CHUSTY U ROADSA
- Achmed
- klepacz
- Imię: Marek
- województwo: mazowieckie
Niestety popularne zjawisko na warszawskich cmentarzach
jeśli ktoś za.....ał chusty Roadsa to lepiej niech je wyrzuci, bo zawsze jest opcja że możemy sie spotkać i jako nieznana mi osoba będzie musiał wytłumaczyc mi skąd ma chustę vfr-oc, ech BAGNO i tyle....

jeśli ktoś za.....ał chusty Roadsa to lepiej niech je wyrzuci, bo zawsze jest opcja że możemy sie spotkać i jako nieznana mi osoba będzie musiał wytłumaczyc mi skąd ma chustę vfr-oc, ech BAGNO i tyle....

VFR 750 RC36II BYŁA
VTR 1000F BYŁA
DR 650R BYŁA
VFR 800 FI BYŁA
ZR750C CR W BUDOWIE
TT600R BYŁA
VFR 800 BYŁA
KTM EXC 250 2T BYŁ
TRIUMPH SPRINT ST 1050 BYŁ
Triumph Tiger 1050
VFR 750 RC 36II
VTR 1000F BYŁA
DR 650R BYŁA
VFR 800 FI BYŁA
ZR750C CR W BUDOWIE
TT600R BYŁA
VFR 800 BYŁA
KTM EXC 250 2T BYŁ
TRIUMPH SPRINT ST 1050 BYŁ
Triumph Tiger 1050
VFR 750 RC 36II
- mors
- stary wyjadacz
- Imię: Jacek
- Kontakt:
taki proceder nie dotyczy wyłącznie cmentarzy warszawskich.
Marku - czy mógłbym byc obecny podczas wysłuchania tłumaczeń delikwenta spotkanego z chustą pochodząca z nieznanego źródła? Pliiiiiis (transport do ZOO w Oliwie - gratis, ale tylko w jedną stronę. Boję się tylko, ze miś może się wyrzygać przy spotkaniu z takim indywiduum i trzeba będzie jednak jechac do lasu i kopać, a ziemia już trochę podmarznięta)
to sie podobno nazywa hiena... chwast - trzeba tępić
Marku - czy mógłbym byc obecny podczas wysłuchania tłumaczeń delikwenta spotkanego z chustą pochodząca z nieznanego źródła? Pliiiiiis (transport do ZOO w Oliwie - gratis, ale tylko w jedną stronę. Boję się tylko, ze miś może się wyrzygać przy spotkaniu z takim indywiduum i trzeba będzie jednak jechac do lasu i kopać, a ziemia już trochę podmarznięta)
to sie podobno nazywa hiena... chwast - trzeba tępić
alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS
- Ruda i Piotr
- stary wyjadacz
- Imię: Kasia
- województwo: pomorskie
- Kontakt:
Parszywy swiat, parszywi ludzie, ch*j im w d*py gleboko az do trzustki, co to w nia niech dostana raka... Tylko gdzieniegdzie (o, na przyklad tutaj) przyzwoici ludzie jednocza sily... Wypada sie pewnie cieszyc, ze wiencow nie zabrali.
Bo ze to wszystko jakos niechcacy albo ze nie o to chodzilo to jakos nie wierze...
Ale wiecie co..? Cichosza, proponuje juz bez zlozeczen (wiem, latwo mi mowic, sam wlasnie dalm sobie upust) - niegodziwca nie zlapiemy, a Roads juz mu tam z gory petelke na grdyce przypadkiem zacisnie... chyba ze mu daruje, a wtedy i nam wypadnie darowac... Peace.

Bo ze to wszystko jakos niechcacy albo ze nie o to chodzilo to jakos nie wierze...
Ale wiecie co..? Cichosza, proponuje juz bez zlozeczen (wiem, latwo mi mowic, sam wlasnie dalm sobie upust) - niegodziwca nie zlapiemy, a Roads juz mu tam z gory petelke na grdyce przypadkiem zacisnie... chyba ze mu daruje, a wtedy i nam wypadnie darowac... Peace.
- Krissek
- pisarz
- Imię: Krzysztof
- województwo: lubelskie
- Kontakt:
słuchajcie, może teraz się narażę (piszę poważnie bez nabijania się)
chusty nie są zniszczone osmarkane czy coś tam - więc chyba jednak to nie tak że nas nie lubią
chust nie ma bo może Roads komuś je poprostu oddał z czystej życzliwości (w końcu chłopina z niego życzliwy) a jeżeli nie oddał to może nie tak brutalnie:
chusty nie są zniszczone osmarkane czy coś tam - więc chyba jednak to nie tak że nas nie lubią
chust nie ma bo może Roads komuś je poprostu oddał z czystej życzliwości (w końcu chłopina z niego życzliwy) a jeżeli nie oddał to może nie tak brutalnie:
ale ktoś mu napewno odpłaci ...doyar pisze:a Roads juz mu tam z gory petelke na grdyce przypadkiem zacisnie
i tak trzymać