Zbiórka kasiorki dla DD
Co jakiś czas czytamy posta jak wyżej. Nie ważne czy dajecie zeta czy może tałzena. Dla nas liczy się to, że ułatwiacie tym słabszym uśmiech. A skoro dajecie tak wiele, bo w takich sprawach nawet mało to wiele, to wołamy do Was: Jeśli możecie jakoś przebudować swe realia, to zróbcie to i przyjedźcie do DD. Poznać Was to zaszczyt i wielka przyjemność, a jako wyjątkowi egoiści nie możemy sobie pozwolić na przeoczenie takiej frajdy. Zróbcie nam tę przysługę i przybądźcie, dajcie się poznać w lajfie i zobaczcie na na własne oczy ile szczęścia daje kontakt z DD. ZPRASZAMY w imieniu naszym i ICH!!!
- Zbyszek
- teksciarz
- Imię: Zbyszek
- województwo: warmińsko-mazurskie
- Kontakt:
"Poznać Was to zaszczyt i wielka przyjemność"
Mieliśmy okazję poznać się Sowa,. Mam świadomość, że nowe twarze trudno zpadają w pamięć, a z Drużyną Starych Druhów komunikujecie się w podświadomości.
Bardzo dożo podróżuję służbowo. Proponowane terminy b. rzadko mi się zgrywają - niestety. Stąd taka, a nie inna forma mojej partycypacji.
Spróbuję się przeorganizować, może uda mi się tym razem dołączyć. Muszę tylko odszukać namiary miejsca. Pozdrawiam.
Mieliśmy okazję poznać się Sowa,. Mam świadomość, że nowe twarze trudno zpadają w pamięć, a z Drużyną Starych Druhów komunikujecie się w podświadomości.
Bardzo dożo podróżuję służbowo. Proponowane terminy b. rzadko mi się zgrywają - niestety. Stąd taka, a nie inna forma mojej partycypacji.
Spróbuję się przeorganizować, może uda mi się tym razem dołączyć. Muszę tylko odszukać namiary miejsca. Pozdrawiam.
1. Fred
2. Sylwio
3. Rodi
4. Szaba
5. Dżo-dżo
6. Gienio
7. Ślimak
8. Goman
9. Gregory
10. Arturo
11. Diego
12. Adi610
13. Mors
14. Robertw
15. Rozan
16. Buła
17. Zbyszek
Morsie, wpłaciłeś jakąś dziwną kwotę - trzeba ją jakoś wyrównać...
Dopłacam
Niewiele Nam brakuje do 2 000 zł, czy znajdą się jeszcze chętni by postawić swoją cegiełkę
Osoby które wpłaciły kaskę i napisały posta w tym topicu zostają odznaczone poprzez : "Pomógł"
2. Sylwio
3. Rodi
4. Szaba
5. Dżo-dżo
6. Gienio
7. Ślimak
8. Goman
9. Gregory
10. Arturo
11. Diego
12. Adi610
13. Mors
14. Robertw
15. Rozan
16. Buła
17. Zbyszek
Dopłacam

Niewiele Nam brakuje do 2 000 zł, czy znajdą się jeszcze chętni by postawić swoją cegiełkę

Osoby które wpłaciły kaskę i napisały posta w tym topicu zostają odznaczone poprzez : "Pomógł"

- mors
- stary wyjadacz
- Imię: Jacek
- Kontakt:
Dzięki Fred, myszy w sakiewce pod szafą dziury powygryzały i pewnie powypadałoFred pisze:
Dopłacam![]()

Zbyszek - http://maps.google.com/maps/ms?hl=pl&ie ... d3afd6a097 jakby Ci przypasowało dojechać

alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS
- Zbyszek
- teksciarz
- Imię: Zbyszek
- województwo: warmińsko-mazurskie
- Kontakt:
Panie i Panowie. Jesteście Wielcy. Poczytałem i jestem pod wrażeniem inicjatywy, zapału, pomysłowości.
Wygląda na to, że dam radę się przeorganizować i będę w Chełmnie 9-11.04.
Mors, jakieś zadanie dla mnie, czy ewent. na miejscu? Coś przywieźć, kupić, zorganizować na miejscu? Na razie wracam do iPKO.
Wygląda na to, że dam radę się przeorganizować i będę w Chełmnie 9-11.04.
Mors, jakieś zadanie dla mnie, czy ewent. na miejscu? Coś przywieźć, kupić, zorganizować na miejscu? Na razie wracam do iPKO.
- mors
- stary wyjadacz
- Kontakt:
Zbychu, teraz to już Ty też jesteś wielki
Zadania dostaniesz - jest tu paru Nadkierowników, Nadsztygarów, Naddyrektorów i Nadbrygadzistów - tylko ja jestem zwykłym cieciem malinowym, ale pracuję nad sobą
Gwarantuję Ci, ze będziesz miał okazję piłować, rżnąć, malować, spawać, skręcać, wiercić, betoonowac, zbroić itp. do wyboru. Roboty jest HUK!

Zadania dostaniesz - jest tu paru Nadkierowników, Nadsztygarów, Naddyrektorów i Nadbrygadzistów - tylko ja jestem zwykłym cieciem malinowym, ale pracuję nad sobą

Gwarantuję Ci, ze będziesz miał okazję piłować, rżnąć, malować, spawać, skręcać, wiercić, betoonowac, zbroić itp. do wyboru. Roboty jest HUK!

alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS
- mors
- stary wyjadacz
- Kontakt:
jest to najpiękniejszy wieszak na klucze jaki w życiu widziałem i od tej chwili marzę, aby stać się jego szczęśliwym posiadaczem
może wygram - jak to się mówi: "po wnikliwym losowaniu..."
nigdy nie miałem szczęścia w grach - bo kto nie ma szczęścia w kartach? ten ma szczęście w... kości

może wygram - jak to się mówi: "po wnikliwym losowaniu..."

nigdy nie miałem szczęścia w grach - bo kto nie ma szczęścia w kartach? ten ma szczęście w... kości

No gryl ma poczeby finansowe. Łańcuch ozdobny, kołowrotek itp, ale się nie wychylam, bo drogi jest sQbaniec i może wyjść, że nas na niego nie stać. I w tym przypadku nic nie pomogą pewne panie co potrafiom zrobić, że stać. Czekam se po cichu, po wielkiemu cichu i jeśli zostanie ile cza to się wtedy sięgnie po te bilety narodowego banku kropka pl.
Czymaj Fred tę moc nabywczą i nie drżyj w posadach, że zbierałeś bez celu, bo spoko znajdą zastosowanie. To jest dopiero pierwszy z planowanych terminów. Wiele się będzie jaśnić w najbliższych dniach po pierwszej przymiarce. Gont czy blacha, drewno, stal, cement, kamnie, jakieś p(al)iwo
żart oczywiście. A jeśli wyjdzie, że mamy nawis, to wtedy z czystym spokojem kupimy łańcuch w Malborku. Oryginalny, historyczny. 
Czymaj Fred tę moc nabywczą i nie drżyj w posadach, że zbierałeś bez celu, bo spoko znajdą zastosowanie. To jest dopiero pierwszy z planowanych terminów. Wiele się będzie jaśnić w najbliższych dniach po pierwszej przymiarce. Gont czy blacha, drewno, stal, cement, kamnie, jakieś p(al)iwo

Jak wcześniej było pisane, z niezbędnych elementów za które płacimy lwią część stanowi pokrycie dachu. Jeszcze nie wiemy co to ma kosztować. A może mors do spółki z trójmiejskim misiem przekonają producenta, by polubił Grylowisko tak jak my. Bądź spokojny. Nie zdołasz zebrać kwoty, której nie moglibyśmy zagospodarować.
Wiemy też, że nie wszystko dostaniemy za free lub po kosztach. Niektóre składowe cza będzie okupić krwawicom. Ale jeśli poczebujesz cel to podsyłam go niezwłocznie. http://www.archispaw.pl/component/adsma ... 53&catid=6
Tego cela cza nam jakie 5 mb.
Do tego taki cel: http://www.szopeneria.pl/index.php?prod ... od_id=1896
Tych elementów na dziś brakuje do konsumpcji.
Czego cza do wydumki Doyara nie wiem.
Zbieraj, zbieraj i się nie bój. Śpiewaj z nami taki przebój:
TIKO TIKO EROTIKO.

Tego cela cza nam jakie 5 mb.
Do tego taki cel: http://www.szopeneria.pl/index.php?prod ... od_id=1896
Tych elementów na dziś brakuje do konsumpcji.
Czego cza do wydumki Doyara nie wiem.
Zbieraj, zbieraj i się nie bój. Śpiewaj z nami taki przebój:
TIKO TIKO EROTIKO.