Prożba dla kogoś z ovnersów którzy mają swoją działalność.Potrzebuje papierek do banku.Jako że mój szef poleciał bardzo w ch**** i zostałem wy**** na umowie potrzebuje oświadczenie że pracuje(np jako przedstawiciel handlowy)i zarabiam(większe niż na umowie z pracy w której płacą mnie z najniższej krejowej) dla wglądu banku
Swoją dogą jest to dziwne jak można być takim sępem i nie zapłacić 200zł więce za kogoś w miesiącu i pisać jak jest) wszystko ok ale kiedy przychiodzisz do banku mówisz koniecie że zarabiasz tyle i tyle(fakty) po czym dostrajesz w pracy oświadczenie na 1200zł bo nasuwa sie pytanie po ch...j* pracować skoro i tak możesz to wydać na picie i zycie bo nawet internetu na taka umowe nie dostane.
Pracowałem przy kredytach w lukasie.Te zuproszczonna procedura polegaja na tym że z ośwadceniem musi godzic sie szefg firmy przez telefon.Nie sprawdzają tego dalej(chyba że ktoś nie płaci itd)
Kto ma własna firme i jest w stanie pomóc??
-
- klepacz
- Imię: ...
- województwo: warmińsko-mazurskie
- Kontakt:
Pracuje sama w banku i wiem jak wygladają na oświadczenie potwierdzanie.
Generalnie nazywa się to defraudacją i Bank predzej czy później sprawdzi czy np składki Zus są odciągane. Takie ściemy uwierz mi na słowo wcale nie są dla Ciebie korzystne, a przy okazji można kogos wkopać w niezłe bagno.
Ja jestem na działalności gospodarczej, ale z tytułu wiedzy nie pomoge Ci.
I polecam oczywiście zaprzestania dalszych czynności.
Generalnie nazywa się to defraudacją i Bank predzej czy później sprawdzi czy np składki Zus są odciągane. Takie ściemy uwierz mi na słowo wcale nie są dla Ciebie korzystne, a przy okazji można kogos wkopać w niezłe bagno.
Ja jestem na działalności gospodarczej, ale z tytułu wiedzy nie pomoge Ci.
I polecam oczywiście zaprzestania dalszych czynności.
...