ok - już wiem ,że jeden z nich czyli Diego to nie Suwak

Jeśli nie Diego to może Sowa? Przeanalizujmy: W kontrowersyjnym temacie Suwak głosił poglądy suwliwie zbliżone do sowich . Jak zeznał w profilu lata 36-ką. Sowa też tak miał. Jest nielokalizowalny, ale może to ściemka. Twierdzi, że zna prawie wszystkich i orientuje się w forum - może pomieszać. Lubi bro tak jak Sowa, bo Suwak Wasyla prośnął nie na łychę czy coś tam innego, ale właśnie na bro. Kawa odpadł - Suwak zdementował. Pewny siebie i czasem nawet bezczelny, choć w kulturalny sposób. Wykapana Sowa. Co o tym sądzicie? Da się przełknąć? Ja obstawiam Sowę.MadziX pisze:czy już wyjaśniło się kim jest Suwak ?
To ja proponuje obu zbanowaćSOWA pisze:Jeśli nie Diego to może Sowa? Przeanalizujmy: W kontrowersyjnym temacie Suwak głosił poglądy suwliwie zbliżone do sowich . Jak zeznał w profilu lata 36-ką. Sowa też tak miał. Jest nielokalizowalny, ale może to ściemka. Twierdzi, że zna prawie wszystkich i orientuje się w forum - może pomieszać. Lubi bro tak jak Sowa, bo Suwak Wasyla prośnął nie na łychę czy coś tam innego, ale właśnie na bro. Kawa odpadł - Suwak zdementował. Pewny siebie i czasem nawet bezczelny, choć w kulturalny sposób. Wykapana Sowa. Co o tym sądzicie? Da się przełknąć? Ja obstawiam Sowę.MadziX pisze:czy już wyjaśniło się kim jest Suwak ?
Ta, to ze zdemntowal to nic nie znaczy. Poza tym, nie tylko sowa lubi browar. Ale skoro juz tak to !permanent ban "sowa" and "*suwak.*"mrf pisze:To ja proponuje obu zbanowaćSOWA pisze:Jeśli nie Diego to może Sowa? Przeanalizujmy: W kontrowersyjnym temacie Suwak głosił poglądy suwliwie zbliżone do sowich . Jak zeznał w profilu lata 36-ką. Sowa też tak miał. Jest nielokalizowalny, ale może to ściemka. Twierdzi, że zna prawie wszystkich i orientuje się w forum - może pomieszać. Lubi bro tak jak Sowa, bo Suwak Wasyla prośnął nie na łychę czy coś tam innego, ale właśnie na bro. Kawa odpadł - Suwak zdementował. Pewny siebie i czasem nawet bezczelny, choć w kulturalny sposób. Wykapana Sowa. Co o tym sądzicie? Da się przełknąć? Ja obstawiam Sowę.MadziX pisze:czy już wyjaśniło się kim jest Suwak ?![]()
I jeżeli to nie pomoże (jakis Suwak znowu sie pojawi) to banować dalej, do skutku![]()
Czy to ma być argument? Kazdy kto ma takie same poglądy to jedna osoba? Sowa ! Chciałbyś być Suwakiem co?SOWA pisze: W kontrowersyjnym temacie Suwak głosił poglądy suwliwie zbliżone do sowich
No to juz generalizacja, Ja też lubię bro.SOWA pisze:Lubi bro tak jak Sowa
Maży ci sięSOWA pisze: Pewny siebie i czasem nawet bezczelny, choć w kulturalny sposób.
Ja jednak widzę taką duuużą różnicę....SOWA pisze:Wykapana Sowa.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 27 gości