No może dlatego, że forum stoi na mojej maszynce więc jakby nie patrzeć jestem tutaj gospodarzem i nie lubie jak mi ktoś sra na dywan?SOWA pisze:Nie wiem jeszcze czy byś dał, ale wiem jedno, że w lajfie byś sobie nie pozwolił na taki podskok, ale tu jesteś bóstwem, skandynawskim też.
Qltura i staczanie się po równi pochyłej...
No dobra, to teraz popatrz na to ja friend. Ale taki rzeczywisty, a nie zza szkiełka monitora. W końcu chyba tacy jesteśmy. A jaką ty masz władzę nade mną poza forumową? I czemu tak zasadniczo podkreślasz tę sztuczna przewagę jaka daje ci większa ilość klawiszy na klawiaturze? ... W tym miejscu napisałem coś, co wykasowałem, a było obrazkiem z przeszłości w zupełnie innej rzeczywistości. I role były odwrotne. I nie zaznałeś poniżenia.mrf pisze:i jak pisałem, że nie będę tego tolerował to nie posłuchałeś.
- awiater
- pisarz
- Imię: Andrzej
- województwo: mazowieckie
- Kontakt:
Bym się nie odzywał bo jestem krótko, nie wnikam w szczegóły (i nie chcę znać), ale przykro mi, bo czułem tu taką więź, prawie jak w rodzinie, a może nawet lepiej. Achmed pisał komuś nie wtrącaj się, nie Twoja liga. Ja się nie wtrącam się, ale taką więź duchową czułem, postarajcie się nie zrazić wszystkich... sorry taki dżonk
- Sprzedam BMW Celika
- klepacz
- Imię: Ania
zdzichu01, z całym szacunkiem, co Ty możesz wiedzieć o tej społeczności forumowej?? jesteś tu od 15 sierpnia wiec niewiele mogłes zobaczyć na forum nie mówiąc juz o życiu ownersów w realu
zapraszamy do poznania (i nie chodzi tu o miasto
) ludzi w naszym rzeczywistym świecie... klną, gwałcą i rabują (kobiety też) ... oto prawdziwy świat ownersowski.. no i motór jeszcze jest ważny
choć ja tego nie rozumiem 

Moczynos w futrze model 2016 help
- mrf
- Łopata
- Imię: Michał
- Kontakt:
A jaką władzę ma policjant na drodze?SOWA pisze:No dobra, to teraz popatrz na to ja friend. Ale taki rzeczywisty, a nie zza szkiełka monitora. W końcu chyba tacy jesteśmy. A jaką ty masz władzę nade mną poza forumową? I czemu tak zasadniczo podkreślasz tę sztuczna przewagę jaka daje ci większa ilość klawiszy na klawiaturze?mrf pisze:i jak pisałem, że nie będę tego tolerował to nie posłuchałeś.
Tak, ja Tobie robiłem burdel na Twoim podwórku. To co mi pomagłeś (transport moto jak mi padł w Wawie) starałem się odpracować tłumacząc Ci zapytania z komputerów.SOWA pisze: W tym miejscu napisałem coś, co wykasowałem, a było obrazkiem z przeszłości w zupełnie innej rzeczywistości. I role były odwrotne.
Zapomniałeś jaką łaskę mi zacząłeś robić i się wkurzałeś jak mi zalało moto na mikołajach?SOWA pisze:I nie zaznałeś poniżenia.
Dla mnie EOT, nie zamierzam prać brudów na forum. Co nie zmienia faktu, że jakbyś nie przegiął wczoraj to byś blokady nie zaliczył. Jedynie zjebę w czwartek.
A Rh POSITIVE
- C_L_K
- ostry klepacz
- Imię: Rafał
Szkoda, że na forum są równi i równiejsi...Achmed pisze:To ja Ci teraz powiem przy wszystkich, pi.....l się palancie, nie bedziesz mnie nazywał hujem licząc na anonimowość netu, bo czy słowa "Vitka huje" nie są skierowane do czytających i wyrażające jasno i stanowczo twoje zdanie na ich temat?SOWA pisze:To teraz usłyszycie prawdę.
Luźny jest, a raczej był dziełem Sowy.
No i co, RAZIŁ w oczy? Bo jeśli nie to czemu został wycięty, gdy Luk śmiejąc się wszystkim w twarz zaraz nabluzga komuś, a ktoś inny wstawi ikonkę ?
Więc jak, wolno siać fekalia na forum czy nie?
A bezpośrednio do mryfa: Nikt mnie tu nie będzie kopał na tym forum.
No i wszystko wyjaśnione.
Powiedziałem juz raz ze Lucek moze do mnie mówić "tempy ch...j*" bo się na to godzę, natomiast w twoim wykonaniu to juz lekka przesada i to druga w ciągu kilku miesięcy, personalnie to pi.....l* mnie to czy masz zamiar teraz przeprosić czy nie dla mnie pokazałeś klasę nic dodać nic ująć.
Mam juz serdecznie dosyć twoich zagrywek i chorych zabaw, Sowa,Suwak,Luźny i kto wie co jeszcze, daj sobie na luz, powiedziałem co chciałem.
PS.Teraz możesz zacząć pi.....l*ć jaki to ty jesteś poszkodowany i biedny, i ze wcale nie o to chodziło.
Całe to zamieszanie trąci dziecinadą i nieco zbacza z kursu. Zaczęło się od Luckowych ch...j*-ów a skończyło na kolejnej edycji dżichadu. Qrwa! Ostatnio był konflikt między Sową a Ppamułą a wyniknął z tego dżichad I (dla niewtajemniczonych dżichad=konflikt między Achmedem a Sową). Ja pierdo-lę! Dla czego Luke może ch...j* na forum a ktoś inny nie? "Siemano tempe ch...j*" bez względu na to kto to napisze jest skierowane do wszystkich. Tak jak Achmed piszesz, może Luckowi na to pozwalasz. Ale nie pisze On tego w poście skierowanym bezpośrednio do Ciebie tylko do każdego kto czyta ten temat. A może jest na forum ktoś kto chce słuchać takich wyzwisk od Spiętego, Luźnego albo innego a od Lucka akurat nie!? Ale jak to mówią: "Jak się chce psu przyje-bać to kij zawsze się znajdzie... Tak samo pisał w swoich postach Lucek. Pisał chu-je do wszystkich. I nagle zdziwienie, że komuś to się nie podoba? Że bicie piany? Może po prostu miarka się przebrała. Wiem, że Luke miał z tego polewkę, ale jak pisałem wczoraj PROSZĘ Go o zbastowanie. Nie wiem czy moja prośba się do tego przyczyniła, czy nie ale dzisiaj był całkiem miły

Co do rozczłonkowania Sowy na Suwaka, Luźnego i może inne france to akurat mnie nie dotyka. Sam kiedyś się spiąłem z Suwakiem w temacie naszywek i jakoś jak się okazało że to Sowa to mnie nie zabolało. Odebrałem to jako joke i tak to traktuję. Genezy powstania Luźnego nie będę roztrząsał, bo dla mnie jest jasna. Jeśli ktoś tego nie kmini to bardzo mi przykro...
Generalnie szkoda, że przez wielu od dawna usprawiedliwiany "Yoghurtowy humor Lucka" przyczynił się do sytuacji, której następstwem jest to, że dwóch moich fajnych kumpli się poróżniło

- Sprzedam BMW Celika
- klepacz
K O N I E C K U Ź W A T E G O S Z A M B A
mryf wielka prośba, zamknij ten temat na dwa dni (niech wszyscy ochłoną, przemyślą o co tu biega a o co nie) a potem odblokuj i niech dalej toczy się dyskusja ale może z przewietrzonym umysłem......
ps: i fajnie by było gdyby mogli ten temat czytać tylko zarejestrowani użytkownicy ...
mryf wielka prośba, zamknij ten temat na dwa dni (niech wszyscy ochłoną, przemyślą o co tu biega a o co nie) a potem odblokuj i niech dalej toczy się dyskusja ale może z przewietrzonym umysłem......
ps: i fajnie by było gdyby mogli ten temat czytać tylko zarejestrowani użytkownicy ...
-
- klepacz
- Kontakt:
Po pierwsze, popieram Ciacho, przeniesmy temat do obszaru dla zarejestrowanych!
Po drugie, istnieje zasadnicza roznica miedzy rzucaniem miesem, które nie trafia w nikogo bezposrednio, jest przecinkiem, sposobem wyrazania sie a atakowaniem kogos bezposrednio, nawet jesli nie uzywa sie mocnych slow. Dla mnie istnieje kolosalna roznica miedzy powiedzeniem "siema, tepe ch...j*" na poczatku postu, gdzie nie jest to skierowane do nikogo konkretnego a powiedzeniem, ze cos sie jeszcze ugra, gdy druga osoba daje nam szanse. Roznica jest taka, ze slowa nie sa w nikogo wymierzone osobiscie. Luke nikogo oobiscie nie atakowal, a jesli to robil to w przypadku osob, ktore tego chca, ktora sa w stanie podjac walke. Jesli jednak zostal zaatakowany, nie mial skrupulow zeby oddac. Mam wrazenie, ze Ty Sowa nie czujesz tej roznicy i jestes w stanie atakowac ludzi, nawet jesli nie przeklinasz i uzywasz pieknego jezyka, nawet jesli to sa drobne uszczypliwosci, ktore trudno wylapac. A im trudniej wylapac tym wiekszy fun, bo nikt mi nie bdzie ogl otwarcie niczego zarzucic. Jestes w stanie atakowac, spierac sie tylko dla samej zasady, dla samej walki, dla samej dyskusji. Nawet jesli nic z niej nie wynika. I mysle, ze to jest tutaj problemem. Zapisz sie moze na jakies kung-fu, tam spotkasz ludzi, ktorzy chca z Toba walczyc na treningu, bo dla mnie spotkania z ownersami to relaks a nie walka. Wezmesz sobie to do serca, albo nie wezmiesz, Twoj wybor. I nie mowie Ci tego, zeby Cie urazic, ale zeby sklonic do refleksji.
Po trzecie, Sowo, jestes moderatorem, a to do czegos zobowiazuje. Powinienes gasic konflikty, a nie tworzyc nowe, robiac mala bardaszke. Tworzenie nowych kont, robi zamet i o to Ci chodzilo, ale jakos Ci z tym nie do twarzy.
Po drugie, istnieje zasadnicza roznica miedzy rzucaniem miesem, które nie trafia w nikogo bezposrednio, jest przecinkiem, sposobem wyrazania sie a atakowaniem kogos bezposrednio, nawet jesli nie uzywa sie mocnych slow. Dla mnie istnieje kolosalna roznica miedzy powiedzeniem "siema, tepe ch...j*" na poczatku postu, gdzie nie jest to skierowane do nikogo konkretnego a powiedzeniem, ze cos sie jeszcze ugra, gdy druga osoba daje nam szanse. Roznica jest taka, ze slowa nie sa w nikogo wymierzone osobiscie. Luke nikogo oobiscie nie atakowal, a jesli to robil to w przypadku osob, ktore tego chca, ktora sa w stanie podjac walke. Jesli jednak zostal zaatakowany, nie mial skrupulow zeby oddac. Mam wrazenie, ze Ty Sowa nie czujesz tej roznicy i jestes w stanie atakowac ludzi, nawet jesli nie przeklinasz i uzywasz pieknego jezyka, nawet jesli to sa drobne uszczypliwosci, ktore trudno wylapac. A im trudniej wylapac tym wiekszy fun, bo nikt mi nie bdzie ogl otwarcie niczego zarzucic. Jestes w stanie atakowac, spierac sie tylko dla samej zasady, dla samej walki, dla samej dyskusji. Nawet jesli nic z niej nie wynika. I mysle, ze to jest tutaj problemem. Zapisz sie moze na jakies kung-fu, tam spotkasz ludzi, ktorzy chca z Toba walczyc na treningu, bo dla mnie spotkania z ownersami to relaks a nie walka. Wezmesz sobie to do serca, albo nie wezmiesz, Twoj wybor. I nie mowie Ci tego, zeby Cie urazic, ale zeby sklonic do refleksji.
Po trzecie, Sowo, jestes moderatorem, a to do czegos zobowiazuje. Powinienes gasic konflikty, a nie tworzyc nowe, robiac mala bardaszke. Tworzenie nowych kont, robi zamet i o to Ci chodzilo, ale jakos Ci z tym nie do twarzy.
Kawa napisał:
Dla mnie istnieje kolosalna roznica miedzy powiedzeniem "siema, tepe ch...j*" na poczatku postu, gdzie nie jest to skierowane do nikogo konkretnego a powiedzeniem, ze cos sie jeszcze ugra, gdy druga osoba daje nam szanse.
Sowa:
O czym ty mówisz?
Kawa napisał:
Roznica jest taka, ze slowa nie sa w nikogo wymierzone osobiscie. Luke nikogo oobiscie nie atakowal, a jesli to robil to w przypadku osob, ktore tego chca,
Sowa:
Znaczy, że Luk zapytał oficjalnie "kto chce być nazwany ch...j*?" i wtedy skierował swój wyjazd? Co to za nowiny? Pisanie "wy ch...j*" nie jest do nikogo skierowane? Właśnie dziś za takie "do nikogo" Achmed wsadził mi "pi.....l się". Chyba ci używko teoria odje...chała.
Kawa napisał:
Mam wrazenie, ze Ty Sowa nie czujesz tej roznicy i jestes w stanie atakowac ludzi, nawet jesli nie przeklinasz i uzywasz pieknego jezyka, nawet jesli to sa drobne uszczypliwosci, ktore trudno wylapac. A im trudniej wylapac tym wiekszy fun, bo nikt mi nie bdzie ogl otwarcie niczego zarzucic. Jestes w stanie atakowac, spierac sie tylko dla samej zasady, dla samej walki, dla samej dyskusji. Nawet jesli nic z niej nie wynika.
Sowa:
No to jeśli drobne uszczypliwości da się porównać z dziwką bez matury, czy jak to tam było, to sorka Kawa, sądzę, że zmarnowałeś parę lat nauki. I chociaż ja prosty jestem absolwent szkoły podstawowej i nie równać mi się z mądralami tego foruma, to widzę różnicę między piciem w Sczawnicy, a szczaniem w piwnicy.
Dla mnie istnieje kolosalna roznica miedzy powiedzeniem "siema, tepe ch...j*" na poczatku postu, gdzie nie jest to skierowane do nikogo konkretnego a powiedzeniem, ze cos sie jeszcze ugra, gdy druga osoba daje nam szanse.
Sowa:
O czym ty mówisz?
Kawa napisał:
Roznica jest taka, ze slowa nie sa w nikogo wymierzone osobiscie. Luke nikogo oobiscie nie atakowal, a jesli to robil to w przypadku osob, ktore tego chca,
Sowa:
Znaczy, że Luk zapytał oficjalnie "kto chce być nazwany ch...j*?" i wtedy skierował swój wyjazd? Co to za nowiny? Pisanie "wy ch...j*" nie jest do nikogo skierowane? Właśnie dziś za takie "do nikogo" Achmed wsadził mi "pi.....l się". Chyba ci używko teoria odje...chała.
Kawa napisał:
Mam wrazenie, ze Ty Sowa nie czujesz tej roznicy i jestes w stanie atakowac ludzi, nawet jesli nie przeklinasz i uzywasz pieknego jezyka, nawet jesli to sa drobne uszczypliwosci, ktore trudno wylapac. A im trudniej wylapac tym wiekszy fun, bo nikt mi nie bdzie ogl otwarcie niczego zarzucic. Jestes w stanie atakowac, spierac sie tylko dla samej zasady, dla samej walki, dla samej dyskusji. Nawet jesli nic z niej nie wynika.
Sowa:
No to jeśli drobne uszczypliwości da się porównać z dziwką bez matury, czy jak to tam było, to sorka Kawa, sądzę, że zmarnowałeś parę lat nauki. I chociaż ja prosty jestem absolwent szkoły podstawowej i nie równać mi się z mądralami tego foruma, to widzę różnicę między piciem w Sczawnicy, a szczaniem w piwnicy.
- KolczyK
- stary wyjadacz
- Imię: Przemysław
- Kontakt:
pierdolicie wszyscy od rzeczy - to że jestem narabany, nic tu nie wskóram
ale .... nie wiem......mnie przez zmianę pogody to kiche zatkało i tyle, a Wam nerwy puściły, coś tu nie gra, rozwiązujcie to na nie wiem ..... gg skype.pw....telefon...bijatyka....dymanie...jak kto lubi...nie wiem kurfa nie wiem, ale nie zaśmiecajcie tu życia forumowego bo do DUPY to prowadzi. a nie wszystkich nagle ktoś oświeca że Luke lubi tepych ch...j* a ktos tam sie nie zgadza. generalnie......zamęt tak naprawdę wprowadza....iloscludzi na forumie.....i j...ie mnie to, kazde forum sie pierdoli, nie moge na to patrzec. AVE

VFR800FI '99 - była ze mną 35tyś km
VFR800FI '02 - obecna kochanka
UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>
VFR800FI '02 - obecna kochanka
UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>
- Sprzedam BMW Celika
- klepacz
D O Ś Ć
Bardzo mi przykro, to wszystko czytać, ponieważ dostałam taką szansę to ją wykorzystam, zanim zajdzie to za daleko ( chociaż nie wiem gdzie jeszcze miałoby zajść, (bo jestesmy chyba ma końcu podróży)
PRZEZ PARĘ DNI TEMAT ZOSTANIE ZABLOKOWANY, TRZEBA WYSTAWIĆ GŁOWĘ ZA OKNO I TROCHĘ OCHŁONĄĆ. JA PODEJMUJĘ TAKĄ DECYZJĘ I NA MNIE SPOCZYWAJĄ KONSEKWENCJE, WIĘC PRETENSJĘ PROSZĘ KIEROWAĆ DO MNIE.
PONIEWAŻ PRZEZ NIEUWAGĘ ZOSTAŁ USUNIĘTY OSTATNI POST NASZEGO KOLEGI(NIE PAMIĘTAM NICKU) KTÓRY PISAŁ O PEŁNOLETNOŚCI NASZYCH ROZMÓWCÓW (ZGADZAM SIĘ Z NIM ZUPEŁNIE) BARDZO PRZEPRASZAM, JESLI MIAŁBY OCHOTĘ JESZCZE RAZ TO NAKREŚLIĆ, BARDZO PROSZĘ.
Bardzo mi przykro, to wszystko czytać, ponieważ dostałam taką szansę to ją wykorzystam, zanim zajdzie to za daleko ( chociaż nie wiem gdzie jeszcze miałoby zajść, (bo jestesmy chyba ma końcu podróży)
PRZEZ PARĘ DNI TEMAT ZOSTANIE ZABLOKOWANY, TRZEBA WYSTAWIĆ GŁOWĘ ZA OKNO I TROCHĘ OCHŁONĄĆ. JA PODEJMUJĘ TAKĄ DECYZJĘ I NA MNIE SPOCZYWAJĄ KONSEKWENCJE, WIĘC PRETENSJĘ PROSZĘ KIEROWAĆ DO MNIE.
PONIEWAŻ PRZEZ NIEUWAGĘ ZOSTAŁ USUNIĘTY OSTATNI POST NASZEGO KOLEGI(NIE PAMIĘTAM NICKU) KTÓRY PISAŁ O PEŁNOLETNOŚCI NASZYCH ROZMÓWCÓW (ZGADZAM SIĘ Z NIM ZUPEŁNIE) BARDZO PRZEPRASZAM, JESLI MIAŁBY OCHOTĘ JESZCZE RAZ TO NAKREŚLIĆ, BARDZO PROSZĘ.
O, widze, ze temat juz odblokowany, i nawet jakby przysechl.
Moze to i dobrze.
Tyle, ze pomiedzy wierszami i podpisami roznych ludzi w roznych innych watkach widze, ze smrod jakby pozostal. Szkoda. Bardzo.
Troche tu nie zagladalem, ale poniewaz kiedys bylem tu aktywnym pisarczykiem to teraz mi zal, ze sprawy tak daleko zaszly. Za daleko.
Bo na ile Sowe znam - wierze, ze wszytko to robil aby problem ktory go bolal uwypuklic, nie aby sie zabawiac czyims kosztem. A kilku jego dzialania uznalo jako to 2gie.
Z kolei na ile znam Ahmeda - to wiem ze jest latwowku#wialny i w srodkach nie przebiera jak poczuje, ze mu ktos na odcisk nadepnie. Tylko, czy Sowa chcial nadepnac..?
W kazdym gronie znajdzie sie co najmniej kilka par osobnikow, co z takich czy innych przyczyn sie nie polubia albo w trakcie znielubia, tak juz jest. Tyle, ze nie musza sie przeciez calowac po siusiakach, moga se w przeciwleglych katach na tej dyskotece postac. A nie zaraz sprawdzac, czy ten drugi bedzie, bo jak tak, to ja nie. Tym bardziej starszyzna tej tutaj spolecznosci.
Chcialoby sie powiedzec: Panowie, podajcie sobie rece, walnijcie browarka i zapomnijcie o sprawie. Tylko, ze to tak nie chce wychodzic za bardzo.
Chyba, ze jednak..?
Moze to dlatego nikt juz w temacie nie pisze..?
Pozdro.
Moze to i dobrze.
Tyle, ze pomiedzy wierszami i podpisami roznych ludzi w roznych innych watkach widze, ze smrod jakby pozostal. Szkoda. Bardzo.
Troche tu nie zagladalem, ale poniewaz kiedys bylem tu aktywnym pisarczykiem to teraz mi zal, ze sprawy tak daleko zaszly. Za daleko.
Bo na ile Sowe znam - wierze, ze wszytko to robil aby problem ktory go bolal uwypuklic, nie aby sie zabawiac czyims kosztem. A kilku jego dzialania uznalo jako to 2gie.
Z kolei na ile znam Ahmeda - to wiem ze jest latwowku#wialny i w srodkach nie przebiera jak poczuje, ze mu ktos na odcisk nadepnie. Tylko, czy Sowa chcial nadepnac..?
W kazdym gronie znajdzie sie co najmniej kilka par osobnikow, co z takich czy innych przyczyn sie nie polubia albo w trakcie znielubia, tak juz jest. Tyle, ze nie musza sie przeciez calowac po siusiakach, moga se w przeciwleglych katach na tej dyskotece postac. A nie zaraz sprawdzac, czy ten drugi bedzie, bo jak tak, to ja nie. Tym bardziej starszyzna tej tutaj spolecznosci.
Chcialoby sie powiedzec: Panowie, podajcie sobie rece, walnijcie browarka i zapomnijcie o sprawie. Tylko, ze to tak nie chce wychodzic za bardzo.
Chyba, ze jednak..?
Moze to dlatego nikt juz w temacie nie pisze..?
Pozdro.