będzie data i zielone światło z CZD, zaczniemy, a narazie knuć, knuć i rabować kasę, gifty, gdzie się da- a już szczególnie tam gdzie się nie da

w sumie w ten sposób mógłbyś od razu skreślić ASG.ppamula pisze:I co?igor pisze:a moze pokaz kravki?
Wyobrażasz sobie kilkuletnie dzieci przyglądające się zmagającym na matach, którzy wykręcają sobie ręce albo kopią po kroczach, albo wtykają palce do oczu, albo przyduszają sie na wzajem?
Wiktorrro, wstrzymaj się jeszcze ten dzień lub dwa tak jak pisał Achmed,WiktorVFR pisze: i nie bardzo wiem jak mam zacząć działac.
Achmed pisze:narazie (...) rabować kasę, gifty, gdzie się da- a już szczególnie tam gdzie się nie da
Rozumiem cisnienie u wszystkich, ktorym rece do roboty sie pala, ale musimy poczekac jeszcze pare dni.WiktorVFR pisze:Dresik napisał/a:
Jeśli jednak koniecznie chcesz już teraz działać atakuj znajome firmy o gifty, gadżety i co się da... :
...
Lysolek, ale nie przydzielajmy zadan innym lub czekajmy az ktos cos zrobi. Poza tym Piotr pare postow wyzej pisal, ze foldery nie cieszyly sie wzieciem.Łysolek pisze: Może niech ktoś zajmie sie juz np. folderem do tego nie potrzeba daty CZD , a jest to jakaś podstawowa karta przetargowa udając się do sponsorów
Folder bedzie dostepny w PDF juz niedlugo.Kawa pisze:foldery nie cieszyly sie wzieciem.
Pomysł z poszukiwaniem skarbów przy pomocy wykrywacza - dla mnie baba (bąba? bomba?). Sam też chcęmors pisze:zdecydowanie podoba mnie się pomysł zakopanych skarbów bez zawiązanych oczęt.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości