xbox 360 gra ktoś na tej konsoli ?
- Stuwka
- klepacz
- Imię: Konrad
- województwo: małopolskie
- Kontakt:
xbox 360 gra ktoś na tej konsoli ?
Witam mam do was pytanie ma ktoś może tą konsole na stanie ? to znaczy czy ktoś posiada jakieś gierki do niej?
-
- klepacz
- Kontakt:
Ownersy, spodziewalem sie, ze ktos predzej czy pozniej wyskoczy z takim tematem. I zeby nie bylo nudno, czuje sie w obowiazku, aby oswiecic wszystkich bladzacych. Xbox to niestety zabawka dla dzieci
PS3 bije xkloca na calej linii, poczynajac od grafiki, po exclusivy, przez jakosc wykonania i gre po sieci no i oczywiscie konczac na kinecie, ktory moze byc tylko ciekawostka/kuriosum w swiecie graczy
. To troche tak, jakby na forum vfr zachwalac suzuki - a wszyscy wiemy, ze suzuki to same stuki
.

- maciek 800
- klepacz
Ok może ps ma lepszą grafikę i lepsze to i tamto ale........... Xbox ma lepszy pad ( no chyba że ktoś wie gdzie kupić pad do PSa z przesuniętym analogiem.Kawa pisze:Ownersy, spodziewalem sie, ze ktos predzej czy pozniej wyskoczy z takim tematem. I zeby nie bylo nudno, czuje sie w obowiazku, aby oswiecic wszystkich bladzacych. Xbox to niestety zabawka dla dzieciPS3 bije xkloca na calej linii, poczynajac od grafiki, po exclusivy, przez jakosc wykonania i gre po sieci no i oczywiscie konczac na kinecie, ktory moze byc tylko ciekawostka/kuriosum w swiecie graczy
. To troche tak, jakby na forum vfr zachwalac suzuki - a wszyscy wiemy, ze suzuki to same stuki
.
![]()
![]()

Co więcej największą wadą PS jest brak możliwości uruchomienia na nim Gry "Forza motorsport"
Jeżeli ktoś wie jak pominąć powyższe wady PS niech da znać a ja rozpocznę negocjacje z Małżonką.
- dragoo
- klepacz
- Imię: Jarek
To pokażcie mi tą lepszą grafikę i te exclusivy... Chlopaki nie bądzcie takimi fanbojami. Najpierw trzeba pograć... pomacać a dopiero potem oceniać... Dla mnie X to super zabawka... a nie ukrywam że PSa tez bym chetnie przygarnął przynajmniej ze wzgledu na GT5 albo Drake'a
Także.. bez tekstów typu - PS bije na głowe...- proszę...
Każdy ma prawo do własnej opinii, jco nie zmienia faktu, ze grafika w obu przypadkach jest niemal identyczna...

Każdy ma prawo do własnej opinii, jco nie zmienia faktu, ze grafika w obu przypadkach jest niemal identyczna...

Ostatnio zmieniony wt 01 lut 2011, 19:33 przez dragoo, łącznie zmieniany 1 raz.
- Rozan
- klepacz
E tam, znów wyższość świąt wielkanocnych nad bożym narodzeniem. Jeśli grasz, bo Cię to jara - wybierz, co Ci bardziej pasuje.
Kinect daje ogromny fun, opóźnień prawie nie widać (zależy od gry, w niektórych masz wrażenie, że wszystko jest idealnie, a w innych masz 1s opóźnienia... ale tak mieliśmy tylko w footballu amerykańskim). Nie porównuję tego z Move'm - Sony wymaga od Ciebie czegoś w ręce.
Kinect daje ogromny fun, opóźnień prawie nie widać (zależy od gry, w niektórych masz wrażenie, że wszystko jest idealnie, a w innych masz 1s opóźnienia... ale tak mieliśmy tylko w footballu amerykańskim). Nie porównuję tego z Move'm - Sony wymaga od Ciebie czegoś w ręce.
-
- zadomowiony
- Imię: Paweł
- Kontakt:
co do grafiki to możecie porównać tu:
http://www.youtube.com/watch?v=fhRSsyrP ... re=related
ja aż takiej wielkiej różnicy nie widze, sam mam xboxa360 od 4 lat i jestem mega zadowolony
http://www.youtube.com/watch?v=fhRSsyrP ... re=related
ja aż takiej wielkiej różnicy nie widze, sam mam xboxa360 od 4 lat i jestem mega zadowolony