Mój rekord !!!
- kecajm69
- klepacz
- Imię: Jacek
Mój rekord !!!
We wtorek w poszukiwaniu auta nawinąłem na swojej RR-ce 1135km w tym 700 z mim plecaczkiem bo w końcu udało się coś wybrać. Nie będę Wam opisywał o stanie moich 4 liter i nadgarstków bo się domyślacie ale na drugi dzień wcale nie miałem ochoty na nią wsiadać
Dziś już jest OK !

Jacek M.
- Makoo
- bywalec
- Imię: Maciej
- Kontakt:
gratuluje wyniku 
a ja bym chcial troche zaofftopowac jesli mozna, bo nie chcialem oddzielnego watku zakladac.
Mianowicie mam w VFR-rze jakies niestandardowe siedzenie, twardsze od oryginalu. Gdzies tak po poltorej godziny jazdy zaczyna dupa bolec i potem jest juz coraz gorzej. Nie mam doswiadczenia z motorami za duzego i nie wiem jak to sie ma do bardziej miekkich siedzen.
W takim razie czy mozecie sie podzielic ile mniej wiecej mozecie wytrzymac bez wiekszego bolu na oryginalnym siedzeniu? Bo nie wiem czy szukac oryginalu czy sobie das spokoj bo i tak bedzie dupa bolec szybko...
Dzieki

a ja bym chcial troche zaofftopowac jesli mozna, bo nie chcialem oddzielnego watku zakladac.
Mianowicie mam w VFR-rze jakies niestandardowe siedzenie, twardsze od oryginalu. Gdzies tak po poltorej godziny jazdy zaczyna dupa bolec i potem jest juz coraz gorzej. Nie mam doswiadczenia z motorami za duzego i nie wiem jak to sie ma do bardziej miekkich siedzen.
W takim razie czy mozecie sie podzielic ile mniej wiecej mozecie wytrzymac bez wiekszego bolu na oryginalnym siedzeniu? Bo nie wiem czy szukac oryginalu czy sobie das spokoj bo i tak bedzie dupa bolec szybko...
Dzieki

-
- zadomowiony
- Imię: Marian
- Kontakt:
najlepiej dupę poddaj utwardzaniuMakoo pisze:gratuluje wyniku
Dzieki

W tym bałaganie znajdz dobre nawyki. A są!
-
- teksciarz
- Kontakt:
początek sezonu, dupa sie odzwyczaila od jazdy i teraz trzeba ja troche podszlifowac
Mam oryginalne siedzenie i zauwazylem ze jest ogromna różnica zależnie w jakich spodniach jeżdzę. Jak siadam w dżinsach to po 2 godzinach zaczyna sie robic nieprzyjemnie i ten efekt narasta, M65 troche lepiej po 2 godzinach zaczyna bolec i utrzymuje sie caly czas na tym poziomie. Najwygodniej jezdzi mi sie w skorach, tylek praktycznie wcale nie boli.