logo VFR
- Jacko
- ostry klepacz
- Imię: Jacek
- województwo: lubelskie
- Kontakt:
Na przedniej szybie mam 18cm X 15,5 cm.
I jeszcze dodam że dla stałych bywalców znaczy sieklubowiczów nalepeczki gratisik od Jacko.
[ Dodano: 2007-01-12, 14:45 ]
Rozmiary mogędostosować do indywidualnych potrzeb.
Nic z góry ustalonego.
Nie ma problemu, da siezrobić wszystko.MadziX pisze:ja musiałabym mieć srebrną naklejaną od zewnątrz - mam czarną szybę..coś takiego dałoby się zrobić?
I jeszcze dodam że dla stałych bywalców znaczy sieklubowiczów nalepeczki gratisik od Jacko.
[ Dodano: 2007-01-12, 14:45 ]
Rozmiary mogędostosować do indywidualnych potrzeb.
Nic z góry ustalonego.
- Lucek
- stary wyjadacz
- Imię: LUCYna/fer
- województwo: łódzkie
znaczy jak najedzie madzia swoją "myszką" na "link" naklejke to wejdzie na stronę naszą...?? czy jak??!!Jacko pisze: naklejka z linkiem do stronki
chyba nie kumam
i trzeba dwa razy kliknac czy dwa??
Ostatnio zmieniony pt 12 sty 2007, 16:33 przez Lucek, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie ma boga, jest Mmmmotór!
- Jacko
- ostry klepacz
- Imię: Jacek
- województwo: lubelskie
- Kontakt:
Nie ma problemu, spoko. Przynajmniej będę miał adresMadziX pisze:Jacko wysłałbyś do gdanska
Ty.......żartowniś............LukeVFR pisze:znaczy jak najedzie madzia swoją "myszką" na "link" naklejke to wejdzie na stronę naszą...?? czy jak??!!
chyba nie kumam
Hmmmmm.......może ja jakiś zboczony jestem ale mam pewne skojarzeniaLukeVFR pisze:jak najedzie madzia swoją "myszką"
- Vlaad
- klepacz
- Kontakt:
Jak nie kumasz??? MadziX zawsze ma myszkę przy sobie, więc no problem . No ale niech Jacko rzeczywiście wytłumaczy ile razy ma klikać .LukeVFR pisze:znaczy jak najedzie madzia swoją "myszką" na "link" naklejke to wejdzie na stronę naszą...?? czy jak??!!Jacko pisze: naklejka z linkiem do stronki
chyba nie kumam
i trzeba dwa razy kliknac czy dwa??
- MadziX
- stary wyjadacz
- Imię: Magdalena
- Kontakt:
heheeh ...no i tym sposobem powstało nowe określenie dotyczące sexu...może również jestem zboczona ,ale tak właśnie kojrzy mi się powyższy dialog...Jacko pisze:To proste, tyle razy aż dojdzie do końcaVlaad pisze:No ale niech Jacko rzeczywiście wytłumaczy ile razy ma klikać
to jak tam Ownersi - zapowiada się u Was jakieś klikanie w weekendzik ?
p.s. nawet temat naklejek sprowadza się do jednego ------------- > do klikania oczywiście