Hej Tu Ania
Pracuję dla owej kancelarii --> www.solace.pl
Pomagamy ludziom po wypadkach uzyskać należne im odszkodowania łącznie z zwrotem za koszty leczenia itp itd. mówiąc krótko za wszystko ubezpieczyciel powinien zapłacić nawet za tak zwany odpryśnięty lakier z paznokcia w przypadku kobiet. Naprawdę warto korzystać z ich usług gdyż w pojedynkę ciężko dostać od ubezpieczalni to co się faktycznie należy, albo często nie wiemy jak to robić ani jak prawidłowo sam wniosek napisać. W niektórych przypadkach można dostać nawet 10 razy więcej niż w pojedynkę byśmy walczyli dlatego zapraszam na stronkę i w razie pytań zapraszam do mnie. Nawet sprawy sprzed paru lat albo dodatkowe odszkodowania do tych już otrzymanych możemy spróbować uzyskać.
Sprawy biorę z całego kraju łącznie z Wielka Brytania, Szwecja, Dania, Norwegia. Reszta krajów do dopytania się. Prowizja jaka biorą od odszkodowania - tylko wygranego to od 15 do 25 % ale mimo to i tak warto przez nich działać.
Kancelaria odszkodowawcza SOLACE
- Michał
- pisarz
- Imię: Michał
- województwo: pomorskie
- Kontakt:
Kancelaria odszkodowawcza SOLACE
Michał i Anusia
- Lukaszny
- pisarz
- Imię: Łukasz
- województwo: warmińsko-mazurskie
No to witam przeciwnika procesowego
. Pozwaliście jedną z "firm", którą ja obsługuje.
Nie będę oceniał publicznie roszczeń, które kierujecie - ale stawki odszkodowawcze macie z "górnej półki" - wręcz nierealne do uzyskania w sądzie. Jestem tylko ciekaw kto pokrywa koszty strony pozwanej jeśli sąd oddali wam powództwo w 50 czy 80%? Wasza Kancelaria czy też idzie to ze środków wywalczonych dla klienta?

Nie będę oceniał publicznie roszczeń, które kierujecie - ale stawki odszkodowawcze macie z "górnej półki" - wręcz nierealne do uzyskania w sądzie. Jestem tylko ciekaw kto pokrywa koszty strony pozwanej jeśli sąd oddali wam powództwo w 50 czy 80%? Wasza Kancelaria czy też idzie to ze środków wywalczonych dla klienta?
- Michał
- pisarz
- Imię: Michał
- województwo: pomorskie
- Kontakt:
Oni biorą sprawy tylko takie które wiedza ze są do wygrania w 100% i później biorą od odszkodowania wywalczonego 15-25 % dla kancelarii zależy jak sie dogadają z danym klientem. Czym większe odszkodowanie tym możliwa mniejsza prowizja dla kancelarii. Np jest w toku sprawa o błąd medyczny i odszkodowanie do wywalczenia 1,5 mln i ta sprawa jest na 15% dla kancelarii. Klient nic innego nie pokrywa jeśli coś pójdzie nie tak. Po to jest tam 12 prawników żeby przed sprawą wszystko sprawdzić czy nie będzie problemu z wywalczeniem swoich racji w sądzie. Nie wiem jak tam konkurencja bo wiem ze tam czasem biorą nawet do 60% z wygranego odszkodowania dla siebie co już jest gruba przesadą.
Michał i Anusia