Pruszków nie zna mojego numeru konta? ha ha ha!!! zna i to dobrze - tak samo Wołomin, bo co tydzień idzie przelew za kolacje u misiaSiogu pisze:Właśnie Morsie Pruszków czeka na numerek konta
bo mors to lepszy cwaniak - normalnie jest akcja żeby dać piątaka... a morsicho zbiera po dychuAchmed pisze:Te Mors nie cwaniakujgdzie nr konta do przelewów
i wydaje mnie się że to jest problem nie zamieszczasz info na forum a potem zdziwko ze mało ludzi przylatujemors pisze:W niedzielę zrobiliśmy cichutki niezapowiedziany nalot na DD.
Uwielbiam bić się w piersi, najlepiej cudze w rozmiarze miseczka D... i najlepiej podłączone do reszty w sajzie 90/60/90Achmed pisze:i wydaje mnie się że to jest problem nie zamieszczasz info na forum a potem zdziwko ze mało ludzi przylatujemors pisze:W niedzielę zrobiliśmy cichutki niezapowiedziany nalot na DD.
cza ludzi informować panie onanizator
eeee... coś skąpy, albo ślepawy ten ofiarodawca, gdybyś na mnie użyła swojego uroku osobistego to efektem byłoby co najmniej ferrariSzarlotka pisze: CiachO użyło swojego uroku osobistego i dało to efekt w postaci drukarki
ferrari mówisz morsie... muszę Go zapytać jakie soczewki nosimors pisze:eeee... coś skąpy, albo ślepawy ten ofiarodawca, gdybyś na mnie użyła swojego uroku osobistego to efektem byłoby co najmniej ferrariSzarlotka pisze: CiachO użyło swojego uroku osobistego i dało to efekt w postaci drukarki![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości