Budujemy Ryko-Grylowisko dla Dzieciaków z DD [9-11][23-25].4
-
- klepacz
- Imię: ...
- województwo: warmińsko-mazurskie
- Kontakt:
Zdaje się, że pogoda się nam buntuje.
Proszę nie zajmować mojego koja w DD. Polubiłem je i wdzięczny będę za uszanowanie.
O szyldzie:
Po ostatnich rozmowach daję luz i nie koliduję. Ostatnie wieści jakie mam to Kławy ogarnia w porozumieniu z Rusztem, ojej z Rożnem.
Jak zrobią brzydkie to bedziem poprawiać.
Aha, chciałbym poinformować, że tym razem kłócę się z Marco i wzorem poprzedniej wizyty w DD tym razem beze mnie. A jak beze mnie to wielu się ucieszy.
Przy okazji: http://sen-sennik.pl/wp-content/uploads ... %C5%84.jpg
Może się przydać przy pracy.
Proszę nie zajmować mojego koja w DD. Polubiłem je i wdzięczny będę za uszanowanie.
O szyldzie:
Po ostatnich rozmowach daję luz i nie koliduję. Ostatnie wieści jakie mam to Kławy ogarnia w porozumieniu z Rusztem, ojej z Rożnem.

Aha, chciałbym poinformować, że tym razem kłócę się z Marco i wzorem poprzedniej wizyty w DD tym razem beze mnie. A jak beze mnie to wielu się ucieszy.
Przy okazji: http://sen-sennik.pl/wp-content/uploads ... %C5%84.jpg
Może się przydać przy pracy.

- Rozan
- klepacz
SOWA, tylko nie zepsuj nam wyjazdu i się nie pojawiaj. Tak, jak ostatnio.
Załączone przez Ciebie zdjęcie zwiększa morale oraz zapał do pracy. Jeszcze tylko szpadel z Kłatego rysunku i będziemy mieli pracę dopiętą na ostatni guzik.
Czekam rano na telefon od Morsa, jakby co to jutro muszę przekazać wszystko do tej firemki, która się chce tym zająć. (Bajdełej - dostałem wycenę innej firmy - 950zł, bez materiału i bez transportu).
Dobranoc (jako, że mieszkam niedaleko Poznania pozwolę sobie dodać: ) TEJ
Załączone przez Ciebie zdjęcie zwiększa morale oraz zapał do pracy. Jeszcze tylko szpadel z Kłatego rysunku i będziemy mieli pracę dopiętą na ostatni guzik.
Czekam rano na telefon od Morsa, jakby co to jutro muszę przekazać wszystko do tej firemki, która się chce tym zająć. (Bajdełej - dostałem wycenę innej firmy - 950zł, bez materiału i bez transportu).
Dobranoc (jako, że mieszkam niedaleko Poznania pozwolę sobie dodać: ) TEJ

-
- klepacz
- Imię: ...
- województwo: warmińsko-mazurskie
- Kontakt:
- Kornik
- ostry klepacz
- Imię: Marcin
- województwo: mazowieckie
Ja prawdopodobnie nie dam rady bo na ten weekend przenieśli mi uruchamianie nowej infrastruktury informatycznej i mamy całe serwery przerzucać z starych na nowe i testować 

Na szczęście pracujesz całe życie, a na nieszczęście sekundę.
Honda VFR800 (1999) - Sprzedana (Poszukiwana)
Honda CRF1000L Africa Twin Adventure Sports DCT
Toyota CHR Hybrid
Honda VFR800 (1999) - Sprzedana (Poszukiwana)
Honda CRF1000L Africa Twin Adventure Sports DCT
Toyota CHR Hybrid