Czyli pokój z serii - "gadajcie o czym chcecie"
-
michalfrucz
- Imię: Michal
autor: michalfrucz » śr 13 sty 2010, 17:48
chłopaki ile kontrowersji w tym poście

Pozdrawiam was chłopaki... zapraszam się na jakiś zlocik VFR OC...chce Was poznać. - nie wykluczone ze jej nie sprzedam to podjadę na ukochanej rc46.

-
Rychu
- pisarz

28 tys km podzielic na 10 lat , daje nam 2.800 km w roku - sory ale ja na enduro singlu robilem 15 tys rocznie..a na simsonie ok 8 tys km na rok ,wiec albo to sprzet po babci co jezdzila nim do kosciola , albo ktos uzywal jej jako mebla w garazu - a chyba nie poto kupuje sie turystyka ? . Owszem jest kilka procent szansy ze ma ten przebieg.....mozliwe ze akurta twoja VFR jest w tym procencie ujeta....
-
VFRKrzysztof
- klepacz

- Imię: Krzysztof
- województwo: mazowieckie
autor: VFRKrzysztof » śr 13 sty 2010, 19:51
Temat przekształcił się w luźną pogawędkę więc se też coś napiszę. Nie jestem babcią, nie chodzę do kościoła, używam motocykla zgodnie z przeznaczeniem, czyli na nim jeżdżę, robię 3 - 5 tysięcy km rocznie, mam VFR, bo lubię mieć VFR, widziałem w życiu kilka sprzętów z prawdziwym przebiegiem, nie jestem kolegą michalfrucza, wierzę, że ta sztuka może mieć prawdziwy i warto za nią zapłacić 14k.
The best is yet to come!

-
RALF
- klepacz

- Imię: Rafał
Rychu pisze:28 tys km podzielic na 10 lat , daje nam 2.800 km w roku - sory ale ja na enduro singlu robilem 15 tys rocznie..a na simsonie ok 8 tys km na rok ,wiec albo to sprzet po babci co jezdzila nim do kosciola , albo ktos uzywal jej jako mebla w garazu - a chyba nie poto kupuje sie turystyka ? . Owszem jest kilka procent szansy ze ma ten przebieg.....mozliwe ze akurta twoja VFR jest w tym procencie ujeta....
ale się czepiasz można i zrobic 50 tys ja mam sprzęta z 2001 i zrobione niecałe 30tys to mozliwe jak widzisz...
Radio Kolor 103 FM
K&N - Exhaust Delkewic - White Lamp - White Indicators - Polished wheel rims -Carbon Mudguard - Bagster
-
tomekv4
- pisarz

- Imię: tomek
- województwo: mazowieckie
A ja mam 96rok -37tysi przebiegu. Jak ktoś uważa że cofana szafa zapraszam do obejrzenia sprzęta na zywo. Myślę że sa takie motocykle po których od razu widać ile mniej wiecej maja przebiegu i wiadomo że napwno mało.
-
darecki-30
- pisarz

- Imię: dariusz
- województwo: podkarpackie
autor: darecki-30 » śr 13 sty 2010, 21:02
ja tylko słowko co do przebiegu , to ile ktora ma to wie jeden Pan Bog chyba ze ktos ma moto od nowosci i je serwisuje w aso i ma to udokumentowane a w reszcie przypadkow to wrozenie z fusow, a pisanie takich cwaniackich tekstow CHŁOPCZE według mnie jest troche nie na miejscu i wypowiadanie sie na temat czyjejs wiedzy fachowej i na prawde nie mam uprzedzen do ludzi z sosnowca i okolic twierdze nawet ze jest tam mnostwo fajnych ludzi
-
qbis0
- teksciarz

-
Kontakt:
buheheheheh ale smieszno nerwowo tutaj
-
Gacol
- klepacz

- Imię: Jacek
- województwo: śląskie
Racja !!!!
michalfrucz, Wystaw nowe ogłoszenie sprzedam niunie cena na PW
A TEN TEMAT ZAMKNIJMY PUKI NIKT NIKOMU W ZĘBY NIE DAŁ
Dziekuję i prosze adminów o pomoc.Tutaj ogłoszenia są bezpłatne to mozna zrobić nowe
VFR750 RC36 I
VTR1000 SP 1
VFR800 FI:)
-
darecki-30
- pisarz

- Imię: dariusz
- województwo: podkarpackie
autor: darecki-30 » czw 14 sty 2010, 08:59
tak macie racje wprowadzcie cenzure jak ktos napisze co mysli to szubciutko trzeba usunac wypowiedz a jak sie sytuacja powtórzy to trzeba usunac goscia z forum , proponuje forum dla grzecznych i poprawnych ci co maja własne zdanie w...ć , napisałem co mysle czy sie to komus podoba lub nie a na patrona forum proponuje wybrac Felka Dzierzynskiego kto nie wie kto to jest to niech sobie poszuka wiem ze nie na temat ale duzo ludzi sledzi ten wątek tak ze nie zaginie w gąszczu innych ps. jak administracja usunie mojego posta prosze rowniez o usuniecie mnie z forum z powazaniem D.D.
-
Wojtek86
- klepacz

- Imię: Wojtek
-
Kontakt:
Gacol, taki mały offtopic.
Co wy ludzie z okolic Imielina jesteście tacy anty na Sosnowiec i okolice? Pytam serio. Mam kumpla z Lędzin który również prezentuje niechęć do Sosnowca ;p
-
Radarro
- klepacz

- Imię: Radek
Chłopie, tak blisko Śląska mieszkasz i zamierzchłego podziału na Slązaków i tych zza rzeki nie znasz?
Ja sie dowiedziałem od razu po paru dniach pracy na Śląsku
To taki żart tendencyjny:
Wiesz, mieszkać w Sosnowcu to nie jest grzech... TO WSTYD
Pozdr dla zagłębiaków - Gienia, którego znam w szczególności, chyba się nie obrazi

V4 + R6 Brotherhood
TS 350 -> 800Fi -> VTR SP1 -> RSV Tuono '03 -> VFR 400
-
PozytywnieZakreconyWariat
- pisarz

- Imię: Grzegorz
-
Kontakt:
autor: PozytywnieZakreconyWariat » czw 14 sty 2010, 14:50
Kurcze,kilka dni mnie nie było...a jak się nadymiło
Ludzie,sprzedaje chłopak sprzęt....to niech sprzedaje.Cenę dał jaką dał.....nic nikomu do tego...tak mi się wydaje.Szpiegowanie na innym forum...dziwne to
Może rzeczywiście przy tym urazie,pozycja na VFR nie jest wygodna?Nie wnikam
Tak tylko chciałem pospamować

"Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci"
-
Gienio
- klepacz

- Imię: Grzegorz
-
Kontakt:
Radarro spoko, to nie wasza wina ze mieszkacie tam gdzie mieszkacie
pracowałem z Hanysami i powiem Ci ze byli to akurat wporzo goście, troche sie godoć nauczyłem

a jeden nawet mieszkał w Sosnowcu, ale to musiała być dla niego kara
http://www.youtube.com/watch?v=a2CkDGms0gQ
pozdrawiam
-
Gacol
- klepacz

- Imię: Jacek
Ale tak szczerze to anysy upadają coraz mniej jest ludzi którzy godają i tego już nie zmienimy.Mnie to cieszy że umię troche "poszprechać"
VFR750 RC36 I
VTR1000 SP 1
VFR800 FI:)