"Iron Ass 2009" czyli Puchar Zelaznej Dupy 2009 ed
- Arturo
- klepacz
- województwo: pomorskie
- Kontakt:
Chciałem poinformować wszystkich uczestników pucharu I.A. 09' ( proszę nie mylić ze skrótem I.A. - International Award
) że uzbierana kaska, czyli 500 PLN wpłacone przez 25 ownersów została przekazana na budowę Grillowiska w DD. Pierwotny zamiar był aby przeznaczyć na organizację Dnia Dziecka ale że powstała dziura budżetowa przy budowie i wygląda na to że tam pieniądze przydadzą się najbardziej.

"Ludzie kpią z nas zanim nas zdążą poznać
Biorą nas za przestępców bo nie widzą w nas dobra"
- mors
- stary wyjadacz
- Imię: Jacek
- Kontakt:
Nie żebym podp.erdalał, ale:
1. Zebraliśmy tę kaskę na nagrody
2. Nagrody zostały zakupione
3. Nagrody zostały wręczone w Toruniu - fakt że nikt trzeźwy ich nie odebrał
Pozostaje pytanie: Jeśli za zebraną kaskę kupiono nagrody - to skąd wzięło się te pięć stów na Ryko-Grylowicho?
Odpowiedzi na audioidiotele: 0700 50 20 3 x pukać
Kto jeszcze nie skumał, że pinionchy nie rosną na drzewach to wytłumaczę że ktoś tu ma ogroooomne serce jak stąd do Burkina Faso i z powrotem
(tak Baj de łej w poprzedniej edycji było identycznie)
Fenks Arturo - jak będę patrzał kiedyś na dach z gontem i snującym się nad nim dymem z karkówki i usłyszę pohukiwanie SOWY -"moooors twoje ścierwo już doszło, dawaj dawaj... bo stygnie" to dyskretnie otrę łzę wzruszenia
1. Zebraliśmy tę kaskę na nagrody
2. Nagrody zostały zakupione
3. Nagrody zostały wręczone w Toruniu - fakt że nikt trzeźwy ich nie odebrał
Pozostaje pytanie: Jeśli za zebraną kaskę kupiono nagrody - to skąd wzięło się te pięć stów na Ryko-Grylowicho?

Odpowiedzi na audioidiotele: 0700 50 20 3 x pukać
Kto jeszcze nie skumał, że pinionchy nie rosną na drzewach to wytłumaczę że ktoś tu ma ogroooomne serce jak stąd do Burkina Faso i z powrotem

Fenks Arturo - jak będę patrzał kiedyś na dach z gontem i snującym się nad nim dymem z karkówki i usłyszę pohukiwanie SOWY -"moooors twoje ścierwo już doszło, dawaj dawaj... bo stygnie" to dyskretnie otrę łzę wzruszenia

alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS
- Arturo
- klepacz
- województwo: pomorskie
- Kontakt:
Chciałem tylko dodać od siebie że nigdy z góry nie deklarowałem się, że będę mógl pod koniec roku tą kaskę przekazać na jakiś pożyteczny cel (ani dwa lata temu, ani rok temu i teraz też tego nie robię), ale udało się i jest dobrze! Dzisiaj jest tak, że jeżeli te kilka stówek pójdzie dla dzieciaków to sam się cieszę że mogłem komuś sprawić radość i pomóc. Może za rok taka suma to będzie dla mnie dużym wydatkiem i nie będę mógł... Ale oby zdrowie było to będzie dobrze, no nie??? 
P.S.
Wraca Jasiu z rozdania świadectw do domu a tata pyta:
- Jasiu a jak tam Twoje oceny?
Jasiu odpowiada
- Co tam oceny tato, oby zdrowie było..

P.S.
Wraca Jasiu z rozdania świadectw do domu a tata pyta:
- Jasiu a jak tam Twoje oceny?
Jasiu odpowiada
- Co tam oceny tato, oby zdrowie było..

"Ludzie kpią z nas zanim nas zdążą poznać
- mors
- stary wyjadacz
- Imię: Jacek
- Kontakt:
To jeszcze spytaj 0czka czy on ma już swoją nagrodę zawieszoną honorowo na ścianie... garażu
jakby tyle nie pił na Zlocie, nie podszczypywał panienek (przynajmniej mówiły, ze są panienkami), nie straszył ciecia malinowego i nie kopał w ścianę z karton gipsu robiąc dziury buciorami - za co z reszta relegowali Pielgrzymkę Zgromadzenia Vidlaście Rozchylonego to pewnie miałby ją w garści
oj 0czuś - jak ja Ciebie poznałem to byłeś całkiem dobrze zapowiadającym się Vikingiem... i co?

jakby tyle nie pił na Zlocie, nie podszczypywał panienek (przynajmniej mówiły, ze są panienkami), nie straszył ciecia malinowego i nie kopał w ścianę z karton gipsu robiąc dziury buciorami - za co z reszta relegowali Pielgrzymkę Zgromadzenia Vidlaście Rozchylonego to pewnie miałby ją w garści

oj 0czuś - jak ja Ciebie poznałem to byłeś całkiem dobrze zapowiadającym się Vikingiem... i co?

alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS
I oto jest w moich rękach Puchar Żelaznej Dupy 2009. Myślałem że Gregory mnie przywita z dziennikarzami, błyski fleszy itp ale jakoś sie nie postarał. Może w Teleexpressie bede

W tym roku postaram się być w pierwszej 5-tce
Dzięki Arturo

W tym roku postaram się być w pierwszej 5-tce

Dzięki Arturo

Ostatnio zmieniony pt 26 mar 2010, 15:37 przez Fred, łącznie zmieniany 1 raz.
- Kornik
- ostry klepacz
- Imię: Marcin
- województwo: mazowieckie
No ja trochę zapomniałem ale w woli ścisłości lepiej późno niż wcale, uzupełniam swój wynik
Sezon zakończyłem z wynikiem 58013km co daje mi 9224km w sezonie 2009.
1. Fred - 19 141 km
2. Oczek - 18 356 km
3. Gregory - 15 747 km
4. Mors - 14 294 km
5. Celik - 12 000 km
6. Tommy - 12 000 km
7. Sylwio - 11 736 km
8. Piotr - 10 140 km
9. Ruda - 9 830 km
10. Kornik - 9224 km
11. Rinas - 7 913 km
12. Arturo - 7 390 km
13. Narwany 7120 km
14. Struś - 6 105 km

1. Fred - 19 141 km
2. Oczek - 18 356 km
3. Gregory - 15 747 km
4. Mors - 14 294 km
5. Celik - 12 000 km
6. Tommy - 12 000 km
7. Sylwio - 11 736 km
8. Piotr - 10 140 km
9. Ruda - 9 830 km
10. Kornik - 9224 km
11. Rinas - 7 913 km
12. Arturo - 7 390 km
13. Narwany 7120 km
14. Struś - 6 105 km
Na szczęście pracujesz całe życie, a na nieszczęście sekundę.
Honda VFR800 (1999) - Sprzedana (Poszukiwana)
Honda CRF1000L Africa Twin Adventure Sports DCT
Toyota CHR Hybrid
Honda VFR800 (1999) - Sprzedana (Poszukiwana)
Honda CRF1000L Africa Twin Adventure Sports DCT
Toyota CHR Hybrid