Gdzie ja byłem jak zdjęcie grupowe robili

PS. zdjęcia super, będziemy mieli do nich dostęp ???
niestety... one sie przeterminowuja. W tym roku mielismy kupionych kilkaset ale wadliwosc byla tak wysoka ze zrezygnowalismy z nich wogole. Nie ma co odkladac ich na za rok... to tylko te wojskowe ktore kosztuja kilkanascie zl za sztuke sa w stanie wytrzymac tak dlugo... pozostale lepiej zuzyc jak najszybciej.muchaok pisze:Może zachować te " świetliki "
To się nie przeterminuje - raczej, a na za rok jak znalazł, albo na inna akcje. Miejsca dużo nie zajmuje, chyba że tyle co zajmuje to i tak dużo, to ja moge przechować, bo mam gdzie.
Tak byśmy zrobili gdyby były ok, a to sa te które siedziałam w aucie i odrzucałam bo okazywały się wadliwe(niestety te przeźroczyste, które miały świecic na niebiesko tylko co któryś działał) dlatego chciałam rozdać Wam do domów bo inaczej zareaguje dzieckoo które dostanie garść i jedne będa sweicić a inne nie, a inaczej dziecko które dostanie jeden i akurat ten nie bedzie swiecił(i bedzie przykromuchaok pisze:Może zachować te " świetliki "
To się nie przeterminuje - raczej, a na za rok jak znalazł, albo na inna akcje. Miejsca dużo nie zajmuje, chyba że tyle co zajmuje to i tak dużo, to ja moge przechować, bo mam gdzie.
he he mryf chyba byś nie wszedł w tą kamizelkę bo to były rozmiary dziecięcemrf pisze: Szkoda, ze nie udalo sie podwedzic kamizelki, na pewno bym w niej jezdzil
Spoko coś postaram się załatwićmrf pisze: Arcziartur, jakbys mial zdjecia z dzisiaj to bede dzwieczny
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości