Kalendarz Honda VFR
- Gregory
- ostry klepacz
- Imię: Grzesiek
- województwo: małopolskie
- Kontakt:
Gacol, Kiedy można się spodziewać dostarczenia kalendarzy i breloczków - bo za chwilę to trzeba będzie robić kalendarz na 2010 

Motocykl jest jak media markt -nie dla idiotów
Grewel-Moto - części i akcesoria do moto - 505-078-145 - potrzebujesz coś, dzwoń lub pisz.
CB500, VFR800 Vtec i VFR800 Fi, CBR600RR, K1200S,
Grewel-Moto - części i akcesoria do moto - 505-078-145 - potrzebujesz coś, dzwoń lub pisz.
CB500, VFR800 Vtec i VFR800 Fi, CBR600RR, K1200S,
- Ruda i Piotr
- stary wyjadacz
- Imię: Kasia
- województwo: pomorskie
- Kontakt:
- Ruda i Piotr
- stary wyjadacz
- Kontakt:
- Ruda i Piotr
- stary wyjadacz
- Kontakt:
Dla takiego cuda to nawet wiertarką udarową dziurę na hak jestem w stanie robićV-four pisze:taki liczacy 365 stron kalendarz bedzie potrzebowal wiekszego haczyka na scianie

Wiadomo w żelbetonach inaczej nie da rady

Gacol dawaj taki kalendarz gdzie będzie 365 kartek z naszymi fotami

Mamy dwie miłości-
i
VFR Viking SeXszyn North Roads

VFR Viking SeXszyn North Roads
- PETER
- stary wyjadacz
- Imię: PIOTR
Pisze się od razu na taki kalendarz właśnie Mrf podrzucił mi kalendarze i oglądam i nie ważne że już marzec jest zajebisty a ze moja czerwona strzała , załapała sie w lipcu no to pełnia szczęścia Gacol pełen szacun, za wszystko dużo ludków mówiło a ty porostu zrobiłeś
"BO JA JESTEM NIESPOTYKANIE SPOKOINY CZŁOWIEK"
- KolczyK
- stary wyjadacz
- Imię: Przemysław
- Kontakt:
ameeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnn
VFR800FI '99 - była ze mną 35tyś km
VFR800FI '02 - obecna kochanka
UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>
VFR800FI '02 - obecna kochanka
UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>
- Gacol
- klepacz
- Imię: Jacek
- województwo: śląskie
Powiem tyle.Zawaliłem z dostawą i dajel jest troche kijowo.co do breloczków powysyłałem klaendarze a podem dosle breloczki.Troche problemów mam z tA drukarnia nie powiem poniewaz na kasei mnie zrobili w chu... i tyle.Mniejsza o to waże że każdy w koncu bedzie to miał.Na nst rok wezme kogos do pomocy,Bo jednak trudno mi pogodzic prace poczte itd.PRZEPRASZAM RAZ JESZCZE.Obiecuje że nikt kto zapłacił nie zostanie na lodzie
VFR750 RC36 I
VTR1000 SP 1
VFR800 FI:)
VTR1000 SP 1
VFR800 FI:)
PETER pisze:dużo ludków mówiło a ty porostu zrobiłeś
KolczyK pisze:ameeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnn
PETER dobrze mówi, a Kolczyk dobrze przytakuje. Ile to było przymiarek z lewej i z prawej? I co? Gówno. A kalendarze na nowy rok tak po prostu to każdy gupi potrafi zrobić, ale trzeba mieć fantazję dziadki i odwagę jak arbuzy, by rozdać kalendarze w marcu. Ja tam se swoje kalendary mam i rajcuję nimi oczy i nie w głowie mi że były trochę później, już nie. Zaległy styczeń i luty se w przyszłym roku rozwieszę. I fajnie, że się Gacol wziął za to, bo nie wiadomo, czy byłyby wcześniej gdyby kto inny robił. Jak kto jest innego zdania, to miał okazję robić. A teraz to chyba już niech się cmoknie, bo może wyjść, że Gacol zdobędzie monopol na takie dzieła. Dzięki Gacol raz jeszcze.Gacol pisze:Zawaliłem z dostawą
- V-four
- zadomowiony
- Kontakt:
Polac mu, bo dobrze prawiSOWA pisze:PETER pisze:dużo ludków mówiło a ty porostu zrobiłeśKolczyK pisze:ameeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnPETER dobrze mówi, a Kolczyk dobrze przytakuje. Ile to było przymiarek z lewej i z prawej? I co? Gówno. A kalendarze na nowy rok tak po prostu to każdy gupi potrafi zrobić, ale trzeba mieć fantazję dziadki i odwagę jak arbuzy, by rozdać kalendarze w marcu. Ja tam se swoje kalendary mam i rajcuję nimi oczy i nie w głowie mi że były trochę później, już nie. Zaległy styczeń i luty se w przyszłym roku rozwieszę. I fajnie, że się Gacol wziął za to, bo nie wiadomo, czy byłyby wcześniej gdyby kto inny robił. Jak kto jest innego zdania, to miał okazję robić. A teraz to chyba już niech się cmoknie, bo może wyjść, że Gacol zdobędzie monopol na takie dzieła. Dzięki Gacol raz jeszcze.Gacol pisze:Zawaliłem z dostawą