"Iron Ass 2009" czyli Puchar Zelaznej Dupy 2009 ed
- Arturo
- klepacz
- województwo: pomorskie
- Kontakt:
"Nie wydaje mnie się"Fred pisze:A może by tak wykluczać z konkursu zwycięzce poprzednich edycji?
Jak na tą chwilę prowadzi Mors ze swoimi ok. 1600 km... A w zeszłym roku to chyba nie On wygrałFred pisze:bede się składał przez 5 lat na jedną osobę

"Ludzie kpią z nas zanim nas zdążą poznać
Biorą nas za przestępców bo nie widzą w nas dobra"
Biorą nas za przestępców bo nie widzą w nas dobra"
- ppamula
- stary wyjadacz
- Imię: Piotr
- województwo: mazowieckie
Szanowni Ownersi
Bardzo się cieszę że dołączyłem do grona JEDNOTYSIĘCZNIKÓW jako trzeci za Oczkiem i Morsem. Wyjazd do Torunia, Chełmna i kręcenie sie po okolicy (za sosem dla Morsa bo mu przepalił itp, itd) plus to co ostatnio nakręciłem po urzędach i okolicy dało nadzyczajny wynik: pierwszy tysiąc pękł.
Wprawdzie podróż powrotna w strumieniach deszczu była od Włocławka do samej Warszawy jednak grzane Minetki dały radę. Mokre rękawice ale za to ciepłe. Poza jeszcze butami reszta suchuteńka.
Marne szanse na przechwycenie palmy pierszeństwa ale zeszłoroczny wynik miałem nie najgorszy.
Tym samym zgłaszam się ze swoim licznikiem 70400 jako stan z początku tego roku.
Składkę ureguluje jak najszybciej.
Bardzo się cieszę że dołączyłem do grona JEDNOTYSIĘCZNIKÓW jako trzeci za Oczkiem i Morsem. Wyjazd do Torunia, Chełmna i kręcenie sie po okolicy (za sosem dla Morsa bo mu przepalił itp, itd) plus to co ostatnio nakręciłem po urzędach i okolicy dało nadzyczajny wynik: pierwszy tysiąc pękł.
Wprawdzie podróż powrotna w strumieniach deszczu była od Włocławka do samej Warszawy jednak grzane Minetki dały radę. Mokre rękawice ale za to ciepłe. Poza jeszcze butami reszta suchuteńka.
Marne szanse na przechwycenie palmy pierszeństwa ale zeszłoroczny wynik miałem nie najgorszy.
Tym samym zgłaszam się ze swoim licznikiem 70400 jako stan z początku tego roku.
Składkę ureguluje jak najszybciej.
- mors
- stary wyjadacz
- Imię: Jacek
- Kontakt:
Super - mamy 3 jednotysięczniki gratulacje Piotrek i dzięx za sosik
dobry był - szkoda tylko ze przegapiłem w lesie fajne miejsce na postój... tam bym sie nie nudził czekając aż mnie poratujesz i poszlifował ukraiński
.
Po Toronto tez troszkę pokluczyliśmy 3 razy wokół starówki bo sie Manekiny namnożyły
My tez z 0czusiem musieliśmy uprawiać bezpieczny sex na autostradzie bo ściana wody próbowała rozmiękczyć nam dupska. ale dla morsa im więcej wody i lodu... i łychy tym lepiej
to czekamy na pierwszego 10-cio tysięcznika i niech od razu leci na statoila po dobra łyche 10-cio latkę i wzywa zainteresowanych do wspólnej łojki

Po Toronto tez troszkę pokluczyliśmy 3 razy wokół starówki bo sie Manekiny namnożyły

My tez z 0czusiem musieliśmy uprawiać bezpieczny sex na autostradzie bo ściana wody próbowała rozmiękczyć nam dupska. ale dla morsa im więcej wody i lodu... i łychy tym lepiej

to czekamy na pierwszego 10-cio tysięcznika i niech od razu leci na statoila po dobra łyche 10-cio latkę i wzywa zainteresowanych do wspólnej łojki

alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS
- mors
- stary wyjadacz
- Kontakt:
czy ktoś wie gdzie można naprawić uszkodzona zębatkę do licznika? Ledwo wsiadłem na moto, zrobiłem mała rundkę po okolicy, Wracam patrzę i oczom nie wierzę - 2000 jak w mordę jeża. No chyba jednak licznik kręci się szybciej niż koła
PiSS to tak żeby 0czka podqurwić i zmobilizowac do walki

PiSS to tak żeby 0czka podqurwić i zmobilizowac do walki

alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS
- mors
- stary wyjadacz
- Kontakt:
a teraz trochę statystyki, zeby uświadomić sobie czego dokonał 0czuś w zeszłym sezonie i co trzeba zrobić aby pobic jego wynik.
Rozpoczęcie sezonu: 1 marca 2009
Zakończenie sezonu: 16 grudnia 2009
ilość dni: 290
Wynik do osiągnięcia: 39 000 km
przebieg dzienny: 135 km
przebieg tygodniowy: 941 km tak! trzeba co tydzień nawinąć 1000km
przebieg miesięczny: 4035 km
poniewż zdarzają sie dłuższe wypady, zjazdy najazdy zajazdy i zloty - zakładając że w ten sposób w ciągu roku nawiniemy około 9000 km (w 21 dni) to i tak trzeba wykonać następujący plan:
przebieg dzienny: 111 km
przebieg tygodniowy: 780 km
przebieg miesięczny: 3345 km
a teraz najlepsze:
39 000km przy spalaniu 6.5 litra na 100km to 2535 litrów paliwa (3.90 zł/litr) = 9 8865zł i 50 groszy
tak jest za tę cene kupicie VFR-kę (a czasem i dwie jak się jedna poszlifuje przy okazji)
do tego:
- 2 wymiany zespołu napędowego = 1000 pln
- 4 wymiany oleju z filtrem = 720 pln
- wymiana lub czyszczenia filtra powietrza = 150 pln
- min. 8x smarowanie łańcucha = 35 pln
- 1 wymiana świec (VTEC) lub 2 inne VFR = 240 pln
- 2 komplety ogumienia marki np. Michelin Bridgestone itp = 2000 pln
- niemierzalną ilość ogumienia marki DUREX
- inne
co czyni razem 14 031 zł i 50 groszy
to już da się za to używanego Vitka nabyć albo 400 lodów na parkingu leśnym
jeżdżenie, albo zdrowie wybór należy do Ciebie
Rozpoczęcie sezonu: 1 marca 2009
Zakończenie sezonu: 16 grudnia 2009
ilość dni: 290
Wynik do osiągnięcia: 39 000 km
przebieg dzienny: 135 km
przebieg tygodniowy: 941 km tak! trzeba co tydzień nawinąć 1000km
przebieg miesięczny: 4035 km
poniewż zdarzają sie dłuższe wypady, zjazdy najazdy zajazdy i zloty - zakładając że w ten sposób w ciągu roku nawiniemy około 9000 km (w 21 dni) to i tak trzeba wykonać następujący plan:
przebieg dzienny: 111 km
przebieg tygodniowy: 780 km
przebieg miesięczny: 3345 km
a teraz najlepsze:
39 000km przy spalaniu 6.5 litra na 100km to 2535 litrów paliwa (3.90 zł/litr) = 9 8865zł i 50 groszy

do tego:
- 2 wymiany zespołu napędowego = 1000 pln
- 4 wymiany oleju z filtrem = 720 pln
- wymiana lub czyszczenia filtra powietrza = 150 pln
- min. 8x smarowanie łańcucha = 35 pln
- 1 wymiana świec (VTEC) lub 2 inne VFR = 240 pln
- 2 komplety ogumienia marki np. Michelin Bridgestone itp = 2000 pln
- niemierzalną ilość ogumienia marki DUREX

- inne
co czyni razem 14 031 zł i 50 groszy
to już da się za to używanego Vitka nabyć albo 400 lodów na parkingu leśnym
jeżdżenie, albo zdrowie wybór należy do Ciebie

- KolczyK
- stary wyjadacz
- Imię: Przemysław
- Kontakt:
morsie, paliwko było za troszkę inną cenę i nie zapominaj że w większości 98
czyli liczymy od 4,30 cirka 4,50 w górę 

VFR800FI '99 - była ze mną 35tyś km
VFR800FI '02 - obecna kochanka
UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>
- mors
- stary wyjadacz
- Kontakt:
Z jaką gażą?Arturo pisze:mors, Od dzisiaj zostajesz Głównym Statystykiem i ekonomistą VFR-OC![]()
P.S. I jak tu żyć bez Offtopu

Bez OffTopu żyć się da /z trudem, ale się da/ bez Off Toplessu ni chu chu

to wszystko dla poddierżania razgawora - w kotle trzeba podgrzewać bo wystygnie, szczególnie w takich temperaturach - lepiej nadajcie mi tytuł Ściemniacza albo dr. J. Goebbelsa Forumowego to bardziej adekwatne (trudne słowo), ale ja nie o tym
HONDA WYPUŚCIŁA VTECA Z NOWYM MALOWANIEM wiosna 2009
tylko u nas pierwsze zdjęcia jeszcze nigdzie nie publikowane - opony zimowe w pakiecie

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- KolczyK
- stary wyjadacz
- Imię: Przemysław
- Kontakt:
2 tysie ponad pękły
i tak pewnei jestem na szarym końcu 

VFR800FI '99 - była ze mną 35tyś km
- Gregory
- ostry klepacz
- Imię: Grzesiek
- województwo: małopolskie
- Kontakt:
KolczyK pisze:2 tysie ponad pękłyi tak pewnei jestem na szarym końcu
ja mam dopiero 1,3

Motocykl jest jak media markt -nie dla idiotów
Grewel-Moto - części i akcesoria do moto - 505-078-145 - potrzebujesz coś, dzwoń lub pisz.
CB500, VFR800 Vtec i VFR800 Fi, CBR600RR, K1200S,
Grewel-Moto - części i akcesoria do moto - 505-078-145 - potrzebujesz coś, dzwoń lub pisz.
CB500, VFR800 Vtec i VFR800 Fi, CBR600RR, K1200S,