Sposob na PSA

Czyli pokój z serii - "gadajcie o czym chcecie"
Awatar użytkownika
SNOOP85
pisarz
pisarz
Imię: Kamil

Post autor: SNOOP85 » sob 03 kwie 2010, 14:32

Nie do pomyslenia bo gdy ja wychodze z psem widzac ze zaczyna przymierzac sie do opony auta czy nawet na filar lub schody przed klatka odciagam go na smyczy a tu takie jajca wez jej zalatw sie na drzwi a ciepla pogoda po paru dniach zalatwi wszystko - nie lubie chamstwa
Ostatnio zmieniony ndz 04 kwie 2010, 00:33 przez SNOOP85, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Damo 88
klepacz
klepacz

Post autor: Damo 88 » sob 03 kwie 2010, 15:06

Niestety mało jest osób co nie myślą tylko o sobie Snoop85 , Nie Gadaj z sąsiadka nie ma sensu jak ma w.y..j.b.n. , Kup gaz Nie taki na meble chcesz załatwić sprawę czy się Bawić :lol: Gazowy Pieprzowy , musi być strumieniowy , i spryskaj oponę motocykla uważaj na lakier .

A sąsiadka na pewno ma stałe godz. kiedy wychodzi z pieskiem .

Awatar użytkownika
Diego
klepacz
klepacz
Imię: Mirek
województwo: mazowieckie

Post autor: Diego » sob 03 kwie 2010, 16:10

Fred pisze:Zrób tak:

Idź to jej mieszkania/domu. Nasraj na wycieraczkę, przykryj warstwą gazet i podpal. Sekunde później dzwonisz do drzwi i patrzysz jak kobieta gasi pożar - gorzej dla niej jak bedzie miała klapki, lepiej jak gumiaki :twisted:

:mrgreen:
My tak robiliśmy z sąsiadem w bloku,ze 3 razy się udało,ale były jaja.Później tylko się wydało i.....już nie było mi do śmiechu......
Idz do baby i powiedz jej kulturalnie,że jak jeszcze raz......... :mrgreen:
:mrgreen:

Awatar użytkownika
marmot
pisarz
pisarz

Post autor: marmot » sob 03 kwie 2010, 20:15

Mam ten sam problem ,stare baby z psami zrobiły sobie trasę obok mojego garażu i regularnie bawię się w skrobanie rdzy i malowanie a rozmowy ze starymi babami są baaaardzo ciężkie i jak zwracam uwagę , to robią oczy zdziwione jakbym się urwał z księżyca :evil:

Awatar użytkownika
WiktorVFR
klepacz
klepacz
Imię: Wiktor
Kontakt:

Post autor: WiktorVFR » sob 03 kwie 2010, 20:25

dorwalem ta sasiadke zwrocilem jej uwage to sie zaśmiala i odparła "dobrze". zobaczymy jesli nie zrozumie to chyba jedynym rozsadnym wyjsciem jest straz miejska za niszczenie mienia.

Fred
ostry klepacz
ostry klepacz
Imię: .

Post autor: Fred » sob 03 kwie 2010, 21:11

Jeszcze jest jeden sposób:

Jak mieszka babka w bloku to pewnie ma naprzeciwko swoich drzwi jakiegoś sąsiada. Jeżeli drzwi sąsiadki i jej sąsiada otwierają sie do wewnątrz to weź sznur, przywiąż do jednej klamki w drzwiach i do sasiada tak samo - zostaw trochę luzu. Potem zadzwoń do niej i do jej sąsiada i patrz jak się bedą siłować gamonie :mrgreen:

Awatar użytkownika
WiktorVFR
klepacz
klepacz
Imię: Wiktor
Kontakt:

Post autor: WiktorVFR » sob 03 kwie 2010, 21:21

ahahahahahahha dobre:D pare min temu przeszla kolo moto z psem ale krzyknela na niego zeby odszedl wiec chyba zrozumiala, mam nadzieje ze juz tak zostanie.

Awatar użytkownika
SNOOP85
pisarz
pisarz
Imię: Kamil

Post autor: SNOOP85 » ndz 04 kwie 2010, 00:32

Przypomnial mi sie jeszcze jeden motyw z filmu, polskiego filmu :) mianowicie chodzi tu o film "Job - czyli ostatni szara komórka" koles ktory mial problem z psem sasiadki ktory cholernie glosno szczekal nie mogl sie uczyc do egzaminu wiec wyczaiwszy wychodzaca sasiadke z domu podszedl do jej drzwi i od góry do dołu w kazda strzeline i zamek nawalil tyle gazu pieprzowego ze po chwili psa nie bylo juz slychac tylko w tym przypadku szkoda karac psa za głupote włascicielki

ODPOWIEDZ