może kogoś zainteresuje jest kasa jest jazda jest zabawa
http://www.infernalrace.pl/
cannonball run
- PETER
- stary wyjadacz
- Imię: PIOTR
cannonball run
"BO JA JESTEM NIESPOTYKANIE SPOKOINY CZŁOWIEK"
- Wojtek86
- klepacz
- Imię: Wojtek
- Kontakt:
Przeczytajcie sobie regulamin.
np. "W razie jakichkolwiek obiekcji Uczestnik ma prawo złożyć skargę do Organizatora,
aby złożyć skargę trzeba uiścić do Organizatora kaucję w wysokości 1000 PLN, jeżeli
skarga zostanie uznana przez Organizatora kaucja zostaje zwrócona, jeżeli nie kaucja
nie jest zwraca."
np. "W razie jakichkolwiek obiekcji Uczestnik ma prawo złożyć skargę do Organizatora,
aby złożyć skargę trzeba uiścić do Organizatora kaucję w wysokości 1000 PLN, jeżeli
skarga zostanie uznana przez Organizatora kaucja zostaje zwrócona, jeżeli nie kaucja
nie jest zwraca."
- Arnold
- ostry klepacz
- Imię: Arnold
- województwo: opolskie
- Kontakt:
Też mi to za pięknie nie wygląda. Nie podoba mi się kwota jaką trzeba uiścić. 1000 zł, no bez przesady.
No i jeśli to wyścig to nie wiem czy będzie bezpieczny, spójrzcie na listę uczestników. Połowa to ścigi. Wiadomo, że nie będą podziwiać krajobrazów.
To też jest dużo za dużo. Byle odstraszyć, byle przymknąć oko.Wojtek86 pisze:Przeczytajcie sobie regulamin.
nie jest zwraca."
No i jeśli to wyścig to nie wiem czy będzie bezpieczny, spójrzcie na listę uczestników. Połowa to ścigi. Wiadomo, że nie będą podziwiać krajobrazów.