Akcesoria na moto w Lidlu
- juhass
- pisarz
- Imię: Tomasz
- województwo: śląskie
Jako że udało mi się dzisiaj zanabyć potrzebne tajle (mam znajomego w lidlu ;p), wypowiem sie na ich temat.
Co kupiłem:
- koszulka funkcyjna (69.90)
- pokrowiec moto (39.99)
- tankbag (99)
- koszulka sportowa (29.99)
Z przyczyn oczywistych nic z tych rzeczy jeszcze nie testowałem ale przyjrzałem się tankbag-owi i musze polecić. Duży, dobrze leży na baku, pełno kieszonek i dołączone szelki do noszenia jako plecak oraz pasek do noszenia jak torbę, jeszcze kondomik przeciwdeszczowy na to.
Tak że tankbaga mogę śmiało polecić- za tę cenę nie dostaniecie nic lepszego.
Co kupiłem:
- koszulka funkcyjna (69.90)
- pokrowiec moto (39.99)
- tankbag (99)
- koszulka sportowa (29.99)
Z przyczyn oczywistych nic z tych rzeczy jeszcze nie testowałem ale przyjrzałem się tankbag-owi i musze polecić. Duży, dobrze leży na baku, pełno kieszonek i dołączone szelki do noszenia jako plecak oraz pasek do noszenia jak torbę, jeszcze kondomik przeciwdeszczowy na to.
Tak że tankbaga mogę śmiało polecić- za tę cenę nie dostaniecie nic lepszego.
-
- teksciarz
- Imię: Szymon
Przeczytałem na forum i poleciałem kupić. Tankbak...wydaje się w porządku. Komplet termika plus skarpetki. Był jeszcze jeden motórzysta i razem zastanaialiśmy się nad rozmiarem termików. Wyszło,że na 176cm wzięliśmy L. Jak trafiliśmy to wezmę jeszcze komplecik. Chyba trzeba się śpieszyć z termikami bo było około 10 sztuk ( a kupowałem po 8 ).
- PozytywnieZakreconyWariat
- pisarz
- Imię: Grzegorz
- Kontakt:
Kupiłem koszulkę termo,oraz skarpety.
Wszystko inne zostało rozszarpane(ludzie stali od 6:30..pewnie oglądali TO )...ale przynajmniej idąc z buta zobaczyłem że nadchodzi wiosna.Chłopak na R1 wyjechał z garażu na Górczewską i od razu dostojna spokojna guma
Szkoda ze nie kupiłem Tankbaga.Gdyby ktoś gdzies widzial,cos...
Wszystko inne zostało rozszarpane(ludzie stali od 6:30..pewnie oglądali TO )...ale przynajmniej idąc z buta zobaczyłem że nadchodzi wiosna.Chłopak na R1 wyjechał z garażu na Górczewską i od razu dostojna spokojna guma

Szkoda ze nie kupiłem Tankbaga.Gdyby ktoś gdzies widzial,cos...
"Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci"
- Dresik
- klepacz
- Imię: Piotr
ale jajca, dzisiaj w Lidlach były regularne zloty motocyklowe
spotkałem chyba z 5 "motórzystów"
Pojechałem na powstańców śląskich, ale wszystkie przeciwdeszczowe nakładki na buty wyprzedane,więc skierowałem się do zapomnianego Lidla przy ul. Plastycznej- tam jeszcze zostało kilka rzeczy, ale pewnie rozszarpią do wieczora
spotkałem chyba z 5 "motórzystów"
Pojechałem na powstańców śląskich, ale wszystkie przeciwdeszczowe nakładki na buty wyprzedane,więc skierowałem się do zapomnianego Lidla przy ul. Plastycznej- tam jeszcze zostało kilka rzeczy, ale pewnie rozszarpią do wieczora

- Michallica
- zadomowiony
- Imię: Michał
- Kontakt: