Pomoc! z niemcowni do polszy
- Lucek
- stary wyjadacz
- Imię: LUCYna/fer
- województwo: łódzkie
Pomoc! z niemcowni do polszy
siema!
potrzebny ktos kto albo jest gdzies blissko bremen i odbierze cos dla mnie i do polszy przywiezie gdziekolwiek(potem sie wysle albo odbiore).
albo ma adres niemiecki na ktory mozna cos wyslac i wtedy to przywiezie w ciagu powiedzmy 2tyg moze 3 jesli jedzie do polszy w tym czasie
pzdr
potrzebny ktos kto albo jest gdzies blissko bremen i odbierze cos dla mnie i do polszy przywiezie gdziekolwiek(potem sie wysle albo odbiore).
albo ma adres niemiecki na ktory mozna cos wyslac i wtedy to przywiezie w ciagu powiedzmy 2tyg moze 3 jesli jedzie do polszy w tym czasie
pzdr
Nie ma boga, jest Mmmmotór!
- rinas
- klepacz
- Imię: Paweł
Jak byś kogoś miał, kto by to mógł w okolice Hannoveru podwieźć, to któryś z driverów ode mnie by to mógł odebrać.
Ale od razu mówię - nie wiem w jaki dzień, i w jakim czasie, najlepiej ja daję telefon do kierowcy mojego, i jak tam masz kogoś kto po Polskiemu nadaje to się z nim umówi, gdzie ma podjechać i mu to dać.
Ale od razu mówię - nie wiem w jaki dzień, i w jakim czasie, najlepiej ja daję telefon do kierowcy mojego, i jak tam masz kogoś kto po Polskiemu nadaje to się z nim umówi, gdzie ma podjechać i mu to dać.
- rinas
- klepacz
- Imię: Paweł
No spoko, jak na konkret pocztę i nie masz tam nikogo, to ciężko mi będzie Ci pomóc. Akurat w okolice Bremen nie jeżdżę 
Chyba, że... wysłał byś to na adres w Niemcowni, do firmy w której jestem co tydzień. Napisz mi na PW co to dokładnie jest.
Luke, a nie lepiej od razu pocztą do Polski? Czy jakiś przemyt poprostu szykujesz

Chyba, że... wysłał byś to na adres w Niemcowni, do firmy w której jestem co tydzień. Napisz mi na PW co to dokładnie jest.
Luke, a nie lepiej od razu pocztą do Polski? Czy jakiś przemyt poprostu szykujesz

-
- klepacz
- Kontakt:
To ja moge jechac w ten weeknd do henowera, czy gdzie tam tylko chcecierinas pisze:Kawa, a czy Ty myślisz, że ja to nie mam z tego zysku?Kawa pisze:Rinas, nie daj się nabrac. Luke zamowil roczne zapasy koki i szuka teraz pasera. Niby tu jakas paczka, niby gdzie kolezanka siedzi? Uwazaj bo posiedzisz![]()
![]()
Pół kilo koki idzie do mojej kieszeni, amfy się zrzekłem.
![]()
Ale ciiicho-sza...