Chusty z logo dla maluchów
- treska
- klepacz
- Imię: Treska
- Kontakt:
Siema Siema jestem już z Wami. Pepe co do scenariusza to widzisz jak to jest. Ciszaaa. Poruszałem troszkę sprawę, ale wsio ucichło. Powiem szczerze, że kobieta z CZD ma delikatnie na dalekim końcu naszą akcję. Miały być stroje Walta Disneya i nic cisza. Mówi, że narazie nie może sie tym zająć, bo jest bardzo zalatana nakręcaniem jakiegoś filmu o CZD i odsyła mnie do innej kobity, która to mówi, że w tej sprawie nie może mi pomóc. Do policji i straży mam dzwonić jutro. W czwartek pojedziemy jak ustalaliśmy do CZD na 19.00 i ustalimy co w jakiej kolejności. Jutro będe dzwonił do CZD
Treska
Treska
WIECEJ SZCZEGOLOW!!!MTR pisze:CZD 8.09.2007 obecność obowiązkowa
Dzie zbiorka, ochturey? Ile zakladacie ze to potrwa? Co zabrac?
w tym cudownym kraju ZAWSZE i WSZYSTKO bylo na ostatnia chwile i jakos lecimy, do Uni nas wzieli, do NATO, Euro 2012 tez zaryzykowali... Pozyjemy, zobaczymy. A tak OT - to lepiej miec wielki ch....j niz malutkiHubert pisze:bedzie wielki ch....j jak zwykle w tym cudownym kraju.

Hubert, nie musi byc masowki zeby bylo dzieciakom co milo wspominac. Pozdro.
- Jacko
- ostry klepacz
- Imię: Jacek
- województwo: lubelskie
- Kontakt:
halo halo, co z tym numerem konta za chusty ??????
Nie to że mnie swędzi kasa w portwelu i go rozpiera ale ktoś poniósł koszta i może chciałby chociaż częściowo je odzyskać
Śmiało pisać, Karol656.............bo maczałeś w tym palce chyba ??
Morsie wiesz coś więcej na ten temat to wal...........byle nie w spodnie

Nie to że mnie swędzi kasa w portwelu i go rozpiera ale ktoś poniósł koszta i może chciałby chociaż częściowo je odzyskać

Śmiało pisać, Karol656.............bo maczałeś w tym palce chyba ??
Morsie wiesz coś więcej na ten temat to wal...........byle nie w spodnie

- mors
- stary wyjadacz
- Imię: Jacek
- Kontakt:
walę w futro
Kasę na chusty dla maluchów wyłozył Karol i poprosimy Go o podanie nr konta.
Każdy kto zamówił chustę dostanie w kolorr zamówionym i obhaftowaną, albo wyhaftowaną.
Po podaniu konta - wpłacać wyliczoną kasę.
POstaramy sie wykonać je na Zlot

Kasę na chusty dla maluchów wyłozył Karol i poprosimy Go o podanie nr konta.
Każdy kto zamówił chustę dostanie w kolorr zamówionym i obhaftowaną, albo wyhaftowaną.
Po podaniu konta - wpłacać wyliczoną kasę.
POstaramy sie wykonać je na Zlot
alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS