NIE MOGĘ!
- Gregory
- ostry klepacz
- Imię: Grzesiek
- województwo: małopolskie
- Kontakt:
Tak, żeby nie było, że nic nie robiąmack72 pisze:TO TEMAT ZASTĘPCZY,motory predkość zabójcy itd to zawsze chwyta
Motocykl jest jak media markt -nie dla idiotów
Grewel-Moto - części i akcesoria do moto - 505-078-145 - potrzebujesz coś, dzwoń lub pisz.
CB500, VFR800 Vtec i VFR800 Fi, CBR600RR, K1200S,
Grewel-Moto - części i akcesoria do moto - 505-078-145 - potrzebujesz coś, dzwoń lub pisz.
CB500, VFR800 Vtec i VFR800 Fi, CBR600RR, K1200S,
- gotoch
- zadomowiony
- Imię: staszek
- Kontakt:
Wk.rwia mnie jak nic ta posrana propaganda jaka mamy nieszczęście obserwować w naszym pięknym kraju.
W swoim otoczeniu mam do czynienia z ludźmi myślacymi którzy potrafią sobie wyobrazić co się stanie gdy wyjedzie nam z drogi podporządkowanej jakiś puszkarz, no wiadomo co sie stanie. Niestety znam też takich którzy sobie myślą że jak wsiadamy na motory to gaz do dechy i niech się dzieje co chce. Z oczywistych powodów ciężko sie rozmawia z tą drugą grupa. Jest mi przykro że muszę słuchać i czytać takie bzdury i niedorzeczeństwa.
Żeby nie przedłużać, na swojej drodze spotykam różnych szaleńców (częściej w puszkach ale to na marginesie) i tu wypadki to czysta statystyka, ale za wrzucanie wszystkich do jednego wora i za zwracanie uwagi że to głównie wina motocyklistów powinno grozić dożywocie z wibratorem w tyłku! Pozdrawiam
W swoim otoczeniu mam do czynienia z ludźmi myślacymi którzy potrafią sobie wyobrazić co się stanie gdy wyjedzie nam z drogi podporządkowanej jakiś puszkarz, no wiadomo co sie stanie. Niestety znam też takich którzy sobie myślą że jak wsiadamy na motory to gaz do dechy i niech się dzieje co chce. Z oczywistych powodów ciężko sie rozmawia z tą drugą grupa. Jest mi przykro że muszę słuchać i czytać takie bzdury i niedorzeczeństwa.
Żeby nie przedłużać, na swojej drodze spotykam różnych szaleńców (częściej w puszkach ale to na marginesie) i tu wypadki to czysta statystyka, ale za wrzucanie wszystkich do jednego wora i za zwracanie uwagi że to głównie wina motocyklistów powinno grozić dożywocie z wibratorem w tyłku! Pozdrawiam
- awiater
- pisarz
- Imię: Andrzej
- województwo: mazowieckie
- Kontakt:
Niech się najpierw wezmą za pijaków
viewtopic.php?t=7196
i to jest fer? Ani słowa w ŻW że kierowca był na bani.
i to jest fer? Ani słowa w ŻW że kierowca był na bani.
To chyba nie konstytucyjne karac jadna grupe uzytkownikow surowiej niz inna tylko ze wzgledu na rodzaj pojazdu.
Z drugiej strony, byloby gorzej gdyby proponowali cos bardziej "sensownego" typu Kanada, Francja, Norwegia gdzie za 30 powyzej dozwolonej = 6 miesiecy w pierdlu plus 10,000 Euro mandat.
Smiesznie gdyby za jazde na jednym kole bylo bezwzgledne wiezienie, a za np porywanie ... zawiasy. Welcome to Poland.
Z drugiej strony, byloby gorzej gdyby proponowali cos bardziej "sensownego" typu Kanada, Francja, Norwegia gdzie za 30 powyzej dozwolonej = 6 miesiecy w pierdlu plus 10,000 Euro mandat.
Smiesznie gdyby za jazde na jednym kole bylo bezwzgledne wiezienie, a za np porywanie ... zawiasy. Welcome to Poland.
- Piszol
- klepacz
- województwo: podkarpackie
- Kontakt:
slimak pisze:to może od razu kara śmierci dla pijanych kierowców
moze dla pijanych motocyklistów - tylko to był by problem, powiem szczerze że jeszcze nie słyszałem żeby motocyklista przy wypadku był pod wpływem ....
Równi i równiejsi
http://www.nowiny24.pl/apps/pbcs.dll/ar ... /567447630
http://www.nowiny24.pl/apps/pbcs.dll/ar ... 0/74907072
Jeżeli uczynisz komuś przysługę, to jesteś od zaraz trwale za to odpowiedzialny.