a co pomorze robi w weekend?
- Fabiq
- klepacz
- Kontakt:
a co pomorze robi w weekend?
Hejka
W niedziele wybieram sie z kolezka na HEL, to chyba tak juz tradycyjnie wiosna
Ostatnio Ruda nas oprowadzala, ale moze jest wiecej chetnych?
W niedziele wybieram sie z kolezka na HEL, to chyba tak juz tradycyjnie wiosna
Ostatnio Ruda nas oprowadzala, ale moze jest wiecej chetnych?
potrzeba cos?! dzwon 509 870 769
- Ruda i Piotr
- stary wyjadacz
- Imię: Kasia
- województwo: pomorskie
- Kontakt:
Fabiq pisze:Ostatnio Ruda nas oprowadzala, ale moze jest wiecej chetnych?
W tą niedzielę jest Jajcarnia, czyli tradycyjne rozpoczęcie sezonu w Sobowidzu, organizowane przez X. Maslaka
"1. Jak co roku początek Mszy o 11.00 - uprasza się o przybycie wcześniej i nie hałasowanie niepotrzebnie podczas modlitwy, nawet jeśli ta Was specjalnie nie interesuje.
2. Jak co roku zaraz po celebrze rozdanie nagród - uprasza się po przybyciu o zgłaszanie kandydatur do skautek w kapeluszach, jeśli tylko macie sami lub Wasi Przyjaciele szansę w kategoriach:
- najstarszy sprzęt: motocykl lub motorower, skuter
- najwiernieszy sprzęt (najdłużej w tych samych rękach)
- najmłodszy sprzęt (decyduje data rejestracji)
- najtwardsze dupsko (droga realnie przebyta w siodle na imprezę)
- najstarszy uczestnik na własnych 2 kołach
- najmłodszy uczestnik na własnych 2 kołach
- najmłodsze prawko
- najmilsza para na motocyklu
3. Jak co roku poświęcenie sprzętów, w miejscu zaparkowania - uprasza się o stawanie ciasno, bez marnowania przestrzeni, bo grozi nam pobicie dotychczasowych rekordów frekwencji.
4. Jak w ub. roku grochówka od gminy Trąbki i naszej Szkoły Podstawowej - uprasza się o nie konsumowanie podczas Mszy, Głodomory!
5. W tracie załatwiania trasa przejazdu krajoznawczo-klimatycznego (chcielibyśmy zrobić okrążenie boi na rynku w Skarszewach, w ten sposób dojeżdżający i powracający mogliby się wzrokowo policzyć).
6. Dopinamy ewentualny pokaz motocykli trialowych (na inne zabawy tu za ciasno) przed "defiladą".
7. Po powrocie z "Giro di Skarszewy" można przysiąść się do ogniska, upiec zabezpieczoną we własnym zakresie kiełbaskę, powspominać i poplanować wspólnie.
O resztę pytajcie. Generalnie, całkiem prywatnie i szeptem: nie mogę się Was doczekać!"
Ja niestety w tym dniu jestem nie obecna, wyjazd do Warszawy, a nast. do Lublina
Mamy dwie miłości- i
VFR Viking SeXszyn North Roads
- Ruda i Piotr
- stary wyjadacz
- Kontakt:
Fabiq pisze:.ale zaraz zaraz... nie zobacze cie w ten weekend ;(
Wyglada, że nie
Ale jeszcze zobaczymy, jak będzie suuuuuuuuuper pogoda to może wyjadę do Warszawy po Jajcarni, tylko, że do Wawy jadę puszką ;(
Dzwoń jak będziesz wyjeżdzał to sie zgadamy
[ Dodano: |29 Mar 2011|, o 19:14 ]
MARCO pisze: ma być podobno +20, więc ja się chyba pokulam do 3-miasta, pewnie już w sobotę
Czekamy na Ciebie
Jesteście okropni, a ja chciałam sobie spokojniutko do Stolycy poturlac się, a wychodzi na to, że będę w korkach najgorszych autkiem się pchała, ale wiecie jak to jest
zawsze zwycięży, nie mówiąc już o chęci zobaczenia waszych mordek
Ostatnio zmieniony wt 29 mar 2011, 19:10 przez Ruda i Piotr, łącznie zmieniany 1 raz.
Mamy dwie miłości- i
- Fabiq
- klepacz
- Kontakt:
MARCO, w sobote to ja jeszcze sie nie rusze, mamy akcje serwisowa i na sobote mam kilka motocykli do ogarniecia w monster garage
Ruda i Piotr, wyjscia nie masz, pogoda jak Marco zapowiedzial zgorsza nie bedzie wiec nie mozesz odpuscic takiej okazji
poza tym dla mojej slicznej rudej kolezanki stawiam kole, a chyba tego mi nie odmowisz? :> hihihi
Ruda i Piotr, wyjscia nie masz, pogoda jak Marco zapowiedzial zgorsza nie bedzie wiec nie mozesz odpuscic takiej okazji
poza tym dla mojej slicznej rudej kolezanki stawiam kole, a chyba tego mi nie odmowisz? :> hihihi
potrzeba cos?! dzwon 509 870 769
- Ruda i Piotr
- stary wyjadacz
- Kontakt: