Graficy VFR-OC
- mrf
- Łopata
- Imię: Michał
- województwo: mazowieckie
- Kontakt:
Co do stylu forum to to, ktore podales to tak srednio mi podchodzi (nie wiem jak reszcie). Albo poprostu trzeba poszukacmatuss pisze:No trzeba coś działać, bo tak nie może być.
Moja propozycja (podglądowo) http://rydel.netshock.pl/saphic/
To co beżowe powinno być białe, ale coś spartoliłem
A Rh POSITIVE
- MadziX
- stary wyjadacz
- Imię: Magdalena
- Kontakt:
napiszę jeszcze raz - moim zdaniem graficznie bardzo fajnie ( kwestia dogrania barw/odcieni ) w takiej postaci stronka byłaby bardzo wyrazista i charakterystyczna, czego brakuje obecnie..
technicznie - obecny styl jest bardzo popularny,co nie znaczy ,że najlepszy....moze jakies zmiany ??
podoba mi się ten projekt
widać,że kolega ma wyczucie 'sytuacji' 
małe pytanko z mojej strony - da się poszerzyć całość troszeczkę?
[ Dodano: 2008-05-11, 00:26 ]
dodam jeszcze ,że należą się podziękowania dla matussa za czynne zaangażowanie
technicznie - obecny styl jest bardzo popularny,co nie znaczy ,że najlepszy....moze jakies zmiany ??

podoba mi się ten projekt

małe pytanko z mojej strony - da się poszerzyć całość troszeczkę?
[ Dodano: 2008-05-11, 00:26 ]
dodam jeszcze ,że należą się podziękowania dla matussa za czynne zaangażowanie

Ostatnio zmieniony ndz 11 maja 2008, 00:34 przez MadziX, łącznie zmieniany 1 raz.

- KolczyK
- stary wyjadacz
- Imię: Przemysław
- Kontakt:
coś mi się wydaaję, że rewolucja będzie już niedługo, a Jestem za tym łapami i nóżkami, bądźmy indywidualistami
mnie się podoba szczerzwe mówiąc, jeśli czerwone najszybsze to czerwono na forum powinno być
, może logo zrobić jak jakby flash ? przechodzące fotki modeli ..... np naszych
lub fabrycznych .... ogólnie fajna sprawa 
popatrzcie na moto3miasto.pl przed paroma miesiącami wygladalo jak NAsze....standardowe, ale wzieli sie za to i jest tak jak widać, mnie sie podoba
co ważne: oko przyzwyczaiło sięz czasem, jesteśmy pewnie przyzwyczajeni do obecnego wygladu forum a innowacje są niechętnie przyjmowane przez wiele person, więc do wszystkiego mozna sie przyzwyczaić moi mili państwo

popatrzcie na moto3miasto.pl przed paroma miesiącami wygladalo jak NAsze....standardowe, ale wzieli sie za to i jest tak jak widać, mnie sie podoba
co ważne: oko przyzwyczaiło sięz czasem, jesteśmy pewnie przyzwyczajeni do obecnego wygladu forum a innowacje są niechętnie przyjmowane przez wiele person, więc do wszystkiego mozna sie przyzwyczaić moi mili państwo

VFR800FI '99 - była ze mną 35tyś km
VFR800FI '02 - obecna kochanka
UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>
VFR800FI '02 - obecna kochanka
UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>
- C_L_K
- ostry klepacz
- Imię: Rafał
No właśnie zauważyłem ten "powiew świeżości"
Bardzo ładnie
Tylko moze gdzieś w kąciku przydałoby się nasze logo?
Może cóś w ten deseń?

Może cóś w ten deseń?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony śr 14 maja 2008, 07:28 przez C_L_K, łącznie zmieniany 1 raz.
- figaro
- ostry klepacz
- Imię: Tomasz
- województwo: pomorskie
Baner miód - malina, piękna, soczysta czewień i właściwy, jedynie słuszny model 36II
.
Jeżeli chodzi o propozycję logo w prawym dolnym narożniku, dla mnie już ciut za dużo. Jedno VFR OCP w zupełności wystarczy tym bardziej, że nawiązuje do modelu 46. Wielkie brava dla matussa za zręczny, wysmakowany projekt.
Pozdrawiam
figaro

Jeżeli chodzi o propozycję logo w prawym dolnym narożniku, dla mnie już ciut za dużo. Jedno VFR OCP w zupełności wystarczy tym bardziej, że nawiązuje do modelu 46. Wielkie brava dla matussa za zręczny, wysmakowany projekt.
Pozdrawiam

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- Sprzedam BMW Celika
- klepacz
- Imię: Ania