logo VFR
- Lucek
- stary wyjadacz
- Imię: LUCYna/fer
- województwo: łódzkie
to forum a nie sklep internetowy!! poszykaj sobie, na allegro jest w ch.j!!
m.in.
info@e-motocykl.com
m.in.
info@e-motocykl.com
Nie ma boga, jest Mmmmotór!
- Little Sister
- klepacz
- Kontakt:
- roads
- klepacz
- Kontakt:
Wpadło mi w oko SITODRUK słowo jasne że Krajan ma rację sito jest zajebiste i można prawie wszystko na wszystkim ale niestety przy produkcji 1 2 3 4 naklejek wogóle nie opłacalne. Wracając do kwestii naklejek wielokolorowych cienkich tzn bez kombinerkowania z folia na folię itp. mianowicie druk solventowy czyli duży ploter drukujący na prawie każdym podłożu a na przezroczystej folii jak najbardziej też. Pozostają jeszcze dwie kwestie:Krajan pisze:Jest inna tecnika robienia naklejek o takim efekcie oprócz kilku warstw foli. Tzw SITODRUK. Tą techniką jest wykonywana większość lub nawet wszystkie naklejki motocyklowe (fabryczne) można tam cudować co do kolorów , ramek i najważniejsze CIENI (przejścia z koloru w kolor itd.) Robisz projekt np. w Photoshop`ie wysyłasz do odpowiedniej firmy, która takie usługi świadczy i naklejeczka jak się patrzy.
1. ploter to taka duża drukarka więc co z kolorem białym?
2. wszystko ok ale wydruk z plotera jest na podłożu z roli czyli tniemy w prostokąty lub bawimy się nożyczkami (jeśli nie jesteśmy "elektryczni" i ręka nam nie lata w lewo prawo)
więc
ad 1 - są już plotery drukujące dodatkowo biały kolor
ad 2 - mój ploter tnący ma coś takiego jak pozycjonowanie laserowe, czyli potrafi się tak spozycjonować do wydruku aby wyciąć nam piękną naklejkę po obrysie jakim chcemy i gdzie chcemy
co do ceny - różna najróżniejsza najmniej - 35 zł z metra najwięcej 100 lub 100 pare
za metr wydruku

- Jacko
- ostry klepacz
- Imię: Jacek
- województwo: lubelskie
- Kontakt:
Nie ma problemuMadziX pisze:Jacko - czy można zamówić srebrną naklejeczekę na szybę o wymiarach takich jak ma Vlaad ?

też się da załatwićRobin_Hood pisze:tak aleja chce logo vfr owners
czasami troszkę gorzej słyszę ale to nie znaczy że wogóle nie słyszę he heLukeVFR pisze:to do Jacko wal!! tylko mocno pukaj bo on jest przygluchy

Dzięki, że zadbałaś o moje "dobre" imię podczas mojej nieobecnościLittle Sister pisze:Ku ścisłości... Nie Yacko, Yaco etc. Tylko Jacko

Jak to? Nie widziałeś? wskakuj tu http://vfr.superhost.pl/vfr-oc-pl/forum ... c&start=60. Tylko weź głęboki oddech i pożegnaj się z rodziną.