ZLOT OGóLNOPOLSKI-jakieś propozycje?
ZLOT OGóLNOPOLSKI-jakieś propozycje?
Jak w temacie.
Ma ktoś bracia pomysł na miejsce zlotu.
Tak sobie zapytuje, bo lipiec jak zima nadchodzi wielkimi krokami...
Poprostu chciałbym sobie zarezerwować ewentualnie termin urlopowy..
Wiem, zaraz powiecie, ładna pogoda, nie ma czasu pisać, tylko się jeździ, ja jednak zaglądam na forum i jakoś nic... tylko ta cisza
Ma ktoś bracia pomysł na miejsce zlotu.
Tak sobie zapytuje, bo lipiec jak zima nadchodzi wielkimi krokami...
Poprostu chciałbym sobie zarezerwować ewentualnie termin urlopowy..
Wiem, zaraz powiecie, ładna pogoda, nie ma czasu pisać, tylko się jeździ, ja jednak zaglądam na forum i jakoś nic... tylko ta cisza
Ostatnio zmieniony czw 01 sty 1970, 01:00 przez MARCO, łącznie zmieniany 2 razy.
- muchaok
- klepacz
- Imię: Jacek
- województwo: mazowieckie
- Kontakt:
No zobligowaliśmy ostnio w Białej, a właściwie SOWA zobligował PIOTRASA, do zorganizowania zlotu w okolicy miasta KRAKA 
Co na to PIOTRAS i czy mu sie uda cos wymyślic i czy czas pozwoli ? Ale fajnie by było gdzieś sie spotkać. Oczywiście z punktu widzenia i organizacji, najlepiej by było spotkac sie w okolicy miejscowości " PIONKI " pod łodzią, bo nikt nie będzie musiał całej polski przejechać aby dotrzeć. Ale czy tam jest tak pięknie jak w Krakowie, albo na mazurach, czy nad morzem ? Trzeba spiąć zwieracze i przyjechać, choćby było 1000 km do przejechania.

Co na to PIOTRAS i czy mu sie uda cos wymyślic i czy czas pozwoli ? Ale fajnie by było gdzieś sie spotkać. Oczywiście z punktu widzenia i organizacji, najlepiej by było spotkac sie w okolicy miejscowości " PIONKI " pod łodzią, bo nikt nie będzie musiał całej polski przejechać aby dotrzeć. Ale czy tam jest tak pięknie jak w Krakowie, albo na mazurach, czy nad morzem ? Trzeba spiąć zwieracze i przyjechać, choćby było 1000 km do przejechania.
Każdego dnia powiększa się lista ludzi, którzy mogą pocałować mnie w dupę.
- Kornik
- ostry klepacz
- Imię: Marcin
- województwo: mazowieckie
Dlatego chyba zaczne jeszcze pizze rozwozic po pracy
żeby kasy bylo wiecej
ponoc płaca 1350 PLN na rękę (kumpel pracuje
) i maja tez godziny od 17- 23
I jak niewykombinuje zadnych zleceń to tak chyba będzie trzeba zrobic bo jeździc sie chce a kasa znika szybciej niz przychodzi 
Ale za jakims takiem duzym zlocikiem to ja jestem jak najbardziej za

Ale za jakims takiem duzym zlocikiem to ja jestem jak najbardziej za

Na szczęście pracujesz całe życie, a na nieszczęście sekundę.
Honda VFR800 (1999) - Sprzedana (Poszukiwana)
Honda CRF1000L Africa Twin Adventure Sports DCT
Toyota CHR Hybrid
Honda VFR800 (1999) - Sprzedana (Poszukiwana)
Honda CRF1000L Africa Twin Adventure Sports DCT
Toyota CHR Hybrid
- JuNioR
- klepacz
- Imię: Przemek
- Kontakt:
Nie ma śmiacia, ja dorabiam w rozwożeniu pizzy
Tyle tylko że służbowe pikaczento to nie to samo co skuter, ale i tak daje rade 
A zlot ogólnopolski - chciałbym bardzo! Ja proponuję okolice Kielc - miejscowość SIELPIA koło Końskich. Mini miasteczko pośrodku lasu, nad zalewem, plaża, kajaczki i discoteka! Jak ktoś był to wie że jest tam naprawdę fajnie!

A zlot ogólnopolski - chciałbym bardzo! Ja proponuję okolice Kielc - miejscowość SIELPIA koło Końskich. Mini miasteczko pośrodku lasu, nad zalewem, plaża, kajaczki i discoteka! Jak ktoś był to wie że jest tam naprawdę fajnie!
- Piotras
- klepacz
- Imię: Piotrek
- Kontakt:
W sprawie zlotu wstępnie myślałem i rozpuściłem gołębie pocztowe w sprawie lokalizacji, tak jak z Sową gadaliśmy to pasowałby jakiś ośrodek jak w Lublinie (domki, itp), tyle że są wakacje i wsio jest już dawno zaje..ane
Druga sprawa nic nie stoi na przeszkodzie żeby zjazd u Ola 11-13 lipca był rangą ogólnopolski, pobyt zapewniony, plan przejazdu zaplanowany, więc w czym problem?
Temat będę drążyć, termin z mojej strony to napewno sierpień, bo lipiec mam już cały załadowany.

Druga sprawa nic nie stoi na przeszkodzie żeby zjazd u Ola 11-13 lipca był rangą ogólnopolski, pobyt zapewniony, plan przejazdu zaplanowany, więc w czym problem?
Temat będę drążyć, termin z mojej strony to napewno sierpień, bo lipiec mam już cały załadowany.