Projekt koszulki
- Piszol
- klepacz
- województwo: podkarpackie
- Kontakt:
szatan pisze:Piszol rozumiem ze ta koszulka 40 PLN , a ewentualnie z sercem cena ta sama ?
Oni to liczą w zależności od ilości "ukłuć" czy jak to tam się nazywa, jak będzie to podobnych rozmiarów j.w to myślę ze w 40 dychach się zmieścimy jak będzie 2-3 większe to jest kwestia kliku złotych.
Jak by ktoś projekt zrobił to bym podesłał gościowi i mógł by mi wycenic dokładnie.
Jeżeli uczynisz komuś przysługę, to jesteś od zaraz trwale za to odpowiedzialny.
- Ruda i Piotr
- stary wyjadacz
- Imię: Kasia
- województwo: pomorskie
- Kontakt:
- adi610
- klepacz
- województwo: podkarpackie
- Kontakt:
ad1. Piszol pisał że cena to ok 40zł. Rozmiarówka taka jak zwykłe koszulki (raczej nie będziemy zamawiać tshirtów u krawca tylko zakupi się gotowe i zrobi nadruk)Ruda i Piotr pisze:Wydaje mi się, że troszkę za wcześnie na zamawianie
1.Po pierwsze nie znamy ceny a po drugie rozmiarówki
2.No i najważniejsze nie wiemy jakie będą, może jednak jakieś bluzy by się udało
ad2. Co do tego jakie będą to niektórym wiadomo; w Bezmiechowej Piszol prezentował koszulke i wykonanie wyglądało solidnie
Poza tym lista jest wstępna
Moim zdaniem kluczową sprawą jest decyzja
1.Na czym to nadrukować - (polar, tshirt...)
2.Wybrać firme
3. Zakupić
4. Zdecydować co ma być nadrukowane i gdzie
5. Przekazać koledze Piszol-owi
- Ruda i Piotr
- stary wyjadacz
- Kontakt:
- MC_Hammer
- ostry klepacz
- Imię: Maciej
- województwo: mazowieckie
Jak pisałem wcześniej to ja tylko dłuższy rękaw (bez kaptura) 
3. Kruhy x1
jeżeli będzie długi rękaw PiszolSweatshirt
1. adi610 x 2
2. Kruhy x1
3. MC_Hammer
4.
Jak będzie decyzja czy i jakie oraz podana będzie rozmiarówka dopiszę ile.

3. Kruhy x1
jeżeli będzie długi rękaw PiszolSweatshirt
1. adi610 x 2
2. Kruhy x1
3. MC_Hammer
4.
Jak będzie decyzja czy i jakie oraz podana będzie rozmiarówka dopiszę ile.
- Ruda i Piotr
- stary wyjadacz
- Kontakt:
- elco
- klepacz
- Imię: Tomek
- Kontakt:
Podobaja mi sie wasze proejkty (szczegolnie ten z sercem) i jezeli udaloby sie wprowadzic to do produkcji to chetnie bym przytulil taka bluze.
Koszulka krótki rękaw PiszolTshirt
1. adi610 x 2 razy
2. Ralf x 2
3. Kruhy x1
Długi rękaw PiszolSweatshirt
1. adi610 x 2
2. Kruhy x1
3. MC_Hammer
4. Ruda 3 szt.
5. elco x 1
Koszulka krótki rękaw PiszolTshirt
1. adi610 x 2 razy
2. Ralf x 2
3. Kruhy x1
Długi rękaw PiszolSweatshirt
1. adi610 x 2
2. Kruhy x1
3. MC_Hammer
4. Ruda 3 szt.
5. elco x 1
"Wystarczy by dobry człowiek nie robił nic a zło zatriumfuje" E.Burke.
- ppamula
- stary wyjadacz
- Imię: Piotr
- województwo: mazowieckie
Przestrzegam Was przed używaniem oficjalnego logo HONDA i czerpaniem z tego korzyści!
HONDA zakazuje i z całą surowościa wstrzynia procesy za używanie logotypów bez zezwolenia. To nie czcze pogróżki tylko jest taka polityka w HONDA.
Co znaczy czerpaniem korzyści? Sprzedawanie nawet bez zysku to też czerpanie korzyści. Jakikolwiek obrót finansowy logotypami bez zgody HONDA jest zastrzeżony.
Mogę się spytać, bo będe niedługo i nich czy wydadzą nam oficjalne zeswolenie ale podejrzewam że będziemymusieli mieć projekt i wzór i dodatkowo moga chciec mieć nad tym kontrolę.
HONDA zakazuje i z całą surowościa wstrzynia procesy za używanie logotypów bez zezwolenia. To nie czcze pogróżki tylko jest taka polityka w HONDA.
Co znaczy czerpaniem korzyści? Sprzedawanie nawet bez zysku to też czerpanie korzyści. Jakikolwiek obrót finansowy logotypami bez zgody HONDA jest zastrzeżony.
Mogę się spytać, bo będe niedługo i nich czy wydadzą nam oficjalne zeswolenie ale podejrzewam że będziemymusieli mieć projekt i wzór i dodatkowo moga chciec mieć nad tym kontrolę.
- szatan
- klepacz
- Kontakt:
Wiedziałem ze Piotr wkroczy do akcji bo juz mnie przestrzegał o wykorzystywaniu loga jak chciałem serce na tapete w kompie dac.
Ale co prawda to prawda , zreszta nawet piszol shirt narusza wykorzystywanie loga skrzydełka honda. mozna to nazwac tzw podrobką. Sory ze sie narazam ale tak jest.
Istnieje wiele firm ktore robią koszulki na wzor klienta . mozna sobie wydrukowac co sie chce , ale od tego co jest wydrukowane firma umywa ręce .
Pozostaje miec nadzieje ze do nikogo nie wpadnie FBI z pytaniem , skąd masz tą koszulke
Ale co prawda to prawda , zreszta nawet piszol shirt narusza wykorzystywanie loga skrzydełka honda. mozna to nazwac tzw podrobką. Sory ze sie narazam ale tak jest.
Istnieje wiele firm ktore robią koszulki na wzor klienta . mozna sobie wydrukowac co sie chce , ale od tego co jest wydrukowane firma umywa ręce .
Pozostaje miec nadzieje ze do nikogo nie wpadnie FBI z pytaniem , skąd masz tą koszulke
Życie bez motocykla powoduje raka i choroby serca
Manual Honda VFR800 98-2001
http://rapidshare.com/files/236685669/Manual98-01.pdf
Miernik ładowania http://www.youtube.com/watch?v=IYjGraAk4es
Manual Honda VFR800 98-2001
http://rapidshare.com/files/236685669/Manual98-01.pdf
Miernik ładowania http://www.youtube.com/watch?v=IYjGraAk4es
...czekałem cały czas na wypowiedź kogoś właśnie w tej sprawie, Piotr postaraj się to załatwić. Swego czasu pracowałem u dilera Ery, i jak robiłem ulotki, to każdorazowo projekt musiał lecieć do akceptacji ze względu na logo. Myślę, że w Naszym przypadku i przy niskonakładowej serii da się to przepchnąć.