Dni otwarte Ducati. Kto chce i ma prawko może polatać.

Czyli pokój z serii - "gadajcie o czym chcecie"
Awatar użytkownika
maciek 800
klepacz
klepacz

Dni otwarte Ducati. Kto chce i ma prawko może polatać.

Post autor: maciek 800 » czw 23 lip 2009, 18:51

Jak w temacie jutro 11-18 i w sobotę 10- 14 są organizowane dni otwarte Ducati. Do objeżdżenia są trzy modele: Monster 1100, 848, i Steetfighter.
Kto ma prawko kat A bedzie mógł sobie polatać na włoszczyżnie i zobaczyć jaki to...........

Al. jerozolimskie 251A Michałowice

Awatar użytkownika
Kriston
zadomowiony
zadomowiony
Imię: Krzysztof

Post autor: Kriston » czw 23 lip 2009, 21:11

Czyli jak chciałbym polatać to musze wyrazić chęć zakupu dukati czy czy po prostu moge sobie polatać bo mam taką chęć?
"Najgorszą rzeczą w życiu jest zmarnowany talent i potencjał"

Awatar użytkownika
ZULEK
pisarz
pisarz
Imię: Jarek
województwo: mazowieckie
Kontakt:

Post autor: ZULEK » czw 23 lip 2009, 21:21

Jakieś uwarunkowania?? czyt. poprzednika lub też kaucja,zapisy jak w PRL-u itp. :roll:

Awatar użytkownika
Struś
pisarz
pisarz
Imię: Sławek
województwo: pomorskie

Post autor: Struś » pt 24 lip 2009, 10:27

Jak by mieli model 1098 to jadę. Nie będę pisał że mi się to śni po nocach, bo jeszcze ktoś powie, że jakaś dewiacja mnie opanowała ;) Kiedyś może marzenia się spełnią...
Życie to nie czas kiedy oddychasz tylko te chwile, kiedy zapiera Ci dech w piersiach...

Awatar użytkownika
Janusz B.
klepacz
klepacz
Imię: Dżony

Post autor: Janusz B. » pt 24 lip 2009, 13:13

Struś pisze:Jak by mieli model 1098 to jadę
Strusiu 1098 jest do dyspozycji, przynajmniej był w ubiegłym sezonie, w salonie sprzedaży na Kabatach (południowa część lewobrzeżnej Warszawy).
W dni otwarte nie ma co się pchać - wówczas zazwyczaj jest duże zainteresowanie i motocykle dają na pół godziny. Lepiej umówić się na "jazdę próbną" w inny dzień, wówczas można wyrwać sprzęty na dłużej. Niby na godzinkę - półtorej, wracasz po dwóch i też jest dobrze.
Wygląda to tak: pokazujesz prawo jazdy, podpisujesz umowę użyczenia i odjeżdżasz. Nikt Cię nie pilnuje i nie każe grzeczniej jechać.
W salonie kawasaki to mi nawet za paliwo zwrócili - musiałem wziąć na stacji fakturę na nich. Nie wiem, czy chłopaki z Ducati tez mają taki gest.
Motocykle są ubezpieczone, więc jak rozbijesz, nic nie bulisz. Tylko gumy palić nie wypada...
Spytaj milicjanta, on Ci prawdę powie.
Spytaj milicjanta, on Ci wskaże drogę...
http://www.bezwiny.pl

ODPOWIEDZ