naszywanki klubowe
Eeee... ten tego. To ja proponuje sie dalej nie pchac. Jesli aby nosic naszywke VFR-OC trzeba brac udzial w jakichs kongresach, to ja dziekuje, wytrzymam bez. Mam moto, tutaj poznalem kilka fajnych osob i juz. Mi wystarczy, mam niechec do organizacji. Z ta Polska Partia Motocyklistow to taki zart byl...
-
- bywalec
- Kontakt:
Naszywki
Witam i skromnie poproszę:
mors
naszywki - 6szt
polo: czarna XL - 2szt, czerwona? XL - 1szt
krajan
naszywki - 2szt.
rommi
naszywki - 4 szt.
polo: czarna M - 2szt + S - 1 szt.
doyar
naszywki - 2szt
roads
naszywki - 4szt
Marek
naszywki - 4szt
DanielVTS
naszywki - 3 szt.
Sowa
naszywki - 4 szt. (11cm)
Chudy
naszywki- 2 szt
Knight
naszywki- 2 szt.
Arczi
naszywki - 2 szt.
Madzix
naszywki - 2szt
Wasyl
naszywki - 2szt
Draghar
naszywki - 2 szt
Gienio
naszywki - 4szt
Maciek 800
naszywki - 2 szt
Jacko
naszywki - 4 szt.
Hubert
naszywki - 2 szt.
Shoov
naszywki 4 szt.
polo: czarna L 2 - szt. czarna M - 1 szt.
UxY
naszywki - 2szt
Mund
naszywki - 2 sztuki
ppamula
naszywki 2szt
polo: czarna L : 2 szt
Hendrix
naszywki - 2 sztuki
pito
naszywki - 2 sztuki
polo: czarna XL - 1 szt.
adigotti
naszywki - 4 szt
mors
naszywki - 6szt
krajan
naszywki - 2szt.
rommi
naszywki - 4 szt.
doyar
naszywki - 2szt
roads
naszywki - 4szt
Marek
naszywki - 4szt
DanielVTS
naszywki - 3 szt.
Sowa
naszywki - 4 szt. (11cm)
Chudy
naszywki- 2 szt
Knight
naszywki- 2 szt.
Arczi
naszywki - 2 szt.
Madzix
naszywki - 2szt
Wasyl
naszywki - 2szt
Draghar
naszywki - 2 szt
Gienio
naszywki - 4szt
Maciek 800
naszywki - 2 szt
Jacko
naszywki - 4 szt.
Hubert
naszywki - 2 szt.
Shoov
naszywki 4 szt.
UxY
naszywki - 2szt
Mund
naszywki - 2 sztuki
ppamula
naszywki 2szt
Hendrix
naszywki - 2 sztuki
pito
naszywki - 2 sztuki
adigotti
naszywki - 4 szt
Witaj randall<7>. Przepraszam za nieścisłości ale zapamietałem zarys rozmowy, a literkowe szczegóły mi uciekły. Dziękuję, że po naszej rozmowie zechciałeś odwiedzić nasze forum. Będzie nam miło gościć Ciebie i Twoich przyjaciół częściej. Zapraszamy. Jak zauważyłeś podałem relację z naszej rozmowy do zapoznania się członkom VFR OC i teraz poczekamy troszkę na wypowiedzi chętnych. Pierwsze już się pokazały, spodziewam się wielu kolejnych. Pragnę przy tej okazji jeszcze raz podziękować za to, że tak chętnie i z sympatycznym nastawieniem zgodziliście się udzielić nam odpowiedzi na nasze pytania. Łączę wyrazy szacunku i życzenia zawsze suchej szarej wstążki. Sowa.Gość pisze:Chcialbym zaznaczyc, ze nie ma czegos takiego jak "Kongres MC" tylko Kongres polskich klubow motocklowych
- roads
- klepacz
- Kontakt:
K**wa napisałem taki zajebisty txt ale się zapomniałem zalogować i wszystko w pi***. To jeszcze raz:
Sowa dawaj dawaj ale: Doyar dał tu
Ja jak wiecie składam i składam i pewno Was odwiedzę raz pierwszy na sprzęcie nie podobnym do VFR ale jdnak "V" nie jestem tu po to aby głosić VFRmanię, choć bym chciał. Chyba jesteśmy tu dla nas i dwóch kółek a nie dla zrzeszania się w podgrupy czy rejestrowania w ownersowskie ekipy, bo jeśli tak to ja znikam bo defacto w papierach ownersem nie jestem ino marnym posiadaczem
odpuśćmy jeśli ma nas to doprowadzić to przymusowego zrzeszenia
moje zdanie i tylko moje
pozdro 4all (4V all) i bez obrazy
Sowa dawaj dawaj ale: Doyar dał tu
Doyar ma rację. Nie znamy się dobrze ale w Łodzi się zapoznali i Go szanuję bo łebski chłop jest i popieram go w 100%doyar pisze:Eeee... ten tego. To ja proponuje sie dalej nie pchac. Jesli aby nosic naszywke VFR-OC trzeba brac udzial w jakichs kongresach, to ja dziekuje, wytrzymam bez. Mam moto, tutaj poznalem kilka fajnych osob i juz. Mi wystarczy, mam niechec do organizacji. Z ta Polska Partia Motocyklistow to taki zart byl...
Ja jak wiecie składam i składam i pewno Was odwiedzę raz pierwszy na sprzęcie nie podobnym do VFR ale jdnak "V" nie jestem tu po to aby głosić VFRmanię, choć bym chciał. Chyba jesteśmy tu dla nas i dwóch kółek a nie dla zrzeszania się w podgrupy czy rejestrowania w ownersowskie ekipy, bo jeśli tak to ja znikam bo defacto w papierach ownersem nie jestem ino marnym posiadaczem
odpuśćmy jeśli ma nas to doprowadzić to przymusowego zrzeszenia
moje zdanie i tylko moje
pozdro 4all (4V all) i bez obrazy
- marius79
- zadomowiony
- Imię: Mariusz
- Kontakt:
Witam.
Takze byl chcial naszywki z logo VFR OC:
mors
naszywki - 6szt
krajan
naszywki - 2szt.
rommi
naszywki - 4 szt.
doyar
naszywki - 2szt
roads
naszywki - 4szt
Marek
naszywki - 4szt
DanielVTS
naszywki - 3 szt.
Sowa
naszywki - 4 szt. (11cm)
Chudy
naszywki- 2 szt
Knight
naszywki- 2 szt.
Arczi
naszywki - 2 szt.
Madzix
naszywki - 2szt
Wasyl
naszywki - 2szt
Draghar
naszywki - 2 szt
Gienio
naszywki - 4szt
Maciek 800
naszywki - 2 szt
Jacko
naszywki - 4 szt.
Hubert
naszywki - 2 szt.
Shoov
naszywki 4 szt.
UxY
naszywki - 2szt
Mund
naszywki - 2 sztuki
ppamula
naszywki 2szt
Hendrix
naszywki - 2 sztuki
pito
naszywki - 2 sztuki
adigotti
naszywki - 4 szt
marius79
naszywki - 3 szt.
Takze byl chcial naszywki z logo VFR OC:
mors
naszywki - 6szt
krajan
naszywki - 2szt.
rommi
naszywki - 4 szt.
doyar
naszywki - 2szt
roads
naszywki - 4szt
Marek
naszywki - 4szt
DanielVTS
naszywki - 3 szt.
Sowa
naszywki - 4 szt. (11cm)
Chudy
naszywki- 2 szt
Knight
naszywki- 2 szt.
Arczi
naszywki - 2 szt.
Madzix
naszywki - 2szt
Wasyl
naszywki - 2szt
Draghar
naszywki - 2 szt
Gienio
naszywki - 4szt
Maciek 800
naszywki - 2 szt
Jacko
naszywki - 4 szt.
Hubert
naszywki - 2 szt.
Shoov
naszywki 4 szt.
UxY
naszywki - 2szt
Mund
naszywki - 2 sztuki
ppamula
naszywki 2szt
Hendrix
naszywki - 2 sztuki
pito
naszywki - 2 sztuki
adigotti
naszywki - 4 szt
marius79
naszywki - 3 szt.
Widzę po nastrojach, że powinienem dodać kilka słów. Rozmowa z Mareczkiem i randallem<7> miała miejsce z naszej inicjatywy i przebiegała w bardzo miłej atmosferze. Były przy okazji naszywek głosy od ownersów (patrz wcześniejsze posty), że moga być zastrzeżenia ze strony innych grup moto. Przypominam, że chcieliśmy zdobyć wiedzę na ten temat i tę wiedzę dziś mamy. Nie jest tak, że ktokolwiek nas zmusza do wstępowania w jakieś szeregi, ja też tego nie robię. Napisałem, że istnieją niepisane prawa służące motocyklistom, a nie tworzone przeciw nim. Nie namawiam nikogo by biegł się rejestrować, ani też nie zniechęcam do tego. Przedstawiłem chłodną relację do oceny i jedynie sugeruję z pewną taką nieśmiałoscią, by wypowiadać się bez zbędnych emocji. Osobiście jestem zdeklarowanym przeciwnikiem legalizacji naszej grupy, stowarzyszeniom itp, ale tu chodzi o coś innego. W mojej opinii w tym przypadku nic nie tracimy, a wizerunek naszej małej społeczności na tle innych grup mógłby nabrać prestiżu, tylko czy o to właśnie nam chodzi? Nie mam ukształtowanego zdania. Inna sprawa, że lepiej mieć w środowisku opinię dobrą niż żadną.
No i ja staram sie wlasnie je uszanowac. Jesli jednym z tych praw jest, ze aby nosic okragla naszywke z "club" w nazwie na rekawie trzeba sie stowazyszac i terminowac u starszych, to ja dziekuje, juz takiej naszywki nie chce. Nie traktuje tego (barw, nazw, heraldyki) tak powaznie jak niektorzy i nie zamierzam tym co traktuja ani wchodzic w droge ani ignorowac ich kodeksow. Ale tez nie chce aby ich kodeksy staly sie moimi. Nie oznacza to braku szacunku, czy czegos w tym stylu. Jestem z innej bajki i tyle. Czekam niecierpliwie na dalszy rozwoj dyskusji i co z tego wyniknie, zostawiam sobie furtke zeby sie z naszywek wypisac. Sowa, zrobiles dobra robote ze sie z tymi goscmi spotkales i wykumales co i jak.SOWA pisze:istnieją niepisane prawa służące motocyklistom
- rommi
- ostry klepacz
- Kontakt:
Na wstępie tylko powiem, że szanuję wszystkich motocyklistów, ale ...SOWA pisze:... w skrócie dowiedziałem sie tyle, że wszystkie zasady o których tutaj mówimy to normy niepisane. Przestrzeganie ich jest w dobrym tonie i wyraża szacunek dla motocyklistów ...
... Nie ma to nic wspólnego z rejestracją formalną ...
... Chodzi o uznanie naszego istnienia, logo, barw itd przez "kapitułę" PL świata moto...
... Mareczek zasugerował, by po uprzednim uzgodnieniu kilku spraw drogą mailową, wystąpić do Kongresu MC, który odbędzie sie za ok. miesiąc koło Poznania z prośbą o uznanie i rejestr VFR OC.
... Ja to rozumiem tak: Mogę sobie nosić co chcę i kiedy chcę.
Tylko i wyłącznie moja dobra wola jest taka, że się kiedyś tam pokażę na jakimś kongresie i pokażę, że jest coś takiego jak VFR-OC Poland i My (tzn. ownersi) będziemy sobie nosić takie a takie barwy.
A jak nie chcę to nie jadę do rady starszych i sobie noszę naszywki VFR-OC Poland. Czy tak?
Naszywki naszywkami, a co z koszulkami, które już mamy - chować ja pod kurtki lub zakrywać na zlotach - bo "niezarejestrowane" ? Ja nie zamierzam tego robić, znaczy chować naszych barw. Czy komuś się będzie chciało jechać do P-nania? Mi nie.
- Krajan
- klepacz
- Imię: Paweł
- Kontakt:
przeciesss naszywki nie są złe.. i zgadzam się z przedmówcą rommi,
Naszywki są opcyjne i ja się nie wypisuję !
tak jak na początki tematu pisałem to jeżeli mogłyby powstać jakieś problemy to raczej z powodu "KAMIZELEK" z "plecami" (barwy, logo), któe nie są zarejestrowane w jakimś tam kongresie..rommi pisze:Mogę sobie nosić co chcę i kiedy chcę
Naszywki są opcyjne i ja się nie wypisuję !

- ppamula
- stary wyjadacz
- Imię: Piotr
- województwo: mazowieckie
Mnie osobiście korci z ciekawości ten światek z MC. Wcale nie musze do nich należeć ani sie rejestrowac. Ale tak z ciekawości o ludziach. Moze by się nawet coś napisało o nich... o nas.
Poznań mnie nie odstrasza, kilka razy tam byłem z własnej woli na sniadaniu, kilka razy na kolacji.
Naszywki i tak bedę nosić. Kamizelkę sobie tez zrobię z naszym logo.
Dla reklamy klubu.
Jestem dumny z tego, że należę do grona VFR-OC i mam tylu fajnych kumpli i kumpleli. Nawet gdybym miał bronić pięściami i nogami naszych znaków.
To wolny kraj. Mogę nosić co chcę.
AVE Wam wszystkim!
Poznań mnie nie odstrasza, kilka razy tam byłem z własnej woli na sniadaniu, kilka razy na kolacji.
Naszywki i tak bedę nosić. Kamizelkę sobie tez zrobię z naszym logo.
Dla reklamy klubu.
Jestem dumny z tego, że należę do grona VFR-OC i mam tylu fajnych kumpli i kumpleli. Nawet gdybym miał bronić pięściami i nogami naszych znaków.

To wolny kraj. Mogę nosić co chcę.

AVE Wam wszystkim!
- mors
- stary wyjadacz
- Imię: Jacek
- Kontakt:
mam prośbę - przeniesmy DYSKUSJĘ na temat przynależności i spraw związanych z "legalizacją" naszywek do nowego tematu pt: "NASZYWKI, A SPRAWA POLSKA" a tu tylko informacje, kto, z kim, za ile i dlaczego bo się pogubimy 

alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS