No to ja ostatni, choć nie pierwszy raz wyartykułuję głośno i jednoznacznie, czy ktoś chce wierzyć czy nie, że
SUWAK powstał nie po to by memrać w tematach i ściemniać, i nie dla jaj, a
dla uczczenia rejestracji 1000-go członka forum. Jego późniejsza rola nie była przewidziana w chwili rejestracji.
Spocznij.
A co do tego skakania do oczu, o którym pisał Jano i .Thor. to w prawdzie z Pamułą przyznaliśmy w końcu rację co do tego konkretnego przypadku, to w pojęciu ogólnym idąc za myślą która pojawiła się na forum w innym temacie, to można ścierać poglądy w dyskusji, nawet bardzo ostro i emocjonalnie i nie koniecznie musi być to gorszym rozwiązaniem od milczenia. Jak pokazał dzisiejszy przykład po wielu ostrych wymianach zdań i wzajemnym zszarpaniu zakończeń nerwowych udało się Pamule i Sowie usiąść obok siebie i rozmawiać jakby nic się nie stało. Może nie koniecznie samo zło z akcji tej wypełzło? Może jednak o coś wszyscy będziemy mądrzejsi?
.Thor. pisze:Jeszcze jedna sprawa:
nie mam dostępu do wszystkich tematów tego forum, co jestem w stanie zrozumieć (nie wszystko jest dla wszystkich a tym bardziej dla "nowych") ale do tak żałosnego tematu mam, ba nawet do drugiej edycji..... czy ja powinienem się tu wypowiadać ? skoro mogę wejść tutaj i powyzywać was to co macie schowane w tematach tematach nie dostępnych dla wszystkich ?
Wiecie, boję się nawet sprawdzić, bo dowiem się, że jesteście pedofilami i będę musiał was wszystkich pozabijać

Dobra .Thor. A skąd ty wiesz, że są jakieś tematy niedostępne jeśli nie masz do nich dostępu?
No i jeszcze raz namawiam cię do założenia tematu w innym dziale. Tę dyskusję traktuję w innych kategoriach niż zabawę w rozważanie kim jest .Thor. Nie umniejszam tobie, ale po lekturze twoich postów mam jak sądzę prawo uważać, ze nie muszę ci tłumaczyć różnicy między tematami, a nie chciałbym, by twoje zwody i dowody stały się powodem do przeniesienia poważnego jak by nie było tematu do np. działu HUMOR. Chętnie z tobą powalczę wspólnie lub przeciw, ale nie tu. Pzdr.