WSPANIAŁA KAMPANIA POLSKIEJ POLICJI <ZOBACZCIE>

Czyli pokój z serii - "gadajcie o czym chcecie"
Awatar użytkownika
rinas
klepacz
klepacz
Imię: Paweł

Post autor: rinas » ndz 31 maja 2009, 19:43

ku....a taka beznadzieja że aż mi sie nie chce tego pierdolenia głupot słuchac.

Awatar użytkownika
moskittiero
teksciarz
teksciarz
Imię: Marcin
Kontakt:

Post autor: moskittiero » pn 01 cze 2009, 00:24

faktem jest, że tam gdzie nie ma na to miejsca 200 czy 300km/h to samobójstwo niemniej temat zaczepiony a nie pociągnięty
"dawcy jak o sobie mówię motocykliści" - chyba znamy innych ludzi...

Awatar użytkownika
guliklap
bywalec
bywalec
Imię: aleksander

Post autor: guliklap » pn 01 cze 2009, 06:45

200,250km\h taaak zwłaszcza z operatorem kamery na plecach i yamahą xj 900 :lol: .takich głupot dawno nie oglądałem .

Awatar użytkownika
ppamula
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Imię: Piotr
województwo: mazowieckie

Post autor: ppamula » wt 02 cze 2009, 12:20

Groszek pisze:e tak serio - dlaczego Was tak to hasło rozzłościło?!?!?
Groszek, miałem dla ciebie baaardzo duzo szacunku ale ten szacunek zaczynasz wyczerpywać.
Mnie osobiście BULWESUJE określanie słowem WARZYWO ludzi w stanie wegetatywnym. I LUDZIE, bo dla mnie to sa ludzie, zwykle nie są w tak trudnej sytuacji z powodu wyłącznie wypadków. Większość z nich przeżyła wylewy, zawały, choroby Parkinsona, demencję, chorobę Alzhaimera, porażenie mózgowe czy też uszkodzenie genetyczne. I prosze bez głupich uśmieszków. Znikoma część w takim stanie pokrzywdzona przez los jest ofiarami wypadków zwłaszcza motocyklowych których jest znacznie mniej niż wszystkich innych wypadków komunikacyjnych, łącznie z lotniczymi.

Używanie słowa WARZYWO wobec ludzi jest obraźliwe zarówno dla chorych jak i dla ich rodzin.
I ku....a MAĆ nie wypowiadaj sie już w tym temacie bo co PIERDOLNIESZ to mnie krew zalewa.
Jak chesz jeździć wolno to jeździj, nikt ci nie zabrania. Ale CHOLERA JASNA przestań wypowiadać sie słowem WARZYWO o ludziach!!!!! :strzela

Przepraszam wszystkich forumowiczów ale mnie poniosło.
Ostatnio zmieniony czw 01 sty 1970, 01:00 przez ppamula, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
rinas
klepacz
klepacz
Imię: Paweł

Post autor: rinas » wt 02 cze 2009, 13:38

ppamula pisze:
Groszek pisze:e tak serio - dlaczego Was tak to hasło rozzłościło?!?!?
Groszek, miałem dla ciebie baaardzo duzo szacunku ale ten szacunek zaczynasz wyczerpywać.
Mnie osobiście BULWESUJE określanie słowem WARZYWO ludzi w stanie wegetatywnym. I LUDZIE, bo dla mnie to sa ludzie, zwykle nie są w tak trudnej sytuacji z powodu wyłącznie wypadków. Większość z nich przeżyła wylewy, zawały, choroby Parkinsona, demencję, chorobę Alzhaimera, porażenie mózgowe czy też uszkodzenie genetyczne. I prosze bez głupich uśmieszków. Znikoma część w takim stanie pokrzywdzona przez los jest ofiarami wypadków zwłaszcza motocyklowych których jest znacznie mniej niż wszystkich innych wypadków komunikacyjnych, łącznie z lotniczymi.

Używanie słowa WARZYWO wobec ludzi jest obraźliwe zarówno dla chorych jak i dla ich rodzin.
I ku....a MAĆ nie wypowiadaj sie już w tym temacie bo co pi.....l* to mnie krew zalewa.
Jak chesz jeździć wolno to jeździj, nikt ci nie zabrania. Ale CHOLERA JASNA przestań wypowiadać sie słowem WARZYWO o ludziach!!!!! :strzela
Dokładnie, ppamula bardzo dobrze to wyraziłeś. Też tak myślę.
ppamula pisze:Przepraszam wszystkich forumowiczów ale mnie poniosło.
Nic nie szkodzi.
Ostatnio zmieniony czw 01 sty 1970, 01:00 przez rinas, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
binio
klepacz
klepacz
Imię: Łukasz

Post autor: binio » wt 02 cze 2009, 14:20

Te wszystkie akcje to jedna wielka bzdura, kosztuja ogromne pieniadze, na ktore policja musi zarobic, np stawiajac na dwupasmowej 7 ograniczenie do 70km/h... Caly poje**** kraj i system. Drogi do dupy a oni wydaja MILIONY zlotych na fotoradary i cala ekipe je obslugujaca. Nawet ku*** nie potrafia zrobic tak czesto uczeszczanych drog jak Dzwigowa, Polczynska czy Aleje Jerozolimskie. Szlak mnie trafia jak mam tamtedy jechac. Zamiast skupic sie na jezdzie i otoczeniu czlowiek wpatruje sie w asfalt zeby na jakiejs koleinie sie nie wypieprzyc albo kola nie urwac w dziurze. Ale coz, takie drogi jaki system, taki system jacy politycy, tacy politycy jaki narod. Banda idiotow wybiera bande idiotow, tylko sztandary sie zmieniaja. A na sama mysl "prywatyzacja drog" ludzie sie wsciekaja i wyzywaja od oszolomow. No to mamy dziurawe drogi, setki fotoradarow, tysiace suszarek, miliony ograniczen... ale za to wielkie akcje przeprowadzane w imie troski o obywatela, jego dobro i zdrowie. Ja bym tylko chcial zeby wszyscy przestali sie wpierd**** w moje zycie. Nie zabierajcie mi moich pieniedzy, sam zadbam o wlasne zdrowie, emeruture - a i za dobre drogi z checia zaplace wlascicielowi!

PS A o akcji dowiedzialem sie z forum Hondy Varadero. Gdyby nie to do tej pory bym o niej nie wiedzial. Po prostu nie mam czasu ogladac bilboardow jadac z duza predkoscia :mrgreen:
VTEC? its like a woman running away from a rapist,
makes lots of noise but dont actually get away.

"Whatever you can do or dream you can, begin it. Boldness has genius, power and magic in it!"

ODPOWIEDZ