Budujemy Ryko-Grylowisko dla Dzieciaków z DD [9-11][23-25].4
- eater
- pisarz
- Imię: Łukasz
- Kontakt:
A tak bajdełej... nie żebym się podlizywał czy cuś... ale jesteście kapitalną ekipą. 
Spóźnialki Mors, Pracoholiczny Wasyl, czy Nie Mający Umiaru w docinkach Adaś... i cała reszta. Już się nie mogę doczekać spotkania za 2 tyg.

Spóźnialki Mors, Pracoholiczny Wasyl, czy Nie Mający Umiaru w docinkach Adaś... i cała reszta. Już się nie mogę doczekać spotkania za 2 tyg.

Terror Mechanicznej Pomarańczy!
Potrzebujesz części do moto w dobrej cenie? Pytaj!
Potrzebujesz części do moto w dobrej cenie? Pytaj!

... się to oczywiście odbycić nie mogło i zgodnie z planem dręczyłem was swą upierdliwością. Chciałbym przy tej okazji potwierdzić, że upewniony kolejny raz postanawiam, że:sowa pisze:Taaaa,bardzo wszystkich przepraszam, ale niestety beze mnie...
- z morsem nigdy w życiu sie nie zgodzę, ale...
- Karol jest z Łomży i to w zupełności wystarczy by nie pozwolić mi siedzieć obok kierowcy, bo orzeł biały lecąc nad Łomżą ma rozpiętość skrzydeł 1,0 mb.
- z Wasylem mogę budować nawet wieżę Eifl'a z zapałek, jakkolwiek by się to nie pisało
- Lightman i Basia do kupy z najszanowniejszym tatą Basi są lepsi od Olimpiady
- dzieciaki z DD maja to cóś
- młodzi chyba zdali (?)
- Warto pomagać przypadkowym potrzebującym w trasie (

- Marco, nie umiem tak jak Ty, ale bym kciał
- Zuzka, fajnie, że byłaś. Jak tak dalej będzie to młodzież zastąpi nam węgiel dżewny.

- i pytanie do ogółu: WRACAMY???
A tu moje do oblukania i do wrzucania - http://picasaweb.google.pl/Ownersclubvf ... o911042010#
-
- klepacz
- Imię: ...
- województwo: warmińsko-mazurskie
- Kontakt:
-
- klepacz
- Imię: Adam
- Kontakt:
Bo przysposobiona aerodynamicznie. A na następny raz, jakby co, to mogę nawet nawoskować. Ja w ogóle bardzo lubię boczek, choć preferuję z grilla lub pieczony, ale Twój tez oblecizuzia tajger pisze:Adjaaara głowa wpasowała się idealnie w mój boczek

Mnie to tylko jedno frapuje -czy za dwa tygodnie Sowa znowu pokłóci się z Karolem i nie przyjedzie?
Sowa, jak to czy młodzi zdali? Podszewki w kieszeniach mamy wytarte od roboty nie gorzej niż wy, hehe.