Kto ma własna firme i jest w stanie pomóc??

Czyli pokój z serii - "gadajcie o czym chcecie"
Awatar użytkownika
Gacol
klepacz
klepacz
Imię: Jacek
województwo: śląskie

Kto ma własna firme i jest w stanie pomóc??

Post autor: Gacol » czw 02 lip 2009, 17:41

Prożba dla kogoś z ovnersów którzy mają swoją działalność.Potrzebuje papierek do banku.Jako że mój szef poleciał bardzo w ch**** i zostałem wy**** na umowie potrzebuje oświadczenie że pracuje(np jako przedstawiciel handlowy)i zarabiam(większe niż na umowie z pracy w której płacą mnie z najniższej krejowej) dla wglądu banku

Swoją dogą jest to dziwne jak można być takim sępem i nie zapłacić 200zł więce za kogoś w miesiącu i pisać jak jest) wszystko ok ale kiedy przychiodzisz do banku mówisz koniecie że zarabiasz tyle i tyle(fakty) po czym dostrajesz w pracy oświadczenie na 1200zł bo nasuwa sie pytanie po ch...j* pracować skoro i tak możesz to wydać na picie i zycie bo nawet internetu na taka umowe nie dostane.

Pracowałem przy kredytach w lukasie.Te zuproszczonna procedura polegaja na tym że z ośwadceniem musi godzic sie szefg firmy przez telefon.Nie sprawdzają tego dalej(chyba że ktoś nie płaci itd)

Fred
ostry klepacz
ostry klepacz
Imię: .

Post autor: Fred » czw 02 lip 2009, 17:45

U mnie w pracy była teraz masowa obniżka stawek do najniższej krajowej. Reszte ma regulować "premia" - chcą wydymać zus

Od 26 czerwca jestem na wypowiedzeniu

W ING czy GEM pytają ile zarabiasz i tyle. Nie potrzeba jakiś zaświadczeń

Awatar użytkownika
Gacol
klepacz
klepacz
Imię: Jacek
województwo: śląskie

Post autor: Gacol » czw 02 lip 2009, 17:55

I fred wiesz o cho chodzi dpostaje grubo ponad 2500zł a nie dostane na te zaświadczenie byle czego.Krew mnie zalała
VFR750 RC36 I
VTR1000 SP 1
VFR800 FI:)

zuzia tajger
klepacz
klepacz
Imię: ...
województwo: warmińsko-mazurskie
Kontakt:

Post autor: zuzia tajger » czw 02 lip 2009, 17:57

Pracuje sama w banku i wiem jak wygladają na oświadczenie potwierdzanie.
Generalnie nazywa się to defraudacją i Bank predzej czy później sprawdzi czy np składki Zus są odciągane. Takie ściemy uwierz mi na słowo wcale nie są dla Ciebie korzystne, a przy okazji można kogos wkopać w niezłe bagno.

Ja jestem na działalności gospodarczej, ale z tytułu wiedzy nie pomoge Ci.
I polecam oczywiście zaprzestania dalszych czynności.
...

ODPOWIEDZ