel ma problem z kręgosłupem co po co się pcha w vfr. Jest tyle motocykli z prostą pozycją kierowcy (też z v-ką
Poza tym chciałbym zobaczyć jak się opiera o ten kufer... No chyba że na światłach stoi
Tak czy inaczej duży podziw za ilość pracy, ale moim zdaniem bez sensu przerabiać coś co nie jest do tego stworzone.
Tak jak pisze emil, od tego jest forum zeby komentowac. Jak sie nie podoba to tez to mozna napisac, nie trzeba byc aktywnym na forum tylko wtedy gdy sie zgadzamy ze wszystkim. Pozdro
Sezon trwa wiec cieszmy sie ostatnimi kilometrami. Czy to standardowej vfr czy na vfr a'la vstrom
Sezon trwa wiec cieszmy sie ostatnimi kilometrami. Czy to standardowej vfr czy na vfr a'la vstrom
- artur82
- zadomowiony

- Imię: Artur
W 100% się zgadzam, nic dodać, nic ująć. Skoro ktoś coś może przerabiać tak czy inaczej na własny użytek, tak inni mogą to oceniać w taki czy inny sposób, nic złego w tymivan pisze:Motocykl jest przebrzydki
I nawet jak właściciel ma problem z kręgosłupem co po co się pcha w vfr. Jest tyle motocykli z prostą pozycją kierowcy (też z v-ką).
- Northernstar001
- zadomowiony

- Imię: Miro
Wygląda dość nietypowo , zadbana jest więc nie ma się co czepiać.
Ciekaw jestem jak się taką VFRką jedzie
Jak zamontuje sobie czerwony neonek w pod spodem VFRki to trafię na pręgierz , czy takie przeróbki są akceptowalne
mam tyle pomysłów ale fundusze nie pozwalają.
PozdraViam
Ciekaw jestem jak się taką VFRką jedzie
Jak zamontuje sobie czerwony neonek w pod spodem VFRki to trafię na pręgierz , czy takie przeróbki są akceptowalne
mam tyle pomysłów ale fundusze nie pozwalają.
PozdraViam
- scibor
- pisarz

- Imię: Patryk
- województwo: warmińsko-mazurskie
Biorąc pod uwagę dyskomfort jaki czułem chwilami na Heldze to gościa rozumiem. Tylko dołożyłbym jeszcze te spacerówki. A co do tego, czy się podoba, to... na co komu śliczna kobieta, która nie daje?;)))
- bialy-murzyn
- klepacz

motocykl elegancki, tylko że czarny to i brzydki
srebrny byłby super z tymi dodatkami
helibars + turystyczne siedzenie + duża szyba = piękna sprawa
niestety VFR ma za małą szybę, zbyt kiepskie akcesoryjne siedzenie oraz za niska kierownicę
a ten motocykl ma to wszystko co powinien mieć ten motorek : >
po za tym VFR nigdy nie był szałowo ładnym motorkiem - Honda to Honda : >
niestety VFR ma za małą szybę, zbyt kiepskie akcesoryjne siedzenie oraz za niska kierownicę
- Kudlaty
- teksciarz

- Imię: Kamil
- województwo: małopolskie
- Kontakt:
Zaraz się zrobi drugi temat o Tobie;p;p Jak to VFR nie była szałowo ładny motorkiem?:D Pokaż ładniejszy;p Według mnie 800Fi nawet na dzisiejsze czasy wygląda ładnie i młodo. Ten motocykl się nie starzeje. No może zadupek jest trochę za duży, bo traz wszędzie pakuje się cieniutkie, ale poza tym dla mnie jest bardzo ładna i morda mi się cieszy za każdym razem ja patrzę na VFR:Dbialy-murzyn pisze:motocykl elegancki, tylko że czarny to i brzydki
- MC_Hammer
- ostry klepacz

- Imię: Maciej
Już takowe bywałyKudlaty pisze:Zaraz się zrobi drugi temat o Tobie
poszukaj sobie w histori
PS. Jak wrócił bialy-murzyn to znaczy zima idzie i znów będzie głośno na forumie
- treska
- klepacz

- Imię: Treska
- Kontakt:
Po kiego są takie tematy na forum? właśnie przez takie "perełki" przestaje się chcieć tutaj wchodzić
- Arylian
- pisarz

- Imię: Tomek
- Kontakt:
Widać, że z pozoru błachy temat piknie się rozwinął 
Jeśli można w jakimkolwiek stopniu porównać vfr do kobiety (zaraz mi się pewnie oberwie
) to, pytanie do Panów, dalibyście swoją wybrankę tyle razy zooperować ?
OK. Jedno to wrzucić jakiś dodatek, nawet nie za orginalny, uwypuklić to i owo. Podkreślić to i tamto. Ba, nawet można ciut poprawić naturę, bo rozmiar C jest lepszy od B
, ale czy co za dużo to jest zdrowo ?
Nie chciałbym umniejszać nakładu pracy samego chirurga - na bank się napracował, ale jeśli jeśli nie podoba mi się mała czarna z dużym temperamentem to czemu, na siłę, z niej robić dużą, ospałą blondi ?
PS. Patrząc na ilość przeróbek, czas i wkład pracy czekanie na gościa + krótka wymiana zdań mogła
się skończyć w najbliższym szpitalu - szacun za odwagę
Jeśli można w jakimkolwiek stopniu porównać vfr do kobiety (zaraz mi się pewnie oberwie
OK. Jedno to wrzucić jakiś dodatek, nawet nie za orginalny, uwypuklić to i owo. Podkreślić to i tamto. Ba, nawet można ciut poprawić naturę, bo rozmiar C jest lepszy od B
Nie chciałbym umniejszać nakładu pracy samego chirurga - na bank się napracował, ale jeśli jeśli nie podoba mi się mała czarna z dużym temperamentem to czemu, na siłę, z niej robić dużą, ospałą blondi ?
PS. Patrząc na ilość przeróbek, czas i wkład pracy czekanie na gościa + krótka wymiana zdań mogła
się skończyć w najbliższym szpitalu - szacun za odwagę
- Lukaszny
- pisarz

- Imię: Łukasz
To jeśli odnosić temat na grunt kobiecy to wszyscy patrzą na przeróbki, a nikt nie zauważył, że oprócz autorskich przeróbek gość wyposażył swoją niunię w całkiem zgrabne zderzaki
, które są przynajmniej na swoim miejscu...
W wolnych chwilach spamuje sobie na Blogu prawniczym - http://forumprawnicze.info/blog/2-blog- ... -nysztala/
- Żuber
- bywalec

wszystko fajnie alby byłoby lepiej gdyby właściciel mógł się wypowiedzieć a tak pozostaje gdybanie..
"Mistrz wykrętów, obracania kota ogonem i udowadniania czegoś, co nie ma racji bytu ni też logicznego uzasadnienia. Potrafi się kłócić że białe jest czarne i vice versa."