Moja ostatnie deska ratunku
Hehe, to dobry kierunek. Jestem w kontakcie z Joaśką w tym temacie, tak jakoś wyszło i na jej usilne zapytania "jak się odwdzięczyć" zapowiedziałem, że ma po wszystkim zmajstrować odjechanego grilla w Lublinie. Zwrotów nie przyjmujemy, ale imprezka very chętnie. No i mogę zdradzić, że scenariusz jest właśnie taki. Może uda się połączyć z rezerVacją toru. Może być Vesoło. A zatem konkursik karaoke to trafiona aidija. Może ktoś pokaże cycki?wowo pisze:zrobimy ci konkurs karaoke na zdrowym gardełku
- niedzwiedz_waw
- teksciarz
- Imię: Jarek
- Kontakt:
- Piszol
- klepacz
- województwo: podkarpackie
- Kontakt:
robsonic pisze:Strona wcześniej masz napisane że jak wygrasz licytacje to rozmiar jaki chcesz będzieSylwio pisze:Ja dopiero natrafiłem na temat.
Joaśka zdowia.
No i może też zalicytuję - 60 PLN (tylko jaki rozmiar?)
Dokładnie rozmiar będzie zrobiony na zamówienie.
Czekamy jeszcze dzisiaj może ktoś da więcej, w końcu to nie o koszulkę się rozchodzi.
Panowie Panie nie śpimy
Jeżeli uczynisz komuś przysługę, to jesteś od zaraz trwale za to odpowiedzialny.
- Joaśka
- pisarz
- Imię: Joanna
- Kontakt:
WITAM!!!
Kolejny raz POWIEM - DZIĘKUJĘ!!!.
Wszystkim i za wszystko.
W Lublinie w jednej z aptek jej Szefowa umożliwiła mi zakup leku po niższej cenie więc staczy na więcej tabletek i na dłuższy czas kuracji.
Obiecała też,że przy każdym zakupie da mi taką zniżkę.
Na efekty kuracji trzeba trochę poczekać ale co tam .....Poczekam.
Nie miejcie mi za złe,że długo nie pisze i wygląda to tak jakbym miała gdzieś to,co dla mnie zrobiliście.
Dzieje sie tak dlatego,że czasem nie mogę pisać na klawiaturze bo ręce mi odmawiają posłuszeństwa. Ale jak tylko daje radę to klikam.
Jesteście WIELCY OWNERSI!!!
Nigdy nie doświadczyłam takiego wsparcia. Nawet od rodziny.
Pozdrawiam --- Joaśka
Kolejny raz POWIEM - DZIĘKUJĘ!!!.
Wszystkim i za wszystko.
W Lublinie w jednej z aptek jej Szefowa umożliwiła mi zakup leku po niższej cenie więc staczy na więcej tabletek i na dłuższy czas kuracji.
Obiecała też,że przy każdym zakupie da mi taką zniżkę.
Na efekty kuracji trzeba trochę poczekać ale co tam .....Poczekam.
Nie miejcie mi za złe,że długo nie pisze i wygląda to tak jakbym miała gdzieś to,co dla mnie zrobiliście.
Dzieje sie tak dlatego,że czasem nie mogę pisać na klawiaturze bo ręce mi odmawiają posłuszeństwa. Ale jak tylko daje radę to klikam.
Jesteście WIELCY OWNERSI!!!
Nigdy nie doświadczyłam takiego wsparcia. Nawet od rodziny.
Pozdrawiam --- Joaśka
Możesz kłamać i mówić nieprawdę lub połowę prawdy albo połowę kłamstwa. Możesz żartować, zmyślać, nabierać, przekręcać fakty lub wyssać je z palca. Możesz opowiadać bajki, mijać się z prawdą i łgać.
Siebie i tak nie oszukasz.
Siebie i tak nie oszukasz.