- Dresik
- klepacz
- Imię: Piotr
teraz kiedy po dwutygodniowej nieobecnosci na forum i nie uczestniczeniu w czwartkowych spotkaniach centurium wszedłem na forum doceniłem to ze macie na avatarach swoje zdjecia , az milo sie robi ze znowu mozna Wasze mordki zobaczyć
I po cięzkim dniu na twarz powraca mi usmiech przy powracajacych wspomnieniach ze wspolnego imprezowania 

- Janusz B.
- klepacz
- Imię: Dżony
doyar pisze:[/b]Mnie natomiast nurtuje nagla i palaca kwestia: DLACZEGO LUKE STAL SIE NAGLE 'CIPKIEM' ???
Z tego, co mi wiadomo jest dokładnie odwrotnie niż się nam wszystkim wydaje. Tzn. główny bohater tego zamieszania od zawsze nosił zaszczytną ksywkę "Cipek aka Patelmistrz" (vide klanowa koszulka Yoghurtów z PT) i dopiero na potrzeby działania na scenie VFR OC przybrał artystyczny pseudonim "Luke"... Przynajmniej takie krążą słuchy. Ale jak to jest na prawdę? Któż to wie...
Czyżby powrót do korzeni Panie Kolego?

Spytaj milicjanta, on Ci prawdę powie.
Spytaj milicjanta, on Ci wskaże drogę...
http://www.bezwiny.pl
Spytaj milicjanta, on Ci wskaże drogę...
http://www.bezwiny.pl
- Lucek
- stary wyjadacz
- Imię: LUCYna/fer
- województwo: łódzkie
"hau hau qrwa!!" 
ja ja ja....... chcialem zaczac wszystko od nowa,nie byc postrzegany joko zajebisty patelmistrz bo ile moze za soba ciagnac te slawe,ona naprawde jest ciezka do zniesienia.... ;(
patela tu patela tam i tak w kolko.....
ciagle slyszalem zamiast:
co slychac to a trzelisz mi?
no ile mozna,jezyk juz nie ten latka tez leca......
na koniec juz nawet od facetow slyszalem bym im dupke wylizal....
naturalnie nie zgadzalem sie!a ja nie lubie odmawiac przyjemnosci ....... ;(

ja ja ja....... chcialem zaczac wszystko od nowa,nie byc postrzegany joko zajebisty patelmistrz bo ile moze za soba ciagnac te slawe,ona naprawde jest ciezka do zniesienia.... ;(
patela tu patela tam i tak w kolko.....

ciagle slyszalem zamiast:
co slychac to a trzelisz mi?
no ile mozna,jezyk juz nie ten latka tez leca......
na koniec juz nawet od facetow slyszalem bym im dupke wylizal....
naturalnie nie zgadzalem sie!a ja nie lubie odmawiac przyjemnosci ....... ;(
Nie ma boga, jest Mmmmotór!