Ołnersi Dzieciom z Domu Dziecka
- mors
- stary wyjadacz
- Imię: Jacek
- Kontakt:
W pierwszym tygodniu lipca będziemy na Wcycach gościć dzieciaki z naszego Domu Dziecka w Chełmnie.
Jak się uda - 5-cioro na jachcie i 6 w domku.
Jak się uda to może przez 2 tygodnie.
Każda forma pomocy bardzo się przyda.
Kasa, pomysły na umilenie dzieciakom pobytu, transport, pomoc w opiece nad nimi, pomoc przy zorganizowaniu wycieczek, pomysł na pomysły.
Czy ktoś chce pomóc?
Jak się uda - 5-cioro na jachcie i 6 w domku.
Jak się uda to może przez 2 tygodnie.
Każda forma pomocy bardzo się przyda.
Kasa, pomysły na umilenie dzieciakom pobytu, transport, pomoc w opiece nad nimi, pomoc przy zorganizowaniu wycieczek, pomysł na pomysły.
Czy ktoś chce pomóc?
alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS
- mors
- stary wyjadacz
- Kontakt:
OK dzięki za pomoc ciężko mi wybrać w tym lesie rąk, który się podniósł.
Mam prośbę do adminów i modów o zwiększenie skrzynki bo mam tyle zgłoszeń na PW że zaczyna mi się zatykać.
A teraz poważnie - jest gitara do przekazania, Ruda zorganizowała samochód zabawek i można to połączyć z jakimś wypadem i lekkim grillowaniem - bo to stara polska tradycja - szczególnie grillowana kaczka. No i powozić można dzieciaki
Mam prośbę do adminów i modów o zwiększenie skrzynki bo mam tyle zgłoszeń na PW że zaczyna mi się zatykać.
A teraz poważnie - jest gitara do przekazania, Ruda zorganizowała samochód zabawek i można to połączyć z jakimś wypadem i lekkim grillowaniem - bo to stara polska tradycja - szczególnie grillowana kaczka. No i powozić można dzieciaki
alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS
- Ruda i Piotr
- stary wyjadacz
- Imię: Kasia
- województwo: pomorskie
- Kontakt:
- mors
- stary wyjadacz
- Kontakt:
Dzięki za ciuszki i zabawki
Wasyl zorganizował wycieczkę statkiem po Zalewie Wiślanym dla dzieciaków z DD w Chelmnie podczas pobytu na wakacjach we Wcycach.
Ponieważ będzie 11-cioro dzieci i 2 opiekunów trzeba ich będzie przetransportować z Wcyc do Katów Rybackich i nazad. Potrzebne będą minimum 3 auta 5 osobowe. Ponieważ dzieciaki będą od 6 lipca we Wcycach - jak sie uda to 2 tygodnie. Więc poproszę miejscowych lub przybyłych na Wybrzeże w tym czasie o pomoc w transporcie dzieciaków.

Wasyl zorganizował wycieczkę statkiem po Zalewie Wiślanym dla dzieciaków z DD w Chelmnie podczas pobytu na wakacjach we Wcycach.
Ponieważ będzie 11-cioro dzieci i 2 opiekunów trzeba ich będzie przetransportować z Wcyc do Katów Rybackich i nazad. Potrzebne będą minimum 3 auta 5 osobowe. Ponieważ dzieciaki będą od 6 lipca we Wcycach - jak sie uda to 2 tygodnie. Więc poproszę miejscowych lub przybyłych na Wybrzeże w tym czasie o pomoc w transporcie dzieciaków.
- mors
- stary wyjadacz
- Kontakt:
Dzięx Grzesiu na Ciebie ZAWSZE można liczyć w przeciwieństwie do Zakładu Ubezpieczeń Społecznych i Policji.
Pomysł jest taki - nic oryginalnego
# 4.12.2009 (piatek) godz. 18:07:30" - Barbórka (Barburka?) w Fortach Toruńskich fedrujemy do świtu bladego lekko się alkoholizując
# 5.12.2009 (sobota) - po porannym śniadanku
udajemy się do Chełmna do DD i organizujemy imprezkę dla naszych Dzieciaków
# tego samego wieczora w godzinach popołudniowych obieramy kierunek Drang nach Danzig i po lekkiej kolacji udajemy sie na zasłużony odpoczynek
# 6.12.2009 (niedziela?) - Skwer Tadasa Kasciuszkasa impra na 2000 moto i parę quadów
obecność obowiązkowa - kto nie przedstawi wiarygodnego L4 lub zaświadczenia od Weterynarza Ostatniego Kontaktu o zgonie złotej rybki zostaje RELEGOWANY Z forum VFR-OC i niech lepiej kupi sobie sqter bo nie jest godzien miana M O T O C Y K L I S T Y
z poważaniem
Pomysł jest taki - nic oryginalnego

# 4.12.2009 (piatek) godz. 18:07:30" - Barbórka (Barburka?) w Fortach Toruńskich fedrujemy do świtu bladego lekko się alkoholizując
# 5.12.2009 (sobota) - po porannym śniadanku

# tego samego wieczora w godzinach popołudniowych obieramy kierunek Drang nach Danzig i po lekkiej kolacji udajemy sie na zasłużony odpoczynek
# 6.12.2009 (niedziela?) - Skwer Tadasa Kasciuszkasa impra na 2000 moto i parę quadów
obecność obowiązkowa - kto nie przedstawi wiarygodnego L4 lub zaświadczenia od Weterynarza Ostatniego Kontaktu o zgonie złotej rybki zostaje RELEGOWANY Z forum VFR-OC i niech lepiej kupi sobie sqter bo nie jest godzien miana M O T O C Y K L I S T Y
z poważaniem
- Achmed
- klepacz
- Imię: Marek
- województwo: mazowieckie
Temat poruszony, dzieciaki smarują listy do mikiego, a ja niechcący dostanę cynę co komu
sie ma układy
reszta jak kto chce na PW bo tu pewnie jakieś szpiegowako będzie

reszta jak kto chce na PW bo tu pewnie jakieś szpiegowako będzie

VFR 750 RC36II BYŁA
VTR 1000F BYŁA
DR 650R BYŁA
VFR 800 FI BYŁA
ZR750C CR W BUDOWIE
TT600R BYŁA
VFR 800 BYŁA
KTM EXC 250 2T BYŁ
TRIUMPH SPRINT ST 1050 BYŁ
Triumph Tiger 1050
VFR 750 RC 36II
VTR 1000F BYŁA
DR 650R BYŁA
VFR 800 FI BYŁA
ZR750C CR W BUDOWIE
TT600R BYŁA
VFR 800 BYŁA
KTM EXC 250 2T BYŁ
TRIUMPH SPRINT ST 1050 BYŁ
Triumph Tiger 1050
VFR 750 RC 36II
- mors
- stary wyjadacz
- Kontakt:
Achmed, w sumie to ja jestem największym dzieckiem na 4room, niewątpliwie sierotą od ładnych paru lat - czy ja tez mogę skrobnąć do Ciebie mały liścik? Taki krótki... w sumie jedno słowo... nawet nie pełne... pare literek i kilka cyferek...
VFR1200Fe
da radę?... kolor dowolny
czy są chętni na nocleg z piątku na sobotę w Toronto?
A może wszyscy czekacie na przedświąteczną promocję skooterów?
VFR1200Fe
da radę?... kolor dowolny

czy są chętni na nocleg z piątku na sobotę w Toronto?
A może wszyscy czekacie na przedświąteczną promocję skooterów?
Ostatnio zmieniony sob 21 lis 2009, 19:15 przez mors, łącznie zmieniany 1 raz.
- mors
- stary wyjadacz
- Kontakt:
Program "Mikołaje w DD"
1. Przybycie
2. Herbaty wspólne wypicie
3. Granie i śpiewanie [ Sowa, Benitto, Arczi, Pastor, GaBa - o ile pukanie w napiętą skórę można nazwać graniem]
4. Odlewanie z gipsu figurek aniołków, reniferków, Mikołajów, i innych
5. Malowanie farbkami ww figurek
6. Wręczanie Dzieciakom prezentów
7. Gry i zabawy zręcznościowe i konkursy
8. Disco - prowadzi DJ Fly (Mucha)
9. ...
10. ...
no to dopisujcie co Wam tam pod kasek wpadło
czekam na propozycję konkursów
1. Rysowanie karykatury Wasyla
2. Rzucanie w morsa przedmiotami miękkimi o wadze do pół kg
1. Przybycie
2. Herbaty wspólne wypicie
3. Granie i śpiewanie [ Sowa, Benitto, Arczi, Pastor, GaBa - o ile pukanie w napiętą skórę można nazwać graniem]
4. Odlewanie z gipsu figurek aniołków, reniferków, Mikołajów, i innych
5. Malowanie farbkami ww figurek
6. Wręczanie Dzieciakom prezentów
7. Gry i zabawy zręcznościowe i konkursy
8. Disco - prowadzi DJ Fly (Mucha)
9. ...
10. ...
no to dopisujcie co Wam tam pod kasek wpadło
czekam na propozycję konkursów
1. Rysowanie karykatury Wasyla

2. Rzucanie w morsa przedmiotami miękkimi o wadze do pół kg