Takeagift
- SNOOP85
- pisarz
- Imię: Kamil
Takeagift
http://www.takeagift.pl/register.php mówia ze w dzisiejszych czasach za darmo to nawet w ryja sie nie zbierze na ulicy nie wiem czy to sciema czy nie osobiscie znam dwie osoby ktore w takie cos sie kiedy bawily na zagranicznych stronkach (chyba niemieckich) jedna dostala namiot 4-osobowy druga "wygrala" iPoda a z racji tego ze nie mieli juz iPodow dostala DiscMan-a nie wiem czy w Polsce mozna liczyc na tego typu rzeczy ja sie zarejestrowalem i czekam do konca odliczania licznika strony pozdr..
- robsonic
- klepacz
- Imię: Robert
- Kontakt:
Wojtek86 pisze:Jak dla mnie to śmierdzi to wyłudzałem adresów do rozsyłania spamu. Ale oczywiście to tylko moja opinia.
święte słowa... Tak samo jak w telegrach niby kasa za darmo a licznik połączeń bije rekordy głupoty

fakju i fenkju... brzmi podobnie lecz za przejęzyczenie można dostać w ryja lub w mordkę 

- SNOOP85
- pisarz
- Imię: Kamil
widze ze kolega ma juz jakies doswiadczenie na temat takich stronek albo poprostu sie juz przejechal na ktorejs tak czy inaczej nie dowiesz sie jak nie sprobujesz ( oczywiscie nie namawiam to link dla chcacych)Wojtek86 pisze:A czego jeszcze wymagasz do stworzenia bazy adresów na które będą wysyłane tony spamu?SNOOP85 pisze:No całkiem mozliwe ale ze rejestracja polega na podaniu tylko e-maila i imienia to mozna sobie na to pozwolic