Filmy i Seriale
- muchaok
- klepacz
- Imię: Jacek
- województwo: mazowieckie
- Kontakt:
Re: Filmy i Seriale
To teraz jeszcze napisz, w jaki sposób mogę je od Ciebie zassać ?? Podrzucić Ci dysk ?? podjechać do Ciebie i na miejscu zesmażymy ??
Każdego dnia powiększa się lista ludzi, którzy mogą pocałować mnie w dupę.
- ivan
- klepacz
- Imię: Mariusz
Muszka, wszystkie odcinki ściągniesz tu z torrenta: http://isohunt.com/torrent_details/2113 ... ab=summary
Kto nie używa torrenta to najszybciej ściągnie ostatni odcinek tu: http://rls24.pl/synowie-anarchii-sons-o ... napisy-pl/
Jak ktoś potrzebuje napisy: http://napisy24.pl/szukaj/&stronaArch=1 ... awansowane
Ale jeszcze nie ma po PL, pewnie będzie dziś po południu
Kto nie używa torrenta to najszybciej ściągnie ostatni odcinek tu: http://rls24.pl/synowie-anarchii-sons-o ... napisy-pl/
Jak ktoś potrzebuje napisy: http://napisy24.pl/szukaj/&stronaArch=1 ... awansowane
Ale jeszcze nie ma po PL, pewnie będzie dziś po południu
- Rozan
- klepacz
rls24.pl nie znałem
Muszka - ja kupuję w dziale Giełda na peb.pl
Muszka - ja kupuję w dziale Giełda na peb.pl
- C_L_K
- ostry klepacz
- Imię: Rafał
Kolega kolegi mówił, że najlepsze odcinki są na chomikuj.pl
- muchaok
- klepacz
- Kontakt:
Oj Panowie.
Ja też słyszałem, że można zassać z netu wszystkie odcinki, nawet kolega kolegi Celika, okazał się bratem ciotecznym mojego szwagra i pokazał mi gdzie można zassać to wszystko. Jednakże, moje kochanie a także matka mojego dziecka, jest bardzo zasadnicza i nie pozwala mi ściągać filmów z netu. Póki mogłem takie rzeczy ogarniać w pracy, nie było problemu, ale teraz niestety nie jest już tak łatwo, a ja nie chcę denerwować mojego szczęścia. Poza tym, zasysanie niestety trwa, a przerzucenie 14,5 GB, nie będzie trwało więcej niż 10 min - co tez nie jest bez znaczenia.........
Reasumując - ściągać nie będę, bo nie mogę chętnie przytulę - może być od St2r`ego, może być od kogokolwiek
Co do napisów do 4 serii, to mogliby się pospieszyć , bo jużmam nerwa
Odnośnie SoA jeszcze, to polecam użytkownikom TV kablowych, oraz CYFRY + przykładowo ( ja kożystam z C+ dlatego wiem ), na TVP HD ( w C+ na 12 kanale ), w niedziele o 22.00 zaczęła się pierwsza seria Niestety TVP kupiło tylko dwie serie ale mam nadzieję, że na przyszły rok szkolny zakupią kolejne 2 - czyli 3 i 4 Jest o tyle fajniej, że jest dubing, aczkolwiek ma to swoje złe strony............Przy mojej znajomości angielskiego, bez napisów jest ciężko, nawet bardzo ciężko, ale głosy aktorów są na prawdę dobre i cholernie wymowne, co dabing niestety zabija.......
Pozdrówka wszystkim
Ja też słyszałem, że można zassać z netu wszystkie odcinki, nawet kolega kolegi Celika, okazał się bratem ciotecznym mojego szwagra i pokazał mi gdzie można zassać to wszystko. Jednakże, moje kochanie a także matka mojego dziecka, jest bardzo zasadnicza i nie pozwala mi ściągać filmów z netu. Póki mogłem takie rzeczy ogarniać w pracy, nie było problemu, ale teraz niestety nie jest już tak łatwo, a ja nie chcę denerwować mojego szczęścia. Poza tym, zasysanie niestety trwa, a przerzucenie 14,5 GB, nie będzie trwało więcej niż 10 min - co tez nie jest bez znaczenia.........
Reasumując - ściągać nie będę, bo nie mogę chętnie przytulę - może być od St2r`ego, może być od kogokolwiek
Co do napisów do 4 serii, to mogliby się pospieszyć , bo jużmam nerwa
Odnośnie SoA jeszcze, to polecam użytkownikom TV kablowych, oraz CYFRY + przykładowo ( ja kożystam z C+ dlatego wiem ), na TVP HD ( w C+ na 12 kanale ), w niedziele o 22.00 zaczęła się pierwsza seria Niestety TVP kupiło tylko dwie serie ale mam nadzieję, że na przyszły rok szkolny zakupią kolejne 2 - czyli 3 i 4 Jest o tyle fajniej, że jest dubing, aczkolwiek ma to swoje złe strony............Przy mojej znajomości angielskiego, bez napisów jest ciężko, nawet bardzo ciężko, ale głosy aktorów są na prawdę dobre i cholernie wymowne, co dabing niestety zabija.......
Pozdrówka wszystkim
- C_L_K
- ostry klepacz
Muszaty nie perdziel tylko podbijaj do mnie. Usmażymy te 3 sezony a i może S04E01 dam Ci looknąć
- muchaok
- klepacz
- Kontakt:
przyjąłem zaproszenie Masz we fabryce ?? czy na chacie ?? - pytam w jakich godzinach i w jakim miejscu można Cię nawiedzić
- C_L_K
- ostry klepacz
A po co Ty mi we fabryce? Ja w pracy nie piję
O popatrz kolejny porządny.
"Miejsce, na które wstąpił człowiek dobry, jest uświęcone." - Goethe
- Diego
- klepacz
- Imię: Mirek
U mnie to samo......kurczaczki,czekam jak jakiś fajfoklok się zlituje i przetłumaczy mi z tego langłydża.muchaok pisze:bez napisów jest ciężko, nawet bardzo ciężko,
Musia,żeby do Płocka było bliżej.......a tak aż do Celyka Musisz jechać.
Napisy do wcześniejszych części:
http://grupahatak.pl/napisy/230/Sons_of_Anarchy/
Jazda na motocyklu to najlepsze coś,co można robić w ubraniu
Sezon 1 mam z dubbingiem 2 i 3 z napisami.
"Miejsce, na które wstąpił człowiek dobry, jest uświęcone." - Goethe
-
- pisarz
- Imię: Adam
- województwo: kujawsko-pomorskie
Do napisów polecam program Napiprojekt http://www.napiprojekt.pl/.
Program sam szuka i dobiera napisy do wersji filmu jaki mamy.
Do wczoraj napisów do pierwszej części SOA04 jeszcze nie było. Z Reguły pojawiały się na następny dzień po premierze.
Program sam szuka i dobiera napisy do wersji filmu jaki mamy.
Do wczoraj napisów do pierwszej części SOA04 jeszcze nie było. Z Reguły pojawiały się na następny dzień po premierze.
- ivan
- klepacz
- Imię: Mariusz
Jakby ktoś się nudził w jesienne wieczory to przypominam, że kilka tygodni temu wystartował nowy sezon Sons'ów
No i zaczyna się grubo ten sezon
Co odcinek to jakieś trupy a w 3 odcinku to już ostro jadą producenci
Co odcinek to jakieś trupy a w 3 odcinku to już ostro jadą producenci