Budujemy Ryko-Grylowisko dla Dzieciaków z DD [9-11][23-25].4
No to cza powiedzieć, że Shadowka już robiła karierę w DD i to Very pozytyVną.
Przy okazji przypominam, że za tydzień jest impreza pod znakiem wiosła i kajaku w Charzykowy 6-8.08.2o1o
viewtopic.php?t=9067&postdays=0&postorder=asc&start=0
Przy okazji przypominam, że za tydzień jest impreza pod znakiem wiosła i kajaku w Charzykowy 6-8.08.2o1o
viewtopic.php?t=9067&postdays=0&postorder=asc&start=0
Widze, ze wyjatka juz stoi i sluzy! Gratuluje wszystkim co wlasnymi recyma i zaangazowaniem ja do zycia powolali.
Czapka z glowy. Wszyscy kiedys pojdziecie do nieba
Mam mala prosbe, moze i troche niewtenczas w porownaniu, ale jednak: gosc co zrobil onegdaj projekt konstrukcji (ten co sie przydal tylko troszeczke) co jakis czas pyta mnie o efekty. Gdyby kto mogl mi podeslac kilka fotek wiatki to bym mu przeslal i podziekowal.
Z gory dzieki.
Czapka z glowy. Wszyscy kiedys pojdziecie do nieba

Mam mala prosbe, moze i troche niewtenczas w porownaniu, ale jednak: gosc co zrobil onegdaj projekt konstrukcji (ten co sie przydal tylko troszeczke) co jakis czas pyta mnie o efekty. Gdyby kto mogl mi podeslac kilka fotek wiatki to bym mu przeslal i podziekowal.
Z gory dzieki.
... no problemo, następna wizyta, już robocza, to początek września, robimy prąd i zadaszenie dziury nad paleniskiem, tak to wygląda po dzisiejszych oględzinach, i będzie finito z tą budową, pozostanie jeszcze do zorganizowania impreza dziękczynna dla wykonawców i sponsorów, ale to już czysta przyjemność...doyar pisze:Gdyby kto mogl mi podeslac kilka fotek wiatki to bym mu przeslal i podziekowal.
Z gory dzieki.
PS: Dobre wieści: Marysia z Szymkiem poszli razem do jednej rodziny do adopcji, czyli super z jednej strony, ale trochę żal że się nie pożegnaliśmy...