Pudzian vs. Najman
Pudzian Wreszcie mógł komuś "bezkarnie" wpie*dol spuścić. On nie może tak jak my wdać się po prostu w bójkę bo strach przez swoją siłą mu nie pozwalał. Tu mógł się wyładować i zrobić to co pewnie od długiego czasu go nurtowało. Zmierzyć swoja siłę z prawdziwym przeciwnikiem a nie z "workiem kartofli"
- Bohun
- klepacz
- Imię: Wiktor
- Kontakt:
porażka totalna. wogóle nie interesuję się sportem, a walke oglądalem tylko dlatego ze byłem u znajomych. wyglądało to tak jak pod rzeszowską dyskoteką jak się bije dwóch dresów. sportem tego nazwać nie mogę, pudzian poprostu napier*** najmana i tyle
stella > IŻ 49 > AWO 425 > M-72 > VF750F > VFR 750 > VS 700> XVS 650 > ZX 6-R > virago 1000 > VS 1400
- Ruda i Piotr
- stary wyjadacz
- Imię: Kasia
- województwo: pomorskie
- Kontakt:
-
- klepacz
- Imię: Roman
- województwo: wielkopolskie
To nie boks żeby liczyc na czyste techniczne ciosy...Bohun pisze:porażka totalna. wogóle nie interesuję się sportem, a walke oglądalem tylko dlatego ze byłem u znajomych. wyglądało to tak jak pod rzeszowską dyskoteką jak się bije dwóch dresów. sportem tego nazwać nie mogę, pudzian poprostu napier*** najmana i tyle
- michał RC 46
- pisarz
- Imię: Michał
- województwo: lubelskie
- Klepak23
- pisarz
- Imię: Jacek
- województwo: warmińsko-mazurskie
Wrażenia artystyczne zerowe ale w tym sporcie raczej nie o to chodzi
Pudzian się obronił bo pokazał po raz kolejny że przy takiej masie jest mega szybki a Najman jak to Najman mistrz ciętego języka i nic poza tym.
Zauważyliście pewną prawidłowość że wszytkie polskie walki stulecia mieszczą się z reguły w 1 minucie?
:)

Zauważyliście pewną prawidłowość że wszytkie polskie walki stulecia mieszczą się z reguły w 1 minucie?

Głupota na stałe zawładnęła częścią mojego umysłu...
- robsonic
- klepacz
- Imię: Robert
- Kontakt:
Najman to bokser... jego minusem są nogi, Pudzian oglądał pewnie K-1 i widział jak rozkłada się lepszych bokserów loadkick-ami na łopatki... Kiedyś chodziłem na zajęciakiki pisze:mniej wiecej tak to wyglądało jak pojedynek cioty z siłaczem![]()
Pudzian szybki i konsekwenty w działaniu, poszedł za zaciosem:), Najman w pierwszej chwili próbował walczyć ale potem to on uciekał...
Szkoda że tak szybko sie skonczyło - mogli jeszcze pozwolic sie im lac![]()

http://www.youtube.com/watch?v=yNVM2hPx8FE
Filmik poglądowy... Badr Hari rozwalił w tym roku mistrza K-1 a Overeen z napisem MMA na spodenkach zniszczył z łatwością Hariego.
Trzymam kciuki za Pudziana ale w starciu z tym gościem miałby ciepło...
http://www.youtube.com/watch?v=jJ8CiyTpjUw
fakju i fenkju... brzmi podobnie lecz za przejęzyczenie można dostać w ryja lub w mordkę 

-
- klepacz
- Imię: ...
- województwo: warmińsko-mazurskie
- Kontakt: