Kawa pisze:Figaro, nie chce Cie martwic, bo 25 rocznica juz byla i nawet bylo specjalne malowanie vitka. Co nie ozancza, ze nie mozna zrobic zlotu z okazji np. 27 okraglej rocznicy

Kawa wcale a wcale się nie martwię. Z moich informacji wynika, że w 2007 r. przypadała faktycznie rocznica, ba nawet 25-ta, ale ...wprowadzenia silników V4 do napędu motocykli.

Jednakże jestem tylko człowiekiem skromnym, omylna istotą, w związku z czym do pojedynku /pieszego, konnego lub zgoła innego/ w tak ważkiej dla nas sprawie nie dojdzie.
Niech ową niezgodność w datach rozwiążą tęższe umysły.
W sprawie zlotu nie ma się co napinać. Zuza coś organizuje i warto z tego skorzystać. Zjazd oczywiście może być z okazji 25 rocznicy. W końcu nie ma to jak popić na srebrne gody /wiem, wiem to są rocznice małżeńskie

/. Oczywiście po kilku głębszych i tak nikt nie będzie się przejmował tak nieistotnymi sprawami jak rocznica.
Bardziej bym obstawał za pamiątką materialną, która pozostanie długo po tym jak minie największy kac, a kolor na koszulkach wyblaknie po 750 praniu bez dodatku wanisza.
Pokusiłbym się wypuszczenia limitowanej serii znaczków, aby w ten sposób uwypuklić owa datę, jednocześnie podnieść ich wartość kolekcjonerską.
Tyle ode mnie, główkujmy dalej. Oczywiście projekty znaczków lub tabliczek pamiątkowych jak najbardziej widziane.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.