25 lecie modelu VFR
To też jest pomysł. Nigdy nie było takiej ankiety a może ludzie mają jakieś preferencyje co do miejscówkikiciol pisze:To może trza by przeprowadzic wywiad środowiskowy (czyt. ankietę) co do regionu, żeby zawęzić nieco poszukiwania miejscówy i co by większość zadowolona była, bo wszystkim to sie nie dogodzi
Mnie tam wsio, ważne żeby dobrze polatać motorynką i dobrze pobawić później

- Dresik
- klepacz
- Imię: Piotr
Taaakie zlocicho toż to świetny pomysł!!! Gdziekolwiek by nie było
Morze, mazury, czy lubelszczyzna- mnie to rybka

Ja wiosną 1986 zostałem spłodzony chyba skoro urodziłem się zimą 1987figaro pisze: Wiosną 1986 roku wielu dzisiejszych użytkowników było w bliższych lub dalszych planach rozrodczych,

dokończyłem sobie to zdanie po swojemuSOWA pisze: może ile Barbórek...

- Żeton
- klepacz
- Imię: Artur
- Kontakt:
Ja wtedy to chyba jakoś tak miałem cztery latkaDresik pisze:Ja wiosną 1986 zostałem spłodzony chyba skoro urodziłem się zimą 1987figaro pisze: Wiosną 1986 roku wielu dzisiejszych użytkowników było w bliższych lub dalszych planach rozrodczych,![]()

Ślesin piękne strony

ale też np rejon Zamościa też oki Szumy itd (a wiem że mamy w tamtych stronach (wnersów)

Nie ma obcych wśród Błękitnych Rycerzy, są tylko niespotkani przyjaciele. "There are no strangers, only friends you haven't met. RIDE WITH PRIDE
- Twardy161
- klepacz
- Imię: Łukasz
- Kontakt:
Re: 25 lecie modelu VFR
koledzy ja pojawiam sie na tym forum po dluzszej przerwie, nie wiedzac o wielu podjetych tu inicjatywach i rzuconych pomyslach ale wlasnie trafilem na ten- wg mnie calkiem fajny temat, ktory urywa sie nagle bez echa, tak wiec ja go odświezam i pytam czy temat zostal porzucony, czy moze rozwinal sie w innym watku?
- poscig
- klepacz
- Imię: Marek
- województwo: pomorskie
- Kontakt:
Temat umarł śmiercią naturalną....mimo wszystko koszulka na 25 rocznicę mile widziana....znaczek,a może po prostu ładna ,nie za duża naklejka np na szybę przednią....
- Łysolek
- Shrek
- Imię: Adam
- województwo: mazowieckie
popieram a moze i na Białą coś Lucek rocznicowego przygotujeposcig pisze:Temat umarł śmiercią naturalną....mimo wszystko koszulka na 25 rocznicę mile widziana....znaczek,a może po prostu ładna ,nie za duża naklejka np na szybę przednią....