Qltura i staczanie się po równi pochyłej...

Czyli pokój z serii - "gadajcie o czym chcecie"
Awatar użytkownika
Lucek
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Imię: LUCYna/fer
województwo: łódzkie

Post autor: Lucek » śr 23 wrz 2009, 11:43

no to na otro polecialo....

wez sowa wuluznuj bo wbrew pozorom to Ty chyba wiecej zamentu romibsz niz ja tzn moje slownictwo!!!!

rozdmuCHUJESZ sprawe i i robisz gore z kretowiny
Nie ma boga, jest Mmmmotór!

Awatar użytkownika
mrf
Łopata
Imię: Michał
województwo: mazowieckie
Kontakt:

Post autor: mrf » śr 23 wrz 2009, 12:25

SOWA pisze:mryf zeznał: Luke=Sowa

KŁAMSTWO. Pokaż mryfie choćby jeden, tylko jeden post, który napisałem pod tym nikiem.

Powiedz, że to nie Twoje ip było... Że różniło się od ip luźnego.
A Rh POSITIVE

Awatar użytkownika
ppamula
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Imię: Piotr

Post autor: ppamula » śr 23 wrz 2009, 12:38

Ja pierdzielę Sowa to już o takie numery to cię nie podejrzewałem.
Luke zmienił ksywę na Lucek jakiś czas temu a ty skorzystałeś z tego rejestrując się jako Luke?
Już nie ma znaczenia że rejestrowałeś sie jako Luźny kilkakrotnie po kilkakrotnym skasowaniu przez Mryfa tego konta.

O takie kroki poniżej pasa to Cię nie posądzałem. To mi nie pasowało Sowa do Ciebie, nigdy bym nie przypuszczał.
Jestem zaszokowany.

Jednak nikogo nie przekreślam, wiem że za jakiś czas wszyscy będziemy się z tego śmiali albo to przemilczymy.

Awatar użytkownika
mrf
Łopata
Kontakt:

Post autor: mrf » śr 23 wrz 2009, 12:46

mrf
21:44:24
dziwko bez szkoly jstes?

LukeVFR
21:44:40
:aww

mrf
21:44:50
po co zrobiles konto luke?

LukeVFR
21:44:56
ale ja mam szkole
21:45:02
to nie ja

mrf
21:45:02
ale nie masz matury

LukeVFR
21:45:05
ale widzialem

mrf
21:45:13
hmm
21:45:20
no dobra juz wiem co to za ip

LukeVFR
21:45:43
***** i jeszcze PT wpisala jakas *****
21:45:49
kto to

mrf
21:46:11
Przedstawiamy profil :: luźny
Avatar Edytuj Zezwolenia Dodaj ostrzeżenie Przeglądane tematy

Ostatnia wizyta: Dzisiaj 21:04 (Minut: 1)
(89.72.53.247 host)
21:46:25
Przedstawiamy profil :: Luke
Avatar Edytuj Zezwolenia Dodaj ostrzeżenie Przeglądane tematy

Ostatnia wizyta: Dzisiaj 19:09 (Minut: 4)
(89.72.53.247 IP)
A Rh POSITIVE

Awatar użytkownika
muchaok
klepacz
klepacz
Imię: Jacek
Kontakt:

Post autor: muchaok » śr 23 wrz 2009, 12:59

Opadło mi wszystko. Next time zajrzę na forum za czas jakiś. Bliżej nieokreślony. pozdrawiam wszystkich serdecznie.
Aby mnie dobić, powiedzcie jeszcze, że " Biały Murzyn" to także fake i jestem ugotowany.
Każdego dnia powiększa się lista ludzi, którzy mogą pocałować mnie w dupę.

Fred
ostry klepacz
ostry klepacz
Imię: .

Post autor: Fred » śr 23 wrz 2009, 17:00

Aż strach myśleć co tu bedzie pisane w zime...

Awatar użytkownika
JuNioR
klepacz
klepacz
Imię: Przemek
Kontakt:

Post autor: JuNioR » śr 23 wrz 2009, 18:51

Luke, zjebie - ale mimo wszystko pobawimy się w białej , aaajjjjjj?

SOWA
stary wyjadacz
stary wyjadacz

Post autor: SOWA » śr 23 wrz 2009, 19:40

Achmed, mógłbym ci odpowiedzieć pięknym za nadobne i tym samym odebrać sobie dostęp do opcji o której pisał Piotrek P. Wtedy jako dodatkowy gift od ciebie pewnie dostałbym kolejną porcję miłości wzorowanej na luźnym (który przypomnę podobał ci się bez skrywania) lub czego nie wykluczam przydział na bezpłatne klepanie, na które z oczywistych względów nie mógłbym odpowiedzieć reakcją, a w każdym razie nie skuteczną. Nie dam ci tej satysfakcji. Zapomnij. Nie powiem, że nie jesteś w stanie mnie obrazić, bo w przeciwieństwie do ciebie ja pamiętam te lepsze czasy i układy między nami. Żyj z tym co napisałeś i na teraz NO MORE COMMENT. Dalej znajdziesz jeszcze jedno zdanie na ten temat.
mrf pisze:
SOWA pisze:mryf zeznał: Luke=Sowa
KŁAMSTWO. Pokaż mryfie choćby jeden, tylko jeden post, który napisałem pod tym nikiem.
Powiedz, że to nie Twoje ip było... Że różniło się od ip luźnego.
A co do tego ma IP? Czy napisałem choćby jeden post pod tym nikiem?
A jaki to problem logować się z innego miejsca? Gdybym chciał się zakonspirować to trzy pokolenia by mnie nie odnalazły.
ppamula pisze:Ja pierdzielę Sowa to już o takie numery to cię nie podejrzewałem.
Luke zmienił ksywę na Lucek jakiś czas temu a ty skorzystałeś z tego rejestrując się jako Luke?
Już nie ma znaczenia że rejestrowałeś sie jako Luźny kilkakrotnie po kilkakrotnym skasowaniu przez Mryfa tego konta.

O takie kroki poniżej pasa to Cię nie posądzałem. To mi nie pasowało Sowa do Ciebie, nigdy bym nie przypuszczał.
Jestem zaszokowany.

Jednak nikogo nie przekreślam, wiem że za jakiś czas wszyscy będziemy się z tego śmiali albo to przemilczymy.
Dobry jesteś, że mnie nie skreślasz. Jest coś do ugrania przy okazji, nieprawdaż ?

No i co w tym złego, że zalogowałem się pod wolnym, podkreślam wolnym nikiem? "Kroki poniżej pasa" piszesz. Kogo to skrzywdziło? Kiedyś prawdopodobnie to właśnie ty zmieniłeś Kornikowi nik dla jaj i ktoś inny wskoczył w to miejsce. I co , zbanowaliście go? Usunęliście mu konto? A niby czemu zakładasz, że ten mój ruch miał służyć innym celom niż zrobienie Lukowi kawału? Co skłania cię do zakładania złej woli z mojej strony? Jakim prawem sugerujesz tu na forum mą złą wolę, tworzysz atmosferkę podstępu i zapraszasz do domysłu?

Dalej piszesz o kilkukrotnym rejestrowaniu się pod nikiem "luźny". A ileż razy czytaliśmy obskurę i szit? A w jaki sposób można było skłonić ADM do podjęcia działań, gdy np Ciacho było lżone w żywe oczy? Na życzenie przytoczę przykłady. Tak na marginesie jakby był problem z odtworzeniem czy cóś to służę swoim archiwum. A jaki był efekt? Nie Luk, nie lużny ale ja dostałem bana, choć słowa nie bluznąłem.
I mały dodatek - czy luźny wylazł poza shoutbox, który jak wszyscy wiedzą znika na bieżąco i śladu nie zostawia?

Teraz rozjaśnienie.
Czy ja napisałem "Vitka huje"? Gdybym chciał się tak zwrócić do forum to zrobiłbym to pod nikiem "Sowa". Zapewniam, że starczyłoby mi odwagi. Kto nie rozumie w jakim celu pojawił się "luźny" to niech zapłacze nad sobą i zmieni głowę na półgłówek.

Co by nie było to opłacało się, bo choć ja legnę na ołtarzu tego foruma to Luk inaczej dziś śpiewa. Więc warto było, aczkolwiek ocena jest niesprawiedliwa. Na pociechę jakoś nie widać masowego oburzenia. Tylko zainteresowani się wiją i to nie wszyscy, bo niespodziewanie, ale chyba zgodnie ze zdrowym rozsądkiem najlogiczniej z oponujących mówi właśnie Luk.
Hej Luk, złóż czasem kwiaty nad moim endem. W końcu jestem ojcem twojej metamorfozy.

PS
A co do podwójnych kont, to nie będę zaśmiecał tego wątku, ale nawet nie zdajecie sobie sprawy ile, i co gorsze które to osoby uczestniczą w wielonikowym procederze.
muchaok pisze:Aby mnie dobić, powiedzcie jeszcze, że " Biały Murzyn" to także fake i jestem ugotowany.
A jak sądzisz Mucha, czemu dżekson pokazał się po tak długiej nieobecności właśnie wczoraj, choć pisać już mógł od połowy lipca?
Ale to w innym temacie. Może, kiedyś.

SOWA
stary wyjadacz
stary wyjadacz

Post autor: SOWA » śr 23 wrz 2009, 20:01

Z ostatniej chwili.
Konto "Suwak" zostało zablokowane przez ADM. DLACZEGO? Co takiego zrobił Suwak, że zamyka się mu usta i dostęp do forum?

zdzichu01

Post autor: zdzichu01 » śr 23 wrz 2009, 20:01

ano, mój kolega murzyn potrzebował kiedyś pomocy - więc musiał pisać

a że nie ma konkurencyjnego forum o vfr, to musi obcować z ludnością tutejszą

i murzyn wcale nie chce kontaktow osobistych, tylko porady techniczne i wzbogacanie swej wiedzy

jasne ? : >

Awatar użytkownika
mrf
Łopata
Kontakt:

Post autor: mrf » śr 23 wrz 2009, 20:11

SOWA pisze:Z ostatniej chwili.
Konto "Suwak" zostało zablokowane przez ADM. DLACZEGO? Co takiego zrobił Suwak, że zamyka się mu usta i dostęp do forum?
Bo tak, nie mam ochoty już czytać rozdwojenia jaźni.
A Rh POSITIVE

Awatar użytkownika
mrf
Łopata
Kontakt:

Post autor: mrf » śr 23 wrz 2009, 20:25

SOWA pisze:A co do tego ma IP? Czy napisałem choćby jeden post pod tym nikiem?
A jaki to problem logować się z innego miejsca? Gdybym chciał się zakonspirować to trzy pokolenia by mnie nie odnalazły.
ad.1 ma do tego, że zacząłeś stwarzać coraz większą ilość kont z dupy i tylko by zamieszać.
ad.2 Nie problem ale chyba nie uważasz, że prędzej czy później nie dałbym sobie z tym rady?
A Rh POSITIVE

suwak

Post autor: suwak » śr 23 wrz 2009, 20:26

Luke pisze:ale nikt nie kaze Wam ze mna tu rozmawiac! jestem tu taki jak chce i Wam kij do tego.
No właśnie. To jak jest?
mrf, chyba ci się kryteria chwieją.
Wazelina jest zła. Sowa - ban.
Bluzgi są złe. Luźny - ban.
Dyskusja jest zła. Suwak - ban.
Co tu wolno?[,b]
Ostatnio zmieniony czw 01 sty 1970, 01:00 przez suwak, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
mrf
Łopata
Kontakt:

Post autor: mrf » śr 23 wrz 2009, 20:32

Dostałeś ode mnie za wazeline kopa? Przypomnij mi.

Wyciąłem Cię bo zrobiłeś combos - pomimo usuwania kolejnych kont zakładałeś nowe i bluzgałeś i jak pisałem, że nie będę tego tolerował to nie posłuchałeś.
A Rh POSITIVE

SOWA
stary wyjadacz
stary wyjadacz

Post autor: SOWA » śr 23 wrz 2009, 20:33

mrf pisze:Nie problem ale chyba nie uważasz, że prędzej czy później nie dałbym sobie z tym rady?
Nie wiem jeszcze czy byś dał, ale wiem jedno, że w lajfie byś sobie nie pozwolił na taki podskok, ale tu jesteś bóstwem, skandynawskim też.
Co do AD.1 Wyraźnie pisałem jaki był cel tworzenia tych ników. Nie był podstępny i miał zawsze podłoże merytoryczne.

ODPOWIEDZ