Takeagift

Czyli pokój z serii - "gadajcie o czym chcecie"
Awatar użytkownika
SNOOP85
pisarz
pisarz
Imię: Kamil

Takeagift

Post autor: SNOOP85 » pn 07 gru 2009, 17:40

http://www.takeagift.pl/register.php mówia ze w dzisiejszych czasach za darmo to nawet w ryja sie nie zbierze na ulicy nie wiem czy to sciema czy nie osobiscie znam dwie osoby ktore w takie cos sie kiedy bawily na zagranicznych stronkach (chyba niemieckich) jedna dostala namiot 4-osobowy druga "wygrala" iPoda a z racji tego ze nie mieli juz iPodow dostala DiscMan-a nie wiem czy w Polsce mozna liczyc na tego typu rzeczy ja sie zarejestrowalem i czekam do konca odliczania licznika strony pozdr..

Awatar użytkownika
Wojtek86
klepacz
klepacz
Imię: Wojtek
Kontakt:

Post autor: Wojtek86 » pn 07 gru 2009, 18:13

Jak dla mnie to śmierdzi to wyłudzałem adresów do rozsyłania spamu. Ale oczywiście to tylko moja opinia.

Awatar użytkownika
robsonic
klepacz
klepacz
Imię: Robert
Kontakt:

Post autor: robsonic » pn 07 gru 2009, 18:54

Wojtek86 pisze:Jak dla mnie to śmierdzi to wyłudzałem adresów do rozsyłania spamu. Ale oczywiście to tylko moja opinia.

święte słowa... Tak samo jak w telegrach niby kasa za darmo a licznik połączeń bije rekordy głupoty ;-)
fakju i fenkju... brzmi podobnie lecz za przejęzyczenie można dostać w ryja lub w mordkę :)

Awatar użytkownika
SNOOP85
pisarz
pisarz

Post autor: SNOOP85 » pn 07 gru 2009, 19:18

No całkiem mozliwe ale ze rejestracja polega na podaniu tylko e-maila i imienia to mozna sobie na to pozwolic

Awatar użytkownika
Wojtek86
klepacz
klepacz
Imię: Wojtek
Kontakt:

Post autor: Wojtek86 » pn 07 gru 2009, 19:32

SNOOP85 pisze:No całkiem mozliwe ale ze rejestracja polega na podaniu tylko e-maila i imienia to mozna sobie na to pozwolic
A czego jeszcze wymagasz do stworzenia bazy adresów na które będą wysyłane tony spamu?

Awatar użytkownika
SNOOP85
pisarz
pisarz

Post autor: SNOOP85 » wt 08 gru 2009, 14:24

Wojtek86 pisze:
SNOOP85 pisze:No całkiem mozliwe ale ze rejestracja polega na podaniu tylko e-maila i imienia to mozna sobie na to pozwolic
A czego jeszcze wymagasz do stworzenia bazy adresów na które będą wysyłane tony spamu?
widze ze kolega ma juz jakies doswiadczenie na temat takich stronek albo poprostu sie juz przejechal na ktorejs tak czy inaczej nie dowiesz sie jak nie sprobujesz ( oczywiscie nie namawiam to link dla chcacych)

ODPOWIEDZ