Słowo "POLAND" da siętroszeczkę powiększyć ale "OWNER'S CULB" to już nie bardzo bi i tak literki są tuż przy zębatce.mors pisze:Myslałem o lekkim pogrubieniu czcionki i choć o 1-2mm większa przy 10cm średnicy zębatki, ale jak nie można to trudno
naszywanki klubowe
- Jacko
- ostry klepacz
- Imię: Jacek
- województwo: lubelskie
- Kontakt:
ok. Zmienię trochę kształt Polski. Wybaczcie
Popracuję i wrzucę tutaj do obejżenia
[ Dodano: 2007-04-03, 10:44 ]
No to mam powiększoną czcionkę.
logo VFR1 normalne literki jak na naklejkach a logoVFR2 powiększone literki i zniekształcona Polska

Popracuję i wrzucę tutaj do obejżenia

[ Dodano: 2007-04-03, 10:44 ]
No to mam powiększoną czcionkę.
logo VFR1 normalne literki jak na naklejkach a logoVFR2 powiększone literki i zniekształcona Polska

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- mors
- stary wyjadacz
- Kontakt:
Jacko - nie chciałbym uchodzić za upierdliwca
a czy można jeszcze ciut ciut pogrubić czcionkę?
a dla mnie też jest bardziej czytelna ta zmodyfikowana
ale ogólnie to SUPER

a dla mnie też jest bardziej czytelna ta zmodyfikowana
ale ogólnie to SUPER

Ostatnio zmieniony wt 03 kwie 2007, 20:52 przez mors, łącznie zmieniany 1 raz.
alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS
Może łatwiej będzie pogrubić morsowi szkła w goglach. Morsie, starzejesz się, jeśli masz kłopot z przeczytaniem
to pisz do mnie na pw, przetłumaczę ci w tajemnicy przed innymi
(zwłaszcza laskami). Będziesz wiedział o co chodzi i nikt się nie dowie.

Mnie podoba się wersja pierwotna. VFR jest konkretnie czytelne, a czytelność napisu poprawiłaby zmiana czcionki na przyjaźniejszą dla oka.

Mnie podoba się wersja pierwotna. VFR jest konkretnie czytelne, a czytelność napisu poprawiłaby zmiana czcionki na przyjaźniejszą dla oka.
- mors
- stary wyjadacz
- Kontakt:
Gdybym miał takie wielkie oczy jak Sowa to pewnie bym przeczytał - ale ja mam tylko duże kłySOWA pisze:Może łatwiej będzie pogrubić morsowi szkła w goglach. Morsie, starzejesz się, jeśli masz kłopot z przeczytaniem

a tera serio - według tego co powiedziała pani hafciarka wielkość i grubość najmniejszego napisu determinuje - trudne słowo - wielkość znaku. Abstrahując - jeszcze trudniejsze słowo - od moich gogli

Co pan tu napisał?... Kopytko!

czy ja się mylę? Może kra mi spadła na łeb.
Pani powiedziała że sensowna minimalna wielkość znaku to 11cm=110mm średnicy zębatki (ja to mam akurat ogromną zębatkę). Proponuję wydrukować w skali 1:1 i przylożyć na rękaw. Stąd to całe moje zamiłowanie do miniaturyzacji - co akurat u morsa nie powinno dziwić bo w zimnej wodzie to przeciez wszystko się kurczy

a może przesłać do Jacko oryginał wektorowy z użytą czcionka, żeby nie musiał rzeźbić na węzłach?
pdaję ostatnia wycene od firmy spod Gdańska, ale GaBaS obiecał, że to on nam zrobi

Witam
Podaję kolejną wycenę
Naszywka na czarnym materiale.................................................... 8,35zł/szt
Haft bezpośredni na koszulce polo z czarnym tłem wewnątrz okręgu 10,75żł/szt (polo o kolorze innym niż czarny)
Haft bezpośredni bez tła czarnego................................................... 7,50zł/szt (polo czarne)
Program hafciarski (płatny jednorazowo przy pierwszym zamówieniu )95zł
Ceny netto .
Pozdrawiam Aneta Trafalska
Ostatnio zmieniony wt 03 kwie 2007, 21:17 przez mors, łącznie zmieniany 1 raz.
alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS
- mors
- stary wyjadacz
- Kontakt:
tzn. Ty Sowa bedziesz wypatrywał ofiarę, a ja ją dziabnę?
Może być - tylko wypatrz dla mnie 90-60-90 pliiiis
Wasyl! to jest średnia AZJATYCKA!!!
Może być - tylko wypatrz dla mnie 90-60-90 pliiiis
Wasyl! to jest średnia AZJATYCKA!!!
Ostatnio zmieniony wt 03 kwie 2007, 21:23 przez mors, łącznie zmieniany 1 raz.
- mors
- stary wyjadacz
- Kontakt:
a może mierzyłes sobie calówką? SZACUN!!! RISPEKT!!! 
i tak już zupełnie OFF Top-LESS:
Wasyl z morsem nawijają cały dzień kilometry na koła, a wieczorami gadają na forum motocyklowym
ciekawe co na to nasz lekarz
se se se se
Ale może to dlatego, że jak się jeździ to trudno pogadać?

i tak już zupełnie OFF Top-LESS:
Wasyl z morsem nawijają cały dzień kilometry na koła, a wieczorami gadają na forum motocyklowym

Ale może to dlatego, że jak się jeździ to trudno pogadać?

Ostatnio zmieniony wt 03 kwie 2007, 21:30 przez mors, łącznie zmieniany 1 raz.