Moje osobiste podziękowanie za CZD
- wasyl
- stary wyjadacz
- Imię: Daniel
- Kontakt:
Ja chciałbym jeszcze zwrócić uwagę i podziękować szczegółnie Piotrusiowi,który na swojej maszynie dawał pois prawdziwej szkoły stundu. Szacun-może tata się czegoś nauczy.
Jestem skromnym człowiekiem-a o swojej skromności mogę godzinami napierd.....
Nigdy nie jeździj szybciej, niż potrafi latać Twój anioł stróż !!!
Nigdy nie jeździj szybciej, niż potrafi latać Twój anioł stróż !!!
-
- Imię: Wojciech
Coz pozwole i ja napisac cos w tym dziale, w imieniu wlasnym i calej swojej rodziny chcialbym podziekowac wam ze pozwoliiscie doozyc choc mala cegielke do wywolywania usmiechu na twarzach modziencow i dzieci , Piotrus jest bardzo zadowolony z atmosfery jaka sworzyliscie a z ktorej i sam skorzystal,
Wasyl ja juz Piotusiowi ani w stylu ani w ilosci trikow nigdy nie dorownam sam balans nad motrem ma juz lepszy niz ojciec , coz dzieci lapia to duzo szybciej .
Dzieki wam jeszcze raz ze moglismy byc z wami w ten dzien.
Wasyl ja juz Piotusiowi ani w stylu ani w ilosci trikow nigdy nie dorownam sam balans nad motrem ma juz lepszy niz ojciec , coz dzieci lapia to duzo szybciej .
Dzieki wam jeszcze raz ze moglismy byc z wami w ten dzien.
Ostatnio zmieniony ndz 31 maja 2009, 23:33 przez zorro, łącznie zmieniany 1 raz.
- Joaśka
- pisarz
- Imię: Joanna
- Kontakt:
WITASKI!
Niestety przybyć do CZD nie było mi dane ale jak patrzę na foty ,filmy i czytam opinie o Waszej Akcji to łzy leją się po policzkach i na usta ciśnie się jedno słowo pisane przeogromnymi literami:
SZACUNEK!!!!!
dla Wszystkich, dzięki którym uśmiech dzieci stał się symbolem dnia.
Pozdrawiam --- Joaśka
Niestety przybyć do CZD nie było mi dane ale jak patrzę na foty ,filmy i czytam opinie o Waszej Akcji to łzy leją się po policzkach i na usta ciśnie się jedno słowo pisane przeogromnymi literami:
SZACUNEK!!!!!
dla Wszystkich, dzięki którym uśmiech dzieci stał się symbolem dnia.
Pozdrawiam --- Joaśka
Możesz kłamać i mówić nieprawdę lub połowę prawdy albo połowę kłamstwa. Możesz żartować, zmyślać, nabierać, przekręcać fakty lub wyssać je z palca. Możesz opowiadać bajki, mijać się z prawdą i łgać.
Siebie i tak nie oszukasz.
Siebie i tak nie oszukasz.
- orzyl
- klepacz
- Imię: Piotrek
- Kontakt:
zorro, wielki szacun i gratulacje dla syna (moje imiennika z resztą). widziałem że mieliście fotografów, ale w razie co: http://picasaweb.google.pl/orzyl85/3005 ... 9VFRPOLSKA#
Na zawsze w pamięci Roads - 16.10.2007...
Serdeczne podziękowania
Wszystkim, którzy przyczynili się do zorganizowania tak świetnej zabawy dzieciom z Domu Dziecka WIELKIE DZIEKUJĘ w imieniu Dyrektora, wychowawców i przede wszystkim w imieniu NASZYCH DZIECIAKÓW. Dzieci jeszcze nie mogą ochłonąć z nadmiaru emocji, które dzięki Wam przeżyły. Prosiły przekazać, że podobało im się dosłownie wszystko co zorganizowaliście.
Myślę, że te dwa dni na długo zostaną im w pamięci. To naprawdę wspaniałe co dajecie tym naszym dzieciaczkom. Brak słów by wyrazić wdzięczność. Pozdrowienia Dom Dziecka w Chełmnie. 

Ostatnio zmieniony wt 02 cze 2009, 13:00 przez Dom Dziecka Che³mno, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- klepacz
- Imię: ...
- województwo: warmińsko-mazurskie
- Kontakt:
- KolczyK
- stary wyjadacz
- Imię: Przemysław
- Kontakt:
W deszczu dojechaliśmy......świetnie się bawiliśmy......
radość dzieci to i Nasza radości chwila....
jak zawsze przeżycia własne okazały się przeogromne,
SZACUNEK w stronę całej ekipy przygotowującej imprezę, to było coś niesamowitego, zresztą jak w zeszłym roku
radość dzieci to i Nasza radości chwila....
jak zawsze przeżycia własne okazały się przeogromne,
SZACUNEK w stronę całej ekipy przygotowującej imprezę, to było coś niesamowitego, zresztą jak w zeszłym roku

VFR800FI '99 - była ze mną 35tyś km
VFR800FI '02 - obecna kochanka
UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>
VFR800FI '02 - obecna kochanka
UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>
- Sprzedam BMW Celika
- klepacz
- Imię: Ania
- województwo: mazowieckie
Nie będe oryginalna i tez podziękuję..... wszystkim...
ale przede wszystkim Piotrkowi P. wiem, ile wysiłku, pracy, serca, zaangażowania włożył w przygotowania na CZD i DD. Człowiek o dobrym sercu, fantastycznych pomysłach i nigdy nie odmawiającego nic nikomu. Piotrek NIE ZMIENIAJ SIĘ NAM
Nalezy Ci się odpoczynek po tej ciężkiej pracy i to samo dobro jakie dałes innym!
i Jeszcze jest ktoś kto zasługuje na podziękowania.....ktos kogo z nami w ten wielki dzień nie było ciałem ale duchem był napewno
ktoś kto "załatwił" nam policję i fajne gadżety, jesli pominełam jakies zasługi to przepraszam
Ten fajny ktoś to Wujcio Wojtuś
DZIĘKUJEMY
ale przede wszystkim Piotrkowi P. wiem, ile wysiłku, pracy, serca, zaangażowania włożył w przygotowania na CZD i DD. Człowiek o dobrym sercu, fantastycznych pomysłach i nigdy nie odmawiającego nic nikomu. Piotrek NIE ZMIENIAJ SIĘ NAM

Nalezy Ci się odpoczynek po tej ciężkiej pracy i to samo dobro jakie dałes innym!
i Jeszcze jest ktoś kto zasługuje na podziękowania.....ktos kogo z nami w ten wielki dzień nie było ciałem ale duchem był napewno

Moczynos w futrze model 2016 help
- Ruda i Piotr
- stary wyjadacz
- Imię: Kasia
- województwo: pomorskie
- Kontakt:
Ciacho w piątek Go wycałuje, a jutro prześlę Twojego posta na ggSzarlotka pisze:Ten fajny ktoś to Wujcio WojtuśDZIĘKUJEMY

Wujcio chwilowo nie ma dostępu(wejścia) na fora

A podziękowania mu się też należały, ale mnie było niezręcznie

Ja podziwiam zaangażowanie PPamuly, zapomniałaś dodać o własnym wkładzie finansowym Piotra (już się czuję uduszona)
DZIĘKI WAM KOCHANI

Mamy dwie miłości-
i
VFR Viking SeXszyn North Roads

VFR Viking SeXszyn North Roads
- ZULEK
- pisarz
- Imię: Jarek
- województwo: mazowieckie
- Kontakt:
Serdeleczne podziękowania głównie dzieciakom, które serdecznymi uśmiechami i fotkami z "różowym króliczkiem" oddały po stokroć trud i pracę włożoną w przygotowania.
Rzecz jasna główno dowodzącemu również należy się WIELKI SZACUN !!! - jak i reszcie ekipy oczywiście.
P.S. Sorki wszystkich że nie dałem rady pomóć w Chotomowie ale po powrocie na chatę rozłożyło mnie całkowicie - wyszło mi bokiem pompowanie krowy i jazda na moto w kombi Króliczka (było naprawdę w nim gorąco)
Pewnie poprzednia zmienniczka go tak rozgrzała. A propos kto był tą zmienniczką?
Rzecz jasna główno dowodzącemu również należy się WIELKI SZACUN !!! - jak i reszcie ekipy oczywiście.
P.S. Sorki wszystkich że nie dałem rady pomóć w Chotomowie ale po powrocie na chatę rozłożyło mnie całkowicie - wyszło mi bokiem pompowanie krowy i jazda na moto w kombi Króliczka (było naprawdę w nim gorąco)

Pewnie poprzednia zmienniczka go tak rozgrzała. A propos kto był tą zmienniczką?