Kalendarz VFR-OC 2008
- KolczyK
- stary wyjadacz
- Imię: Przemysław
- Kontakt:
porozmawiam z paroma znajomymi co się takimi rzeczami zajmują ,spokojna, może coś wskóramy....może nie .... no ale próba zawsze może się udać 

VFR800FI '99 - była ze mną 35tyś km
VFR800FI '02 - obecna kochanka
UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>
- Piotras
- klepacz
- Imię: Piotrek
- Kontakt:
Co do kalendarza to właśnie mam w łapkach kalendarz znajomego serwisu motoryzacyjnego internetowego (nie bedzie reklamy ) ze zdjeciami samochodow jakie testowali chlopaki, format A3 po jednej stronie na miesiąc. Drukowany był w Krakowie i muszę przyznać, że wykonany jest rewelacyjnie, później zamieszcze zdjęcia.
Koszty to 24 zł za szt przy nakładzie 200sztuk.
Jest to dużo i mało, bo niby nas jest tutaj ogrom, ale jednak upchnąć taką liczbę kalendarzy nie jest łatwo, nawet na serwisie gdzie jest kilka razy więcej userów.
Może wyjściem by było wykonać duży kalendarz ścienny z jakimś ładnym foto zbiorowym naszej gromadki (ciągle rosnącej)? Koszty były by mniejsze i nie było by problemu z zawartością?
Koszty to 24 zł za szt przy nakładzie 200sztuk.
Jest to dużo i mało, bo niby nas jest tutaj ogrom, ale jednak upchnąć taką liczbę kalendarzy nie jest łatwo, nawet na serwisie gdzie jest kilka razy więcej userów.
Może wyjściem by było wykonać duży kalendarz ścienny z jakimś ładnym foto zbiorowym naszej gromadki (ciągle rosnącej)? Koszty były by mniejsze i nie było by problemu z zawartością?
- benito
- ostry klepacz
- Imię: Jarek
- województwo: mazowieckie
- Kontakt:
I to uważam za bardzo dobry pomysl.Buli_KRK pisze:Może wyjściem by było wykonać duży kalendarz ścienny z jakimś ładnym foto
Sami mozemy zrobic taki kalendarz i wydrukowac ile bedzie trzeba. To juz raczej nie bedzie drogie, a i grafikow kilku wsrod Ownersow mamy...
Honda VFR800 - RC46 - `98
Honda VTR1000SP1 - RC51 - `00
KTM LC4 640 SM - `04
Honda CBR 929 - SC44 - `01
Yamaha WR 426 F - `01
Aprilia Tuono - `06
BMW K1200S - `05
KTM LC4 640 SM - `04
Yamaha WR 426 F - `01
Aprilia Tuono - `06
BMW K1200S - `05
- Ruda i Piotr
- stary wyjadacz
- Imię: Kasia
- województwo: pomorskie
- Kontakt:
- benito
- ostry klepacz
- Imię: Jarek
- województwo: mazowieckie
- Kontakt:
Ja sie na tym nie znam - w sensie grafiki, ale moznaby zrobic duze logo VFR-oc, a dookola zdjecia wszystkich modeli VFR i moze jakies fotki ze zlotow/spotkan...
Niech sie jakis specjalista wypowie.
Niech sie jakis specjalista wypowie.
Honda VFR800 - RC46 - `98
KTM LC4 640 SM - `04
Yamaha WR 426 F - `01
Aprilia Tuono - `06
BMW K1200S - `05
KTM LC4 640 SM - `04
Yamaha WR 426 F - `01
Aprilia Tuono - `06
BMW K1200S - `05
- Ruda i Piotr
- stary wyjadacz
- Imię: Kasia
- województwo: pomorskie
- Kontakt:
Ja bym proponowała, ale tez sie na tym nie znam, zrobić dużą jak zawsze uśmiechnięta twarz Roadsa i wokół LogoVFR, nasze (Wasze motocykle, ja mam CBF) i zdjecia naszych facjat
(wiem, ze graficy takie cuda robia, a przecież nasze facjaty na zdjeciach są, albo mozna dosłac
)
R

R
Mamy dwie miłości-
i
VFR Viking SeXszyn North Roads

VFR Viking SeXszyn North Roads
- WiktorVFR
- klepacz
- Imię: Wiktor
- Kontakt:
mam taka propozycje ze jezeli sie da to popieram benitta i zrobic 2stronny kaneldarz na jednej stronie styczen-czerwiec na drugiej lipiec grudzien wlasnie z jakimis ciekawymi grupowymi zdjeciami a na odwrocie nasze maszyny od najnowszej do najstarszej troche to chaotycznie opisalem ale ptasia grypa zapaleniowo gorączkowo plucna:/
- Piotras
- klepacz
- Imię: Piotrek
- Kontakt:
Tylko wydaje mi się, że na ten rok kalendarz to trochę za późno już.
Może przez ten rok nawalić zdjęć grupowych i pod koniec wykonać taki duży ścienny, powiedzmy w formacie A2.
Jeżeli coś zawsze mogę się dowiedzieć o koszty w tej samej drukarni co ten o którym mówiłem, albo może ktoś z Was ma jakąś swoją drukarnie czy cuś.
Dla chętnych, wygląda TAK
Papier gładki, dobrej jakości, druk wypukły, wg mnie super.
Może przez ten rok nawalić zdjęć grupowych i pod koniec wykonać taki duży ścienny, powiedzmy w formacie A2.
Jeżeli coś zawsze mogę się dowiedzieć o koszty w tej samej drukarni co ten o którym mówiłem, albo może ktoś z Was ma jakąś swoją drukarnie czy cuś.
Dla chętnych, wygląda TAK
Papier gładki, dobrej jakości, druk wypukły, wg mnie super.
- Piszol
- klepacz
- województwo: podkarpackie
- Kontakt:
Buli_KRK pisze:Tylko wydaje mi się, że na ten rok kalendarz to trochę za późno już.
Masz racje rok się kończy trza by o sylwestrze myśleć

A poważnie to w tym roku można taki "ubogi" zrobić a przez sezon narobić fotek i troche grupowych i na 2009 zrobić jakiś wypas
Jeżeli uczynisz komuś przysługę, to jesteś od zaraz trwale za to odpowiedzialny.
- KolczyK
- stary wyjadacz
- Imię: Przemysław
- Kontakt:
w dosc duzej rozdzielczosci mam fotke przy krzyzu w Sulejowie gdzie byly zrecznosciowki, na takiej gorce przy parkingu, na mojej picasie moznato zobaczyc linka podam potem
VFR800FI '99 - była ze mną 35tyś km